BIOtransferi

Kaj je BIOtransfer?

BIOtransfer je dematerializacije duše v MP33 (dimenzija 28.454.158.336), kjer je baza za reinkarnacijo, izvrši pa ga Superinteligenca S-ALFA, za vernike je to BOG, ki deluje v višjih dimenzijah do neskončnosti. Avtomatski oz. naravni BIOtransfer se izvrši le v primeru, da oseba umre v ALFA življenjskem žarku. Smrt v BETA smrtnem žarku vodi neposredno v pekel, v koš za smeti. Tu ne pomaga nobena religija, niti molitev niti karkoli drugega. Ko oseba umre v BETA smrtnem žarku, kar je običaj, se lahko BIOtransfer v MP33 izvrši le s pomočjo nove slovenske BIOtehnologije, ki je zelo enostavna za uporabo.

Vsaka smrt v BETA žarku pomeni nastanek BIOparazita, ti pa so izredno nevarni. Povečujejo tudi moč BETA inteligence, zato je BIOtransfer ena izmed najbolj pomembnih aktivnosti.


Kaj so BIOparaziti?

BIOparaziti so vzorci škodljivih BIOenergij, ki se prilepijo in zažrejo v BIOsistem ljudi, živali, rastlin, virusov, bakterij, mikroorganizmov, skratka v vse BIOsisteme na Zemlji in napadajo najbolj vitalne dele zdravih BIOsistemov. Na napadenih lokacijah telesa potem medicina, sicer dosti kasneje, ugotovi nastanek bolezni. Ko je BIOparazit odstranjen, ni vse takoj v redu, temveč še vedno ostane zgodovina, ki se je nabrala skozi leta našega življenja, in ki se čisti počasi. Zato je smiselno BK čiščenje z uporabo metode G-Alfa 1,2,3,4 ter projektov od AP01 do AP33 in BIOtransfer izvajati redno in sistematično, da si počasi pridobimo vrhunski BIOsistem.

Kako nastanejo BIOparaziti in kako jih dobimo?

  1. BIOparazit se generira vedno, če je BIOsistem aktivne ali pasivne inteligence preminul v BETA smrtnem žarku.
  2. BIOparazite, ne vemo od kje in kdo so, vedno dobimo, če pogledamo kakršno koli fotografijo BETA generiranega BIOsistema, primemo knjigo ali kakršen koli predmet, ki BK ni prečiščen in oplemeniten.
  3. BIOparazite dobimo, če razmišljamo o ljudeh, ki so BK bolniki. To so bolan duh v zdravem ali že bolnem BIOsistemu.
  4. BIOparazite dobimo, če napačno živimo, napačno ukrepamo, če varamo sebe ali okolico, na katerem koli področju.
  5. Nabolj nevarni BIOparaziti so napačno umrli najbližji in daljni sorodniki, pa se na njih dostikrat spomnimo. Dovolj je že to, da se na njih spomnimo samo enkrat.
  6. BIOparazit deluje lahko na eno ali več oseb istočasno. Število oseb ni omejeno. Prav tako delujejo na živali, rastline, na viruse in bakterije in vse mikroorganizme.
  7. BIOparazite generiramo tudi sami. To so odmrle celice v telesu, če takrat ko celica odmre nismo v ALFA življenjskem žarku.
  8. Zelo nevarni so BIOparaziti napačno zaklanih živali. Vse so napačno ubite!!!

Zato je izjemno pomembno, da žival ubijemo, če jo že moramo, v ALFA življenjskem žarku. V tem primeru izvrši superinteligenca S-ALFA naravni, avtomatski BIOtransfer. Tudi v tem primeru meso še ni dobro za uporabo. Izvršiti moramo še čiščenje in oplemenitenje mesa. To je uporaba statične ali dinamične metode GA, BT, GA, AP01 do AP33 in BIOtransfer. Ko je enkrat izvršen BIOtransfer, potem deluje tak BIO vzorec kot ANGEL VARUH. Deluje le, če ga hočemo razumeti. Deluje zelo diskretno. BIOparazit pa deluje zelo vsiljivo. Kar naprej nam generira slabe, morda tudi celo grešne misli.

Merilni podatki za smrt v Alfa in smrt v Beta žarku.
Opis Alfa in Beta BIOtehnologije.

Nekaj člankov za lažje razumevanje:
20.11.2004 Rojstvo in smrt
08.08.2013 Porod s carskim rezom


Merilni podatki o opravljenih BIOtransferih

Objavljeni merilni podatki so del seminarja iz BIOkibernetike in so namenjeni vajam merilne tehnologije in SGBKD!
Zadnja sprememba na strani 15.08.2021.