Poročila cepljenih proti Covid-19, 18. november 2021

Uvod

Cepljenje je potekalo v Ljubljani. Oseba X je z vzdrževanjem mehanizma S-Alfa pričela ob 13:30. Pred pričetkom cepljenja ob 17:30h, je bilo cepivo BK prečiščeno in oplemeniteno po metodi S-Alfa na lokaciji sami, kjer je aktiviranih nekaj Alfa življenjskih žarkov, cepljenje pa je bilo izvedeno v sredini Alfa žarka. Cepljenje je bilo končano ob 19:30h, Oseba X pa je z vzdrževanjem mehanizma S-Alfa zaključila ob 18:22, naprej je S-Alfa sama urejala vse.

Reakcija na cepivo

Reakcije na cepivo so različne, kar pa ne pomeni, da je cepivo škodljivo, če telo neprijetno odreagira. Kakšna je reakcija posameznika na cepivo, je odvisno od genetske skladnosti (GS), genetske skladnosti staršev (GSS), genetske skladnosti rodu (GSR), katero lahko izmerimo šele, ko je izvršen BIOtransfer (BT) rodu ter še od drugih BK BIOparametrov, ki jih povzroča marsikaj. Med drugim je odvisno kako živimo, kako razmišljamo, kakšno hrano in pijačo uživamo, vpliv religije, izbira politikov itd. Algoritmi so določeni za vsakega posameznika. Kdo se bolj brani je odvisno od GS, ali je lokacija kjer spimo, delamo in se večino časa zadržujemo BK urejena po metodi S-Alfa, koliko spoštujemo izsledke BIOtehnologije S-Alfa itd.

Poročila cepljenih

Oseba 1

Ni čutila nobenih posebnosti oziroma ni zaznala nobenih stranskih učinkov. Niti roka je ni bolela. Naslednjega dne se je že normalno udeležila treninga odbojke....

Oseba 2

Vse ok po cepljenju.

Oseba 3

Po cepljenju je zvečer čutil malo na mestu vboda. Ponoči je dobro spal in naprej se je počutil dobro.

Oseba 4

Pozdravljeni, po cepljenju me je dva dni bolela roka, malo tesnobe in špikanja v prsih.

Oseba 5

Glede cepljenja sem v redu nisem imel nobenih težav. Hvala vam za vse.

Oseba 6

Počutim se povsem v redu - normalno. Ponoči me je malo bolela roka, zdaj po uporabi Alfa žarka pa nič več.

Oseba 7

Počutim se povsem v redu - normalno.

Oseba 8

Boli ga roka.

Oseba 9

Počuti se dobro, zaenkrat brez bolečin. Začela ga je boleti rama, je šel na Alfa žarek in je bilo takoj bolje.

Oseba 10

Počuti se dobro, zaenkrat brez bolečin.

Oseba 11

Jaz sem OK in nimam nobenih reakcij na cepivo, torej je to prečiščeno cepivo zame pravi blagoslov glede na to, da sem alergična na vse antibiotike in še na mnogo drugih stvari.

Hvala vam vsem, ki ste to omogočili!

Oseba12

Rad bi napisal kaj več o občutkih po cepljenju, vendar ne morem. Edina razlika med prvima dvema cepljenjema in tem tretjim je, da nisem imel nobene bolečine na mestu vboda niti minute. To je to.

Oseba 13

Nima nobene reakcije in se počuti super.

Oseba 14

Nima nobenih stranskih učinkov po cepljenju.

Oseba 15

Odrasla oseba 46 let, cepljenje dne 18.11.2021 zvečer, cepivo Pfizer (doza 1/1), prebolevnik 5,5 meseca nazaj, ob samem cepljenju rahlo zaboli ob vbodu in vbrizgu cepiva.

Prvi dan po cepljenju: Bolečina na in okoli mesta cepljenja. Ob naglih premikih hujša bolečina. Proti večeru se pojavi temperatura okoli 37,6°C.

Drugi dan po cepljenju: Zjutraj temperatura izgine, bolečina v roki ponehuje in izgine tekom dneva.

Dne 1.12.2021 odvzem krvi za določitev COVID protiteles (pri ADM Prijateljeva 2), analizo krvi je opravil Diagnostični center ADRIA LAB Ljubljana, preiskava Anti-SARS-CoV-2 (Roche) je pokazala na ref. vrednost do 0,80 rezultat >2500 H (protiteles v krvi).

Oseba 16

Otrok 16 let, cepljenje dne 18.11.2021 zvečer, cepivo Pfizer (doza 1/1), prebolevnik 5,5 meseca nazaj, ob samem cepljenju rahlo zaboli ob vbodu in vbrizgu cepiva.

Prvi dan po cepljenju: Bolečina na in okoli mesta cepljenja. Ob naglih premikih hujša bolečina.

Drugi dan po cepljenju: Bolečina v roki ponehuje in izgine tekom dneva.

Oseba 17

Otrok 13. let, cepljenje dne 18.11.2021 zvečer, cepivo Pfizer (doza 1/1), prebolevnik 5,5 meseca nazaj, ob samem cepljenju rahlo zaboli ob vbodu in vbrizgu cepiva.

Prvi dan po cepljenju: Bolečina na in okoli mesta cepljenja. Ob naglih premikih hujša bolečina. Proti večeru se pojavi temperatura okoli 38,4°C.

Drugi dan po cepljenju: Zjutraj temperatura izgine, bolečina v roki ponehuje in izgine tekom dneva.

Oseba 18

Prvi odziv… počutje brez sprememb, brez stranskih posledic. Naslednji dan je malo bolela roka (mesto vbrizga).

Oseba 19

Prvi odziv… počutje brez sprememb, brez stranskih posledic.

Oseba 20

V četrtek sem se cepil, v petek zjutraj, ko sem vstal mi je bilo slabo, bolela me je glava. Ko je Oseba X sprožila postopek za čiščenje glave, sem bil na Alfa žarku. Popoldne sem bil že v redu.

Oseba 21

Jah, ne vem kako bi to opisal :)

Imam pa občutek, da je bilo tudi malo strahu, stresa prisotnega, imel tudi malo oteženo dihanje...Kaj se tiče temperature ne vem, ker sem se slabo počutil in sem vzel 2 Lekadola. Drugače pa tak utrujen, polna glava… nič kritičnega :)

Oseba 22

Vse ok.