Poročila cepljenih proti Covid-19, 9. december 2021

Uvod

Cepljenje je potekalo v Ljubljani. Oseba X je z vzdrževanjem mehanizma S-Alfa pričela ob 13:10. Pred pričetkom cepljenja ob 17:45h, je bilo cepivo BK prečiščeno in oplemeniteno po metodi S-Alfa na lokaciji sami, kjer je aktiviranih nekaj Alfa življenjskih žarkov, cepljenje pa je bilo izvedeno v sredini Alfa žarka. Cepljenje je bilo končano ob 19:40h, Oseba X pa je z vzdrževanjem mehanizma S-Alfa zaključila ob 20:15.

Reakcija na cepivo

Reakcije na cepivo so različne, kar pa ne pomeni, da je cepivo škodljivo, če telo neprijetno odreagira. Kakšna je reakcija posameznika na cepivo, je odvisno od genetske skladnosti (GS), genetske skladnosti staršev (GSS), genetske skladnosti rodu (GSR), katero lahko izmerimo šele, ko je izvršen BIOtransfer (BT) rodu ter še od drugih BK BIOparametrov, ki jih povzroča marsikaj. Med drugim je odvisno kako živimo, kako razmišljamo, kakšno hrano in pijačo uživamo, vpliv religije, izbira politikov itd. Algoritmi so določeni za vsakega posameznika. Kdo se bolj brani je odvisno od GS, ali je lokacija kjer spimo, delamo in se večino časa zadržujemo BK urejena po metodi S-Alfa, koliko spoštujemo izsledke BIOtehnologije S-Alfa itd.

Poročila cepljenih

Oseba 1

Po 3. cepljenju sem se slabo počutila, kot bi bila vinjena, brez volje, pa roka me je bolela. Danes je malo bolje.

Oseba 2

Je v redu.

Oseba 3

Drugače je zaenkrat vse v redu. Na mestu vboda je manjša oteklina. Rama je zaenkrat še boleča. Drugih posebnosti ni, razen rahel nahod, zamašen nos, prej nisem bil prehlajen. Vročine ni, počutje pa normalno.

Oseba 4

Ni zaznala popolnoma nobenih sprememb, niti roka je ni bolela.

Oseba 5

Zvečer, kmalu po cepljenju, je bil nekoliko bolj utrujen kot sicer. Kar pa bi lahko bila tudi posledica vožnje v Ljubljano in nazaj. Ne uporablja nobene metode BIOfizike večdimenzionalnega prostora.

Naslednjega dne je bil že običajnega počutja/zdravja.

Oseba 6

Sporočam, da sem OK in nimam nobene reakcije. Zahvalite se Osebi X v mojem imenu in vsem, ki pri tem sodelujete.

Oseba 7

Boli me cepljena roka.

Oseba 8

Usedem se na stol, pogledam (op. ur.: s SGBKD), vidim zgoraj zlato platformo, in sem v zlati cevi in se od zgoraj spusti vijolična svetloba. Zelo lepe in jasne barve. Zanimivo, da sem nameravala pogledat cepivo, ampak je bilo tako hitro vse in sem to videla, kar sem napisala. In nekako mi niso dali videti ven iz rorčka, ampak to pač občutek, ker sem pomislila, pa en fant je cepil in me je zanimalo kako konfigurira cepivo, on, jaz, pa je bilo kot, da sem v neprebojnem zlatem roru in so mi dali samo to sliko te vijolične svetlobe, ki se je spustila do mene od zgoraj in je bil cel ror poln vijolične svetlobe. Sem pa pred tednom nekaj padla in me nekje od udarca boli in po cepljenju sem čutila kako se mi je bolečina ublažila. Doma naredim OM (osnovno metodo) in se takoj vzpostavi povezava navzgor in zvok, kot ko so žarki maximalno. Najlepša hvala Osebi X, hvala inteligenci.

Cca 40 min po cepljenju v glavi svetla modrikasta barva. Čutim rahlo bolečino na mestu vboda, ko pogledam, je svetel krog in čez ena lasek tenka temna črta, navpična, ko gledam to, se potem vidi kako svetli to mesto pa pikice, bolečina izgine čez cca 20 min (cepljena sem bila ob 18:20 cca) z še eno drugo osebo sva bili zgodnji in sami tam. Ko sva končali, so prišli drugi, kar naenkrat). Na mestu vboda zdaj svetel krog. Potem me spet malo zaboli, pogledam, temnejši krog, gledam se naredi svetlo in tulček navzgor v nivojih svetel in nekaj dela in spet neha bolečina. Ura 20:00

Oseba 9

Ni šlo tako gladko... Dan po drugem cepljenju je dobila visoko telesno temperaturo (38,5°C - 39°C), bolečino v mišicah, naj bi ji nekaj čudno nabijalo srce, skratka je zbolela in je še danes slaba.

Vpr.: Kako to, da jo je tako napadlo?

Odg.: Kakšna je reakcija posameznika na cepivo, je odvisno od genetske skladnosti (GS), genetske skladnosti staršev (GSS), genetske skladnosti rodu (GSR), katero lahko izmerimo šele, ko je izvršen BIOtransfer (BT) rodu ter še od drugih BK BIOparametrov, ki jih povzroča marsikaj. Med drugim je odvisno kako živimo, kako razmišljamo, kakšno hrano in pijačo uživamo, vpliv religije, izbira politikov itd. Algoritmi so določeni za vsakega posameznika. Kdo se bolj brani je odvisno od GS, ali je lokacija kjer spimo, delamo in se večino časa zadržujemo BK urejena po metodi S-Alfa, koliko spoštujemo izsledke BIOtehnologije S-Alfa itd.

Oseba 10

Po drugem cepljenju ni zaznal stranskih učinkov, zdravstveno stanje se mu ni nič spremenilo.

Oseba 11

Prvi in drugi dan je malo bolela roka, ostalo počutje je bilo dobro.

Oseba 12

Po drugem cepljenju nisem imela nobenih bolečin, počutje je bilo in je še vedno dobro.

Oseba 13

Imela je trd rdeč flek na mestu vboda in bolečo ramo.

Oseba 14

Bila je utrujena, malo jo je bolela rama.

Oseba 15

Bolela ga je rama.