Potovanje v New York

POTOVANJE Z LETALOM V NEW YORK

V decembru leta 2009, sem se odpravil na enotedenski izlet v New York. V tem poročilu se seveda ne bom ukvarjal s tem, kaj se da (fizično) videti v tem velemestu, ampak se bom fokusiral samo na BIOfizikalni vidik na potovanju – kar pomeni, da bo v ospredju vidik uporabe mehanizmov NOVE ZDRAVILNE G-ALFA BIOtehnologije.

Kdor že malo bolj pozna novo odkritje, mu je jasno, da je potovanje v New York - iz BIOfizikalnega vidika - povsem »zgrešena« odločitev, ker v tem velemestu ŠKODLJIVA G-BETA BIOtehnologija deluje z vso močjo (tako kot v ostalih velemestih), saj je dejansko celotno velemesto ena »velika črna luknja«. Ko se tam nahajamo, smo namreč na vsakem koraku izpostavljeni velikemu BK kriminalu, ki lahko povzroči velike poškodbe vsakega BIOsistema.

Postavlja se vprašanje, zakaj iti na potovanje v New York ali katerokoli drugo velemesto, ki deluje kot ena velika črna luknja (BETA ŽAREK velikega premera), če zato ni potrebe. Do pred dveh let sam tudi ne bi pomislil, da bi storil kaj takega, sedaj pa se je situacija spremenila, saj NOVE A4 BIOšablone omogočajo dinamično zaščito pred ŠKODLJIVO G-BETA BIOtehnologijo (v kombinaciji z BIOlaserjem in BIOzaslonkami) in vsakemu posamezniku omogočajo, da sam brani svoj BIOsistem pred nezaželjenimi BK poškodbami.

In to je bila tudi rdeča nit mojega potovanja. Zanimalo me je, koliko sem se sam sposoben braniti v »ekstremnih beta lokacijah« in s tem sebi odgovoriti na vprašanje ali so dejansko mehanizmi, ki nam jih prinaša ZDRAVILNA BIOtehnologija močnejši od mehanizmov ŠKODLJIVE BIOtehnologije. Iz tega vidika pa je New York kar prava izbira.

V uvodu se mi zdi pomembno omeniti, da sem se na potovanje odpravil tudi v družbi z nekom, ki je izkušen popotnik, kar je pomembno predvsem iz tega vidika, da se meni ni bilo potrebno ukvarjati skoraj z nobenim problemom, ki ga prinaša potovanje v velemesto, in sem se zato lahko skoraj 100% ukvarjal samo z opazovanjem sebe in okolice – s tem kako delujejo na nas mehanizmi v večdimenzionalnem prostoru.

LET Z LETALOM V NEW YORK

Moram priznati, da sem se leta z letalom kar malo bal, pa ne zaradi strahu da bi šlo kaj fizikalno narobe, ampak zaradi strahu, da bo BIOfizikalni pritisk na moje možgane premočan in da bom doživel kakšno krizo, ki se pri meni odrazi na veliki utrujenosti BIOsistema (kar je zelo moteče).

Potovanje z letalom – ali s katerim koli drugim prevoznim sredstvom - ima izjemno škodljive posledice na naš BIOsistem, če nismo ustrezno BIOfizikalno zaščiteni. Prečkanje BETA smrtnih žarkov z visoko hitrostjo namreč povzroča hitro in visoko akumulacijo škodljivih BIOenergij v vsakem BIOsistemu.

Pri potovanju z veliko hitrostjo (pri našem letu se je ta gibala okrog 950 km/h) je tako izrednega pomena, da poznamo delovanje škodljive BIOtehnologije G-BETA in možnosti, ki nam jo nudi ODKRITA ZDRAVILNA BIOtehnologija. Ker sem sam z odkritji, ki nam jih prinaša nova BIOtehnologija že seznanjen, sem se odločil, da bom uporabil sistem vzdrževanja D13, D33 in D53.

Takoj ko sem vstopil na letalo, sem se lotil dela. V trenutku ko sem si – s pomočjo BIOšablon A4 - aktiviral dinamični ALFA žarek, sem začutil, da se nekaj dogaja. Dobil sem informacijo, da je sredina te lokacije BIOlaser GG4, ki sem ga nosil okrog vratu.

Ko sem postavil namišljene piramide v D13, D33 in D53 sem začutil, da se je aktiviral nek mehanizem, ki je zaščitil celotno letalo - takrat so izginile iz glave tudi vse »zle misli« okrog varnosti v letalu.

Ko sem vzdrževal, sem se počutil zelo v redu in tudi koncentracija je bila kar na visokem nivoju. Imel sem občutek, da je letalo kot celota zaščiteno in povezano »nekam gor« – dobil sem informacijo, da je nek mehanizem potoval z nami, sredina vsega pa je bil BIOlaser GG4, ki sem ga jaz nosil okrog vratu.

Delal sem res počasi in koncentrirano in do tu je bilo vse v redu - potem pa sem po nekako dveh urah zaključil z vzdrževanjem in v istem trenutku sem na ekranu zagledal, da imamo še sedem ur vožnje do naše destinacije. Podaljševal sem BK zaščito na 5 minut, vendar zdelo se mi je, kot da je zaščita vedno manjša.

Počasi je moja koncentracija padala in kar naenkrat me je začela motiti okolica – začel sem opažati posamezne detajle na letalu, ki me prej niso motili. Opazil sem okrog sebe veliko žensk, ki so nosile nakit, motilo me je, da ljudje gledajo televizijo,…

To je bil zame znak, da je potrebno še enkrat uporabiti sistem vzdrževanja D13, D33 in D53 – kar sem tudi storil. Spet sem začutil, da je mehanizem BK zaščite postal bolj močan, vendar nisem več imel občutka, da je tako močan kot takrat, ko sem vzdrževal prvič. Počutil sem se vedno bolj utrujenega in nekje vmes sem tudi malo zaspal.

Ko sem se prebudil, sem čutil kar močan BK pritisk in vsa sreča je bila, da smo bili blizu pristanka. Ko smo pristali, sem izključil BK zaščito in zdelo se mi je, kot da je kar naenkrat popustil tisti močan pritisk, ki je bil okrog nas.

PRIHOD V HOTEL

Ko človek iz tako male pokrajine, kot je Slovenija, pride v velemesto kot je New York, je že to samo po sebi šok – ko pa ima za sabo še vsega skupaj 16 ur vožnje (avto, letalo, podzemna) in 6 ur časovnega zamika, pa je to še nekaj več. Oba sva bila res utrujena in moja edina misel je bila, da dobim na telefon osebo X (s katero sva se že prej dogovorila, da se slišiva), ki mi je bila pripravljena - iz svojega domačega poligona v SLOVENIJI - sprožiti postopek za aktivacijo STATIČNEGA ALFA ŽARKA pred posteljo, ki ga je nato dejansko izvedla superinteligenca S-ALFA.

Po nekaj težavah, ki v tistem trenutku kot nalašč »padejo iz neba« sem jo le uspel priklicati in takoj se je lotil dela. Označila sva sredino STATIČNEGA žarka in aktivacija se je začela. Sam sem se ulegel na posteljo in samo počival.

Kmalu sem začutil, kako se moje utrujene celice začenjajo reanimirati. Zdelo se mi je, kot da bi se sredi »črne džungle« počasi začel vzpostavljati svetel otoček. Ta otoček je postajal vedno bolj močan in po nekje eni uri, sem ga sam res že močno občutil.

Lahko omenim, da me je med tem časom oseba s katero sem bil, na vsak način hotela spraviti iz lokacije, kjer je potekala aktivacija STATIČNEGA ALFA ŽARKA. Čeprav sem ji razlagal kaj se dogaja in čeprav je seznanjena s čim se ukvarjam - in je to ne moti - je postajala vedno bolj »tečna«. Bilo je res kar nadležno, tako da sva se skoraj že sprla, vendar se je na koncu nekako vse lepo uredilo. Je bilo pa zanimivo opazovati, kako je v svojo glavo dobila informacijo, ki jo je vznemirila do te mere, da je v tistem trenutku ni zanimala nobena druga stvar, razen to, da se res mudi iti ven (pa čeprav sva bila že prej zmenjena kako in kaj).

Nekje po eni uri in pol, je bila aktivacija končana in moram povedati, da sem v tem času povsem »prišel k sebi« in nisem zaznal nobene utrujenosti več.

Postavljena je bila »BIOfizikalna baza« oziroma »svetel otoček« iz katerega sem lahko potem cel teden odhajal po ogledih New Yorka.

KAKO JE IZGLEDAL DAN V NEW YORKU

Sedaj ko sva imela sredi »črne džungle« svoj »svetli otoček« (beri STATIČNI ALFA ŽAREK), je bilo zame veliko lažje. Vendar seveda sva prišla v New York, da si tudi kaj pogledava in tako je bilo potrebno vsak dan zapustiti svojo BIOfizikalno bazo in se odpraviti v »divjino« na ogled raznih znamenitosti in predstav, ki jih v tem velemestu res ne manjka.

Tu pa so na vrsto prišle BIOšablone A4, ki vsebujejo makro kode in omogočajo aktivacijo dinamičnega ALFA in S-ALFA žarka ter s tem dinamično zaščito.

Nove BIOšablone A4 (ob pravilni uporabi) omogočajo, da lahko svobodno hodiš po »BETA področjih«, ne da bi si poškodoval s voj BIOsistem – vsaj tako pravi teorija. In kako je to izgledalo v praksi – dejansko sem čutil, kako mi ALFA ŽAREK sledi in odpira pred mano svetlo pot ter me tako ščiti pred mehanizmi ŠKODLJIVE G-BETA BIOtehnologije.

Zaznal sem, da me množica ljudi večino časa, sploh ni motila. Občutil sem, da ko sem mehanizme nove tehnologije uporabljal »prav«, da ni bilo vpliva njihovih BIOsistemov na moj BIOsistem. Bil sem v svojem otočku – BK izoliran - in nič ni moglo do mene. Seveda pa je bilo potrebno zato kar precej koncentracije.

Kar se mi je v New Yorku zdelo izredno zanimivo je to, da me sploh ni zanimalo, kaj si bo kdo mislil o meni, ker »izvajam neke čudne gibe po kosu plastificiranega papirja« (tako se je namreč izražala sopotnica, ki je bila z mano). Vedel sem, da »gre za BK preživetje« in moram priznati, da doma ta občutek ni tako močan in da me veliko bolj skrbi, kaj si bo kdo mislil o meni, ko pritiskam kode na BIOšabloni.

Seveda smo se v New Yorku tudi prehranjevali in tudi tu sem dobil informacijo, da se je hrana dobro prečistila - seveda ob predpogoju, da sem bil sam pri stvari.

Omeniti je potrebno še, da ko sem se zvečer vračal v hotel, na svoj svetli otoček, sem vsak večer uporabil sistem vzdrževanja D13 in D33. Opazil sem, da tako močno, kot sem tisti teden zaznaval svoje možganske celice, jih zaznavam bolj poredko.

LET NAZAJ V MÜNCHEN

Pristop je bil podoben kot pri prvem letu – razlika je bila v tem, da je bil let dve uri krajši in tudi drugače se mi je zdel let nazaj veliko lažji kot let v New York. Mehanizem dinamične zaščite je bil toliko močan, kolikor sem se sam trudil – bolj sem se koncentriral in delal »prav«, bolj je vse potekalo gladko – veljalo pa je seveda tudi obratno!

ZAKLJUČEK

Kaj reči v zaključku. Najprej bi izpostavil, da če se kam odpravljamo, da imamo (poleg osnovne zaščite – BIOzaslonke, BIOlaser in BIOšablone) na lokaciji, kjer bomo spali, STATIČNI ALFA ŽAREK, ki nam poleg DINAMIČNIH MEHANIZMOV, omogoča čimboljšo zaščito našega BIOsistema pred BK poškodbami.

Zgoraj našteti pripomočki so BIOfizikalna osnova, ki nam ob pravilni uporabi omogočajo spoznanje, da MEHANIZMI ZDRAVILNE BIOtehnologije res delujejo, in so močnejši od mehanizmov ŠKODLJIVE BIOtehnologije (tudi v taki »črni luknji« kot je New York).

Vendar, ker je zatečeno BIOfizikalno stanje tako slabo (saj večina civilizacije že tisočletja sistemsko uporablja ŠKODLJIVO BIOtehnologijo) je potrebno te mehanizme uporabljati premišljeno in skoncentrirano, če hočemo imeti od njih pravo korist. Nikoli ne smemo biti zaletavi (kar se meni večkrat zgodi), panični, ampak jih moramo uporabljati logično ter brez naglice v glavi – koncentracija.

Na tem potovanju se mi je zelo jasno dalo spoznati, da moramo - pri uporabi NOVE BIOtehnologije - natančno VEDETI KAJ V DANEM TRENUTKU POTREBUJEMO IN TUDI ZAKAJ. Če hočemo na primer očistiti hrano je nujno, da se najprej zavedamo ZAKAJ jo je potrebno očistiti (zaradi posledic ŠKODLJIVE BIOtehnologije) in (šele) nato KAKO jo očistiti. Opazil sem na sopotnici, da ji je povsem vseeno kaj »vrže vase«, kar je najbrž zaradi tega, ker ne dojema posledic teh dejanj.

Človek v velemestu kot je New York spozna, da se dejansko redko kdo zaveda posledic, ki nam jih vsak trenutek povzroča ŠKODLJIVA BIOtehnologija – zato gre tudi veliko stvari narobe in najbrž zato NOVA BIOtehnologija še nima svojega pravega mesta v svetu, ker ljudje ne vidijo, kaj se dogaja za zaveso fizičnega sveta.

Vsi so navdušeni nad visokimi nebotičniki, ki gredo v nebo in so fascinirani, nad fizično (tri dimenzionalno) podobo velemesta, ob tem pa se ne zavedajo, da to ni celotna slika ambienta. Nova Znanost, BIOfizika večdimenzionalega prostora, nam namreč razkriva, da so ta velemesta, zaradi nerazumevanja zakonitosti višjih dimenzij, zgrajena povsem napačno in dejansko delujejo kot »ena velika črna luknja« - kot škodljivi BETA ŽAREK velikanskega premera.

Kakšne so posledice za BIOsisteme, ki tam BK nezaščiteni živijo in ne uporabljajo metod ZDRAVILNE BIOtehnologije, so sedaj znane – vsi počasi BK propadajo in nimajo več dostopa do pravilnih informacij v višjih dimenzijah. Problem je, ker so ta velemesta (npr. Wall Street v New Yorku) najpomembnejša svetovna finančna središča. To pomeni, da se dejansko v teh velemestih narekuje tempo življenja za ves globalni svet – ker imajo oni krizo, jo imamo neizogibno tudi mi in če se bo tam kriza zaostrila, se bo zaostrila tudi pri nas.

Kot zadnje pa se mi zdi pomembno izpostaviti pristop k uporabi mehanizmov NOVE ZNANOSTI. Če se v določenem trenutku BIOfizikalne problematike lotimo brez kakršnih koli zadržkov ter z odločno držo, se nam to hitro »poplača«. Seveda pa je za tako držo potrebna velika zrelost osebe, nato razumevanje BIOfizikalne problematike, neobremenjenost z okolico,… Če se pa zadeve lotimo plašno (v smislu »kaj si bodo drugi mislili«) ali pa z napačnim motivom, pa je temu primeren tudi izplen.

Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.