Let v Dubaj

Poročilo osebe, ki vidi z metodo SGBKD. Letalo oziroma sam let je bilo vključeno v vzdrževanje mehanizma S-ALFA.

Let Zagreb - Dubaj 24.1.2016

Okoli glave sva imela zlat ovoj z gostimi migetajočimi delci. Letalo je bilo sprva obdano z močno zlato membrano, dočim je bilo letalo samo zelo temno. Nad letalom se je naredila zlata plošča in v vsebino letala pretakala zlate delce, navzgor je potekal pretok temnih delcev. Vsake toliko se je znotraj letala zbrala črnina in po stebru švignila navzgor v zlato gmoto.
Tekom leta je letalo postajalo vse bolj zlato, z vsebino iz premikajočih se zlatih delcev. V kabini posadke je bilo vse zlato, še posebej je bila zaščitena glava pilota. Okoli letala so skozi oblake konstantno letele črne švigajoče strele in se zaletavale v sprednji del letala, vendar neuspešno. Znotraj letala je bil vsak posameznik obdan s svetlim ovojčkom. Ob koncu leta je bil celoten avion obdan z zlato vsebino in navzgor povezan z zlatima vrvema.
Komentar potnikov po koncu poti je bil, da je bil izredno umirjen let, brez kakršnihkoli turbulenc.

Sama klima v Dubaju je bila zelo dobra in vse točke, ki so bile v preteklosti že sanirane, so bile močne zlate barve in so svojo svetlobo razsipale daleč po okolici. Povsem drugače je bilo na poti v Abu Dhabi, kjer je bil pritisk tako močan, da bi med vožnjo večkrat skoraj zaspala. V sklepih pa so bile bolečine, podobne, kot bi se trle kosti. Takšni občutki so bili do prispetja v okolico džamije, ki pa je bila letos poleti že BK urejena. Tam je pritisk izginil in tudi celoten kompleks je bil videti kot žareča gmota, ki daleč po okolici razprostira zlate žarke.

Avtor: Oseba X2
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.