Iskanje po strani

Prispevki uporabnikov

Nasveti, zanimivosti

Nova znanost

Vabilo

 

Aktivacija Alfa žarkov Avstrija

Med zimskimi počitnicami smo bili z družino v nacionalnem parku Seewinkel v Avstriji (Burgenland). Kljub temu, da ni okrog veliko stavb, je biokibernetska klima slaba. Gospod Gorenc je sprožil postopek za aktivacijo Alfa življenjskih žarkov ob postelji. (St. Martins Therme - Lodge, soba št. 138)

St Martins Therme

Pred aktivacijo sva preizkusila lokacijo kjer spim jaz in je bil Beta smrtni žarek, otroka, ki sta pa spala tik ob meni levo in desno, pa sta imela aktiviran zaščitni Alfa življenjski žarek BK nivoja B096.

St Martins Therme Lodge

Označila sem točko na tleh, na vsaki strani postelje, na sredini.

St Martins Therme LodgeSt Martins Therme Lodge

Gospod Gorenc je sporočil, da bo začel s postopkom aktivacije čez noč. Ko sem sama vzdrževala in postavljala BK tarče tisti večer (okrog 22h), sem sredi postopka stegnila roko, kjer sem zjutraj označila, da bo nekoč Alfa žarek ter začutila močne mravljince, intenzivno energijo ki mi je dvigovala roko. Prosila sem ostale družinske člane, če še oni probajo ali si jaz samo domišljam, tako je bilo močno. Vsi so mi potrdili da nekaj čutijo, najmlajša hči (5 let) pa je videla zlate pikice, ki se širijo na vse nas.

Takrat nisem vedela, da je g. Gorenc začel že z aktivacijo nekaj po 20 uri. Drugo jutro mi je to potrdil.

Ko sem naslednji dan vzdrževala, sem sedela na žarku in je mlajša hčera rekla: "Mami, ti sediš v zlati jami!" Enako je videla na drugi strani postelje. Prosila sem mojo prijateljico, ki obvlada videnje višjih dimenzij (metoda SGBKD), da pogleda in ji poslala sliko postelje in označenih žarkov. Prijateljica je videla steber levo in desno in tudi pred posteljo. Videla je lučke.

Pa smo spet nekaj dobrega pustili za seboj.

 

Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.

na vrh