Vpliv glasbe na BIOsistem in BIOtransfer Johanna Sebastiana Bacha

Na dnevu odprtih vrat iz BIOkibernetike, septembra 2005, smo izvedli test in videli kako glasba vpliva na BIOsistem.

Prišli so neki pevci, ki nove slovenske BIOtehnologije še niso spoznali. Za test so najprej nekaj zapeli izven Alfa žarka, nato pa isto stvar še v Alfa žarku. Razlika je bila očitna in smo jo zaznali tudi popolni laiki na glasbenem področju. Barva glasu, kakor tudi spevnost, je bila kot noč in dan. Še pevci sami niso mogli dojeti, kaj se je pravzaprav zgodilo. Nato je nekdo na trobento zaigral nekaj tonov. V Alfa žarku je bil zvok mehak, prijeten, s pomočjo SGBKD se je to videlo, kot bi šel iz trobente nekakšen zlat dežek na vse ljudi v dvorani. Ko je iste tone zaigral še izven Alfa žarka, tega zlatega dežka ni bilo več, zvok pa je bil kot počen, nič več mehak kot prej. Razliko smo zopet opazili prav vsi.

Nato smo obiskovalcem predvajali skladbo skladatelja Johanna Sebastiana Bacha. Dekleta, ki vidimo več dimenzionalni prostor, smo opazovale kakšen je vpliv glasbe na poslušalce.

Takoj, ko se je zaslišala glasba, se je okoli večine prisotnih pričela nabrati črnina, ki je silila v ljudi. V nekatere bolj, v druge manj. Celoten prostor se je močno stemnil, okoli skupine mladih glasbenikov, ki so se nam pridružili je bilo črnine več in bolj gosta je bila, predvsem okoli njihovih glav in prsnega koša. Pri dveh drugih osebah pa se je po nekaj sekundah naredil zlat ovoj, tako da črnina ni prodrla do njiju.

Nato smo zamenjali glasbo z BIOkibernetsko primernejšo (Frank Sinatra, Nataly Cole).

Vsi prisotni so se začeli svetliti, pri nekaterih se je najprej v predelu prsnega koša in glave nabrala črnina, nato pa je le ta počasi izginila. Cel prostor je bil preplavljen z nežno modro zeleno barvo. Pri tistih dveh osebah, kjer se je pri prvi glasbi pojavil zlat ovoj, se je sedaj ta ovoj povečal in pričel srkati »glasbo« zeleno modre nitke iz prostora.

Zatem je oseba X sprožila postopek za BIOtransfer skladatelja Johanna Sebastiana Bacha.

Okoli osebe X se je močno zgostilo. Črnina se je nakopičila v obsegu dveh metrov in kar ni in ni mogla stran, kot da bi se prilepila nanj. Z veliko truda se je črnina končno le razbila, se pričela trgati ter odhajati po žarku navzgor. Skozi celoten postopek BIOtransfera se je črnina še kar naprej pojavljala. Po določenem času, se je območje okoli osebe X počasi razsvetlilo in umirilo. Po samem BIOtransferu se je še očistila.

Ko je bil BIOtransfer končan, smo še enkrat poslušali isto glasbo kot na začetku. Bili smo priča zanimivemu dogodku.

Črnine, ki je prej oblila ljudi, sedaj ni bilo več. Ljudje se niso temnili, ostali so takšni kot so bili, v bistvu so se še malo svetlili. Tudi sam občutek pri poslušanju glasbe je bil popolnoma drugačen. Preden je S-ALFA izvršila BIOtransfer, je bil občutek glasbe nekako agresiven, moteč. Po BIOtransferu pa agresije ni bilo več čutiti in občutek je bil umirjen. Razliko so opazili vsi prisotni.

Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.

Nekaj izkušenj pri petju na Alfa žarku si lahko preberete tukaj.

Merilni podatki za smrt v Alfa in smrt v Beta žarku se nahajajo tukaj.
Opis Alfa in Beta BIOtehnologije se nahaja tukaj.