BIOtransfer po potresu na Haitiju

Vsaka smrt bi se morala zgoditi na lokaciji Alfa življenjskega žarka, kjer inteligenca S-Alfa, ki deluje v višjih dimenzijah do neskončnosti, za vernike je to BOG, BIOtransfer izvrši avtomatsko. To je dematerializacijo duše v MP 33 (nebesa), kjer je baza za reinkarnacijo. Smrt v BETA smrtnem žarku vodi neposredno v pekel, v koš za smeti, kjer duša kot BIOparazit deluje škodljivo na telo in psiho živim BIOsistemom. Tu ne pomaga nobena religija, niti molitev, niti karkoli drugega. Ko oseba umre v BETA smrtnem žarku, kar je običaj, se lahko BIOtransfer v MP 33 izvrši le s pomočjo nove slovenske BIOtehnologije, ki je zelo enostavna za uporabo.

Poročilo Osebe 2:

S strani Slovenske Globalne BioKibernetske Diagnostike (SGBKD) sem opazovala postopek BIOtransfera po potresu na Haitiju v januarju 2010, katerega je sprožila oseba X, izvršila pa Superinteligenca S-ALFA.

Po meji ozemlja Haiti, je bil razprostrt svetel debel obroč, ki je zlate delce pršil čez celotno ozemlje. Zelo dobro je bila razvidna meja med sosednjim ozemljem, ki je bilo po večini dosti temnejših barv kot dotično.

Iz kupol (iz višjih dimenzij do MP33), se je po sredini vzpostavil velikanski steber, stkan iz gostih zlatih niti in začel počasi v enakomernem ritmu vleči temne lise (BIOparazite) iz okolice. Steber je deloval kot nekakšen magnet z neverjetno privlačno silo. Tudi iz okoliškega morja so leteli temni madeži po stebru navzgor. Videti je bilo kot da sprva pobira manj goste temne lise, tiste bolj goste so se z večjo težavo odlepile (podobno kot žvečilka). Vsake toliko je iz sosednjega področja priletel lok črnine, ki je hotel postopek blokirati, vendar neuspešno. Temne lise so prehajale po stebru navzgor in se stapljale z zlato žgočo snovjo v treh nadstropjih pri vrhu stebra.

Skozi postopek so prehajale temne lise navzgor, po stebru navzdol pa se je po področju razpršil svetel pršič.

Ob koncu je vidna očitna razlika med obema teritorijema na otoku in sicer zelo izstopa Haiti.

Avtor: Oseba X2
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.