Slovesnost ob smrti pevke Whitney Houston

Whitney Houston februarja 2012, je bil sprožen postopek za umetni BIOtransfer pevke Whitney Houston: Status v času smrti: -28/-28; Po izvršenem BIOtransferu je status: 21/23; Status vpliva nazaj na vse žive BIOsisteme, ko pogledajo njeno fotografijo ali ko pomislijo na njo je 33/23.

Poročilo:

Slovesnost ob smrti Whitney Houston v baptistični cerkvi dne 18.02.2012. Poročilo je napisano iz vidika Slovenske Globalne BioKibernetske Diagnostike (SGBKD).

Ura okrog 19.30 - sobota 18.02.2012 - prenos v živo

Govoril je igralec Kevin Costner - zaščita okrog govorca. Ljudje, ki se jih vidi, da sedijo za njim, so obdani z zlato svetlobo, med govorom je na trenutke v govorca teklo zelo svetlo in na momente se je videl temneje. Temnejši se je videl, ko je bil bolj orientiran na to, kako se sliši kar govori. Svetlo je teklo, ko je bil skoncentriran na Whitney Houston in je bil oseben.

Naslednja je bila pevka Alicia Keys - osebna prijateljica. Okrog nje je bila zanimiva svetla struktura, kot ogromen balon, notri pa lučke. Izgledala mi je kot novoletna jelka, nad tem še ena podobna struktura v drugi barvi.

Povedala je, da je njen sin, ki je star leto in 4 mesece, v tem tednu vzklikal Mima (prijateljski vzdevek za Whitney Houston) in je vedela, da je Whitney prisotna, ker jo je otrok začutil, da ona ve, da je Whitney Houston angel. Ko je to govorila, se je zelo svetilo nad njeno glavo in so bile lučke okrog, čez njo je šlo svetlo.

Potem je Alicia Keys začela peti - glasba je bila ovita v zlato, notri sta se videla dva velika črna fleka (ona je pela nekaj svojega in zraven igrala na klavir).

Kasneje sem pogledala, govoril je nek gospod, videla se je zaščita, svetlo okrog.

Pogledala sem še čisto na koncu, v sredi cerkve zelo svetla krogla in svetlo.

Nato so začeli vrteti posnetek pesmi, kjer Whitney Houston poje pesem - I will always love you - zlata svetloba se je vsula čez vse, videlo se je spodaj, da so ljudje mešano temni, svetloba se je zlivala čez vse.

Komentarji vseh so bili na koncu - It was remarkably uplifting. Uplifting pomeni - da te povzdigne, dvigne...

Avtor: Oseba X4
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.