Dostop do MP33

Oseba X nam je sporočila, da bo v četrtek 24. 02. 2011, ob 19:00 S-ALFA odprla BK okno, preko katerega nam bo omogočen dostop do MP33 z uporabo BIOšablon in metod AP01 do AP33 in BIOtransfer. Z metodo SGBKD sem spremljala dogajanje.

ČETRTEK, 24. februar 2011

Nekaj minut pred 19:00 uro sem odšla na statični ALFA življenjski žarek za domačo uporabo z namenom, da uporabim metodo za daljinsko reanimacijo telesa in psihe za otroka, ki je bil na počitnicah in da malo pokukam v dogajanje …

Ko sem naredila osnovno metodo G-ALFA 1,2,3,4 sem pomislila na S-ALFA inteligenco ter na otroka. Nato sem s pomočjo BIOšablone aktivirala dinamični ALFA žarek in potem se je zgodilo, kot da bi vstopila v vzporedno delujoči mehanizem, ki je potekal ločeno od mojega čiščenja. Na začetku sem v sredini opazila približno 10 cm debelo, močno zlato cev, ki je potekala v sredini žarka, skozi mojo glavo, žarek pa je deloval izjemno intenzivno. Čiščenje oziroma delovanje žarka se je odvijalo zelo, zelo hitro in bilo je zelo močno, tako da je popolnoma zasenčilo tisto kar sem počela jaz. Sem se že spraševala, če ima sploh smisel nadaljevati ... pa sem vseeno naredila do konca. Izgledalo je tako, kot da bi močno deževalo v različnih barvah in to res tako hitro, da je težko opisati.

Nad nekakšnim centrom, ki je povezoval mnogo žarkov je bilo 33 močnih, dobro vidnih zlatih kupol, bilo pa jih je še mnogo, mnogo več in so se nadaljevale navzgor v neskončnost, samo niso bile tako dobro vidne.

Naslednja stvar, ki sem jo opazila, ko sem kasneje pogledala, je bilo neke vrste čiščenje med ljudmi, čistile so se povezave med mano in mojimi sorodniki. Najprej sem videla povezavi v obliki debelejših cevi med mano in dvema pomembnima osebama iz mojega življenja. Potem sem bolj pogledala eno osebo in tako jaz kot ta oseba sva imela še vsak svojo cev, ki je bila speljana v kupole - izgledalo je kot trikotnik. Energija, svetla in temna, se je po ceveh pretakala nekako dvosmerno in svetloba je čistila sivino in črnino. Zaznala sem, da so se čistile »različne vsebine, ki so bile med nami pridelane«. Te povezave so bile najbolj močne do najbližjih sorodnikov oziroma do tistih oseb, s katerimi smo bolj povezani ali navezani in je vmes največ teh raznoraznih vsebin. Do nekaterih so tekle ožje cevi, do nekaterih res samo tanke niti. Tovrstne povezave - čiščenje je potekalo tudi pri otroku. Od otroka so šle cevi do njemu pomembnih oseb. In to se je dogajalo tudi pri drugih ožjih sorodnikih, te povezave so potekale od njih pa do kakšne njim pomembne osebe, ki se niti ni čistila z mano.
V povezavi s tem sem opazila tudi, da je bil izvršen BIOtransfer za nekatere sorodnike (ni stikov ali slik), za katere to še ni bilo narejeno. Na dveh pokopališčih so bile iz grobov vidne zlate nitke, ki jih pred časom ni bilo in so se vzpenjale visoko v nebo.

Čez nekaj časa sem spet pogledala in to kar sem videla je bilo izjemno lepo. Slovenija je žarela v zlati svetlobi in potem sem videla cel naš planet (kot, da bi pogledala na Zemljo iz vesolja) in Slovenija je bila kot malo, zlato srce tega planeta in iz nje se je potem ta svetloba razširila in zaobjela cel planet. In Zemlja je na koncu žarela v močni zlati svetlobi, okrog nje pa je bil viden nežen zlatkast sij. To je bilo tako veličastno, osupljivo in ganljivo.

Preverila sem še nekaj ožjih sorodnikov in vsi so bili svetli, ena oseba od tistih, ki sem jih pogledala je imela v glavi neko črnino, ki se je težje odstranila - v tem primeru sem dobila občutek, da je črnina posledica miselnih procesov, upiranja spremembam, morda dvomov, za razliko od drugih, ki o zadevi (dogodku) niso bili obveščeni, saj se je pri njih vse sčistilo bolj z lahkoto. Tudi pri meni je šlo nekaj manjših črnih madežev iz telesa težje ven. Sem si pa zelo želela in se tudi potrudila, da bi se črnina odstranila, in kasneje se je res sčistila. Še posebno otrok je imel močno poudarjeno zlato svetlobo v glavi in nekaj v predelu vratu.

Na hitro sem preverila, če je bilo tako tudi pri osebah izven naše države; tista oseba v tujini, katero sem pogledala, je bila tudi v zlati svetlobi.

Hvala za to doživetje in izkušnjo! Ko si del tega mogočnega dogajanja, kar ne moreš ostati enak kot prej. En majhen delček se je v meni spremenil. Včasih ko kaj takega doživim se v meni res nekaj premakne, za spoznanje je morda več spoštovanja in še česa podobnega (vsaj dokler spet ne pozabim) do življenja, ljudi, našega planeta, vesolja … in do čudovite nove slovenske BIOtehnologije. Upam, da se bodo vsa ta majhna, ampak pomembna spoznanja vtisnila globoko v dušo in srce ter pripomogla k raznoraznim pozitivnim spremembam.

Avtor: Oseba X3
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.