Dinamično vzdrževanje Alfa žarkov in let z letalom

Oseba X je z avtomobilom odšla iskat Osebo na letališče v Benetke. Prosila me je, če lahko na mojem BK poligonu postavim osemkotne piramide v Alfa žarek, saj je sprožila postopek za dinamično vzdrževanje Alfa žarkov in Osebe, ki je bila na letalu. Kaj vse se je med več kot osem urnim vzdrževanjem z vidika SGBKD dogajalo, sem napisala v spodnjem poročilu.

Datum: 2. 10. 2011

9:10 Osemkotne piramide se postavijo na žarek. Vidi se močan steber navzgor, slika se izostri in nianse se razsvetlijo. Avto v katerem je oseba X, je v zlati debeli kletki s povezavo navzgor, vsebina kletke je gosta in utripajoča. Cerkve so označene in so v nekakšnem statusu čakanja, ozračje nežno utripa.

9:18 Cerkve močno zasvetijo, med njimi se vzpostavi povezava kot nekakšen kabelski sistem in razprostirajo svetle delce daleč po področju. Napajanje je nekje visoko zgoraj v zlati žareči gmoti.

9:30 Svetloba zelo močno prši čez celotno zemeljsko oblo, nekje se vpija bolj, nekje komajda. Krizna žarišča so vklopljena, iz točk na ozemljih se vije zlat močan steber in ima podobno nalogo kot cerkve, ki so razvejane v mrežo. Iz kupole po stebrih in cerkvah se nepojemljivo hitro pretaka nešteto stvari in prši po ozemlju. Avto: zelo močna zlata kletka, prepredena z gosto zlato meglico, znotraj ni mogoče videti, vidna samo povezava navzgor.

9:40 Po Sloveniji prižgane svetle pike, ki močno utripajo in so povezane v sistem cerkva. Vsake toliko se pojavi zlat steber, ki z enormno močjo iz okolice posrka sive in črne pike in jih pospravi navzgor.

9:58 Letalo je že videno v zaščiti, ki se še vedno tke. Celotna zemeljska obla v zlati prosojni meglici, ki se napaja iz svetlih otočkov različnih razsežnosti širom sveta. Oseba v letalu je vidna v debeli zaščiti.

10:17 Letalo: svetlo poudarjena in zgoščena snov spredaj in zadaj, se pa iz okolice zelo zbira črnina in se skuša agresivno lepit na letalo. Benetke v enakomernem ritmu zlato utripajo in cerkve nad Benetkami tkejo zlato prevleko.

10:38 Iz žarka na katerem so postavljene piramide, je zlat snop speljan v mrežo, ki je razvejana širom sveta. Zlato zelo močno topi črnino. Letalo se pospešeno svetli, tudi material, Oseba med potniki, ki so prav tako vsak v svojem ovoju, močno izstopa.

10:59 Letalo z vedno gostejšo zaščito, vendar se vidi pritiske črnine, predvsem na sprednji del letala. V Černobilu se močne zlate niti, ki jih generirajo stebri, tkejo v zemljo in jo svetlijo, prav tako v biosisteme, ki so prisotni na področju. Zlata meglica se jim nalepi na glavo, potem pa se znotraj glave prižge mala lučka in sproži impulze svetlobe po preostalem telesu. Slovenija zelo izstopa od preostalega sveta, ima gostejšo vsebino in deluje kot nekakšen velikanski prevodnik v sistemu.

11:16 Letalo v gosti zaščiti za sabo pušča svetlo sled. Posamezne točke na kontinetih pršijo svetlobo daleč po ozemlju. Po Sloveniji vidni svetli otočki različnih dimenzij, ki enakomerno utripajo in imajo podobno nalogo kot cerkve, ki so videti kot nekakšni prevodniki.

11:30 izjemen pritisk črnine na letalo in zaščito okoli avta vendar se zaščita samodejno zgosti na mestu pritiska in multiplicira svetle delce vsebine z nepojemljivo hitrostjo. Cerkve tvorijo gost pokrov in prekrivajo območje, v Benetkah posebej dobro vidno.

11:53 Oseba v letalu se intenzivno čisti. Benetke močno utripajo, različna področja po svetu utripajo in se konstantno svetlijo. Okoli avtomobila močna zaščita.

12:21 Oseba v letalu obdana z posebno zlato obrobo in je drugačna od prejšnje na letalu. Ima funkcijo čiščenja in ne toliko obrambe. Po njej se vsako toliko iz kupole spusti zlata vetrnica različnih nians in jo zaobjame.

12:58 Tri osebe posebej izstopajo v ovoju pod zlato kupolo, drugje po svetu se svetli stebri, ki so še posebej povezani z nekaj biosistemi, ki imajo še poseben tretma s strani zlate kupole in njihova zaščita je gostejša.

13:44 V raznobarvnih slojih padajo plasti na zemljo in se vanjo različno vpijajo. Oseba na letalu se intenzivno svetli, še posebej središče glave in spodnji del trebuha.

14:13 Barve postajajo vse izrazitejše in po različnih predelih sveta je zaznati več svetlih delcev, ki so se spojili s ozemljem. Avto zameden v zlatem zapredku, znotraj neviden. Zemljo obdaja zlat ovoj in videti je, da se svetli ozračje, zlato omrežje nase veže temne pike in nazaj pošilja svetle delce.

14:24 Žarki postajajo gostejši in tudi barva je izrazitejša. Posebej izpostavljeno nekaj osebkov na različnih predelih sveta, ki so v posebni obravnavi, še posebej predel glave.

14:49 Velikanski tornado črnino vleče navzgor, vendar se črnina agresivno a neuspešno upira. Mehiški zaliv se lesketa v zlatih lučkah, ki se v vrtinčijo in prisesavajo na premikajoče biosisteme.

15:16 Po zemeljski obli zelo izrazito vidne svetle lise, ki so povezano z zlato gmoto nekje visoko v obliki osemkotne platforme.

15:40 Poleg zlate kupole prisotnih še nekaj nekakšnih zlatih ikon, ki nadzirajo točno določene zadeve in dodajajo svojo vsebino. V Černobilu in Japonskem se vklopijo še posebne povezave, ki čez področje, ozračje in zemljo spuščajo svetle kepice, ki izžigajo temne delce. Prav tako se zlata meglica posipa po tamkajšnih prebivalcih in nekoliko posvetli nianso. Oseba X je čisto svetla, kot nekašen prevodnik, zlati inpulzi od zgoraj, nekje v bližini je psička, ki je še svetlejša po telesu od osebe X.

16:10 Celotna slika veliko jasnejša in ostrejša kot na začetku. Zrak prepredajo svetli delci, prav tako je zemlja prepojena z svetlo vsebino. Barvne nianse se združujejo, dočim so bile prej pretrgane, cerkve tvorijo omrežje za celotno mehanizacijo. Pri osebi na letalu še vedno poteka intenzivno čiščenje glave.

16:55 Na poligonu, kjer so postavljene osemkotne piramide, so žarki zelo gosti. Območje prekriva svetla meglica, posebej poudarjeno čiščenje ljudi po svetu iz kupole. V Libiji vidno svetlenje določenih področij in izrazita zaščita nekaj ljudi. Vseskozi odnaša gosto črnino navzgor.

17:20 Čez celotno zemeljsko oblo zlata koprena in manj zažrtih temnih delcev v vsebini. Vse skupaj spremlja nekakšen občutek lahkotnosti.

Avtor: Oseba X2
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.