Poročila cepljenih proti Covid-19, 25. januar 2022

Uvod

Cepljenje je potekalo v Ljubljani. Oseba X je z vzdrževanjem mehanizma S-Alfa pričela ob 14:03. Pred pričetkom cepljenja ob 16:00h, je bilo cepivo prečiščeno in oplemeniteno po metodi S-Alfa na lokaciji sami, kjer je aktiviranih nekaj Alfa življenjskih žarkov, cepljenje pa je bilo izvedeno v sredini Alfa žarka. Cepljenje je bilo končano ob 16:45h, Oseba X pa je z vzdrževanjem mehanizma S-Alfa zaključila ob 17:08.

Reakcija na cepivo

Reakcije na cepivo so različne, kar pa ne pomeni, da je cepivo škodljivo, če telo neprijetno odreagira. Kakšna je reakcija posameznika na cepivo, je odvisno od genetske skladnosti (GS), genetske skladnosti staršev (GSS), genetske skladnosti rodu (GSR), katero lahko izmerimo šele, ko je izvršen BIOtransfer (BT) rodu ter še od drugih BK BIOparametrov, ki jih povzroča marsikaj. Med drugim je odvisno kako živimo, kako razmišljamo, kakšno hrano in pijačo uživamo, vpliv religije, izbira politikov itd. Algoritmi so določeni za vsakega posameznika. Kdo se bolj brani je odvisno od GS, ali je lokacija kjer spimo, delamo in se večino časa zadržujemo BK urejena po metodi S-Alfa, koliko spoštujemo izsledke BIOtehnologije S-Alfa itd.

Poročila cepljenih

Oseba 1

Po cepljenju rahle bolečine v cepljeni rami. Hvala za dobro organizacijo.

Oseba 2

Po cepljenju rahle bolečine v cepljeni rami.

Oseba 3

Po cepljenju rahle bolečine v cepljeni rami.

Oseba 4

Poleg boleče rame je občutila še blažjo utrujenost. Druge reakcije na cepljenje ni.

Oseba 5

Cepljenje proti Covid-19 s prečiščenem in oplemenitim cepivom po metodi S-Alfa je name dobro vplivalo. Na poti na cepljenje se nisem prav dobro počutila, kar nekaj me je tiščalo v prsih, ko pa sem stopila v čakalnico, je ta pritisk počasi popuščal. V trenutku, ko sem se usedla in bila cepljena, pa sem začutila eno veliko olajšanje v prsih in v glavi in mi je dalo eno veliko zadovoljstvo.

Oseba 6

Info o počutju po cepljenju: 2 dni me je malo bolela rama, sicer pa počutje v redu, nisem imela kakih reakcij.

Oseba 7

Mama se je dan po cepljenju počutila zelo utrujeno in roka v katero je bila cepljena jo je zelo bolela. Naslednji dan je močna utrujenost minila, roka veliko manj bolela.

Oseba 8

Vse je bilo ok, manjša bolečina na mestu vboda, ki je tretji dan izginila. Doma sem redno uporabljala osnovno metodo na Alfa žarku.