Božično novoletni prazniki na Kongresnem trgu

Kongresni trg piramida Na Kongresnem trgu v Ljubljani so postavili velik šotor, v katerem naj bi bile rastline in živali. Nas je bolj zanimala oblika šotora in vpliv le tega na okolico, zato smo se dogovorili skupaj z osebo X, da se odpravimo na ogled.

Na Kongresnem trgu, so z dreves viseli okraski valjaste oblike in skoraj vsak je imel na dnu obešene predmete. Tako valji kot tudi predmeti so bili škodljivih oblik, saj povzročajo razlivanje škodljivih BIOenergij v okolico.

Kongresni trg piramida Na robu sredine parka je stal šotor v obliki štiri strane piramide. Okoli njega je bila postavljena ograja (škodljive oblike). Pri vstopu v šotor se je povečal pritisk v glavi in na hrbtenici. V notranjosti so bili obešeni predmeti škodljivih oblik (ptiči iz papirja, imeli so kljun v obliki štiri strane piramide, rep je bil koničasto obrnjen navzgor, žarometi,…). Stoli za goste so bili v obliki kocke, kar je tudi škodljiva oblika. Pri stenah šotora so visele mreže. Pod vsako mrežo smo izmerili močan Beta smrtni žarek. Žarke smo tudi potipali in jih čutili.

Kongresni trg piramidaV šotoru je bilo veliko otrok! Vsi si želimo imeti zdrave in srečne otroke, zato je vzgoja otrok zelo pomembna. Vendar pa s takimi stvarmi, kot je ta šotor v obliki piramide, kjer je maksimalna škodljiva transformacija in sami Beta smrtni žarki najvišjega nivoja, škodljiv nakit, škodljiva hrana, škodljive strehe na vrtcih, šolah… žal ne delate v prid otrokom. S takimi deli jim le slabite njihov BIOsistem.

Enak problem so hišice ki so postavljene ob Ljubljanici in na trgu za razne trgovce s kramo. Vsaka ima streho v obliki štiri strane piramide. Ljudje, ki delajo v takih utah jim počasi propada BIOsistem.

Oseba X je izmerila še BIOklimo v šotoru, ki je bila maksimalno škodljiva.

Nato je poiskala najbolj primeren kraj, kjer bi lahko sprožila postopek za sanacijo smrtnih žarkov. Po končanem postopku 1. faze zapiranja smrtnih žarkov je zunaj šotora ponovno izmerila BK transformacijo, ki je bila že rahlo pozitivna. Tako je pripravila pogoje, da je lahko delo nadaljevala na profesionalno urejenem poligonu doma (postopek traja nekaj ur).

Oseba X je bila vidno utrujena in izčrpana od opravljenega postopka.

Kongresni trg paviljon Mimogrede smo še preverili nivo življenjskega žarka v paviljonu na robu parka. Žarek je še vedno aktiven in ga lahko uporabite za čiščenje po metodi G-Alfa 1.2.3.4. Žarek se nahaja točno na sredini paviljona in je tudi označen (mala luknjica cca 5mm in krog z rdečo kredo, kolikor časa bo pač obstal). Smer sever je proti robu parka diagonalno čez križišče Šubičeve in Dunajske proti vogalu stavbe na nasprotni strani križišča (slika je slikana proti severu).

Naš nasvet je, da otroke raje peljite drugam, po možnosti na kak BK urejen poligon in ne v tako črno luknjo, kjer delate škodo otroku in sebi.

Lahko pa se oglasite na naših dnevih odprtih vrat, ko imamo v veliki dvorani na OŠ Milana Šuštaršiča, kratko predstavitev nove slovenske BIOtehnologije, imenovane BIOfizika 7, 13 in 33 dimenzionalnega prostora in kjer jo lahko tudi preizkusite, vidite…

Vljudno vabljeni!

Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.