Poročila cepljenih proti Covid-19, 10. februar 2022

Uvod

Cepljenje je potekalo v Ljubljani. Oseba X je z vzdrževanjem mehanizma S-Alfa pričela ob 15:15. Pred pričetkom cepljenja ob 17:00h, je bilo cepivo prečiščeno in oplemeniteno po metodi S-Alfa na lokaciji sami, kjer je aktiviranih nekaj Alfa življenjskih žarkov, cepljenje pa je bilo izvedeno v sredini Alfa žarka. Cepljenje je bilo končano ob 20:05, Oseba X pa je z vzdrževanjem mehanizma S-Alfa zaključila ob 20:45.

Reakcija na cepivo

Reakcije na cepivo so različne, kar pa ne pomeni, da je cepivo škodljivo, če telo neprijetno odreagira. Kakšna je reakcija posameznika na cepivo, je odvisno od genetske skladnosti (GS), genetske skladnosti staršev (GSS), genetske skladnosti rodu (GSR), katero lahko izmerimo šele, ko je izvršen BIOtransfer (BT) rodu ter še od drugih BK BIOparametrov, ki jih povzroča marsikaj. Med drugim je odvisno kako živimo, kako razmišljamo, kakšno hrano in pijačo uživamo, vpliv religije, izbira politikov itd. Algoritmi so določeni za vsakega posameznika. Kdo se bolj brani je odvisno od GS, ali je lokacija kjer spimo, delamo in se večino časa zadržujemo BK urejena po metodi S-Alfa, koliko spoštujemo izsledke BIOtehnologije S-Alfa itd.

Poročila cepljenih

Oseba 1

Vročina 38°C en dan po cepljenju, rahel glavobol, cepilno mesto čutim na pritisk.

Oseba 2

Cepilno mesto čutim le ob pritisku.

Oseba 3

Tri dni po cepljenju lahko z gotovostjo trdim, da nimam nobenih posledic ali stranskih učinkov po cepljenju.

Oseba 4

Po cepljenju se počutim odlično, pri vbodu malo boli roka.

Oseba 5

Prvi dan me je rahlo bolela roka. Dva dni pa čutim utrujenost v nogah.

Oseba 6

Cepili smo se vsi družinski člani. Za razliko od 1. in 2. cepljenja, ko smo imeli nekaj stranskih učinkov, kot so malo vročine pri mlajšemu sinu (samo prvi dan zvečer) in pri meni večkrat utrujenost, pri tem zadnjem cepljenju ni bilo zazanavanih sprememb pri vseh od nas. Nihče ni imel nič simptomov česarkoli.

Pri meni je bilo po cepljenju kot da bi bil zelo intenzivno očiščen in glava je bila lahka in sproščena....v avgustu pa je vse skupaj malo pritiskalo...na glavo. Najhujša je bila utrujenost od avgustovskega cepljenja...te sedaj v februarju nisem imel..

Oseba 7

Ni bilo zazanavanih sprememb. Nobenih simptomov česarkoli.

Oseba 8

Ni bilo zazanavanih sprememb. Nobenih simptomov česarkoli.

Oseba 9

Ni bilo zazanavanih sprememb. Nobenih simptomov česarkoli.

Oseba 10

Samega vboda skoraj nisem zaznal. Kmalu po cepljenju sem sicer začutil rahlo bolečo ramo, na mestu vboda. Ko sem prišel domov, sem naredil BT, AP, BT in rahla bolečina v rami je popustila. Počutje po cepljenju je bilo res odlično, tudi naslednji dan. Zaznati ni bilo nobene spremembe na slabše, počutil sem se bolje kot pred cepljenjem. Rahla bolečina v rami je prenehala po dnevu in pol od cepljenja.

Oseba X1, gledanje z vidika SGBKD: ura 13:24, Oseba 10, cepljenje: pogledala sem za nazaj, trenutek ko se je Oseba 10 cepila: pri Osebi 10 se izredno jasno in lepo vidi kaj pomeni, da dela oz. da se veliko angažira v zvezi z društvom S33: sklop zlatih pik v njegovem beta bazenu se je zelo malo obrnil (ko se začne sklop obračati, to si lahko predstavljate kot satelit, ki se zavrti, takrat ko se sklop zlatih pik zavrti, spusti po beta bazenu zlato ali vijolično meglico. Zelo malo se zavrti za posameznika in že gre zelo veliko zlate meglice in v beta bazenu celega človeštva, da napolni beta bazen se zavrti nekaj krogov s počasno hitrostjo. Lahko si potem predstavljate kakšna moč in količina zlate meglice bi šla iz sklopa zlatih pik pri njegovi polni hitrosti. To je za nas nepojmljiva moč), ko se je od Osebe 10 zlati sklop pik malo zavrtel, je zlata meglica naredila bk zaščito okoli njegovega telesa in črnino okoli telesa bk sčistila.

Oseba 11

Po cepljenju je imela temperaturo 38.2°C in se ni dobro počutila. Počutila se je precej slabše kot pri prvih dveh odmerkih cepiva, ki pa nista bila bk prečiščena.

Oseba X1, gledanje z vidika SGBKD: ura 11:45, pogledala sem za nazaj, cepljenje Osebe 11 (sestra Osebe 10), 10.2.22: trenutek cepljenja, oseba ima kar več črne meglice. Ko je bila cepljena, je vijolična meglica od cepiva odrinila črno meglico iz telesa na stran in nekaj črne meglice se je bk sčistilo. Vidi se, da se Oseba 11 zelo malo ali skoraj nič BK ne čisti, ker vijolična meglica, ki je prišla v njeno telo ni veliko krožila. Bolj je človek biokibernetsko aktiven, večji plus ima, ko dobi cepivo v telo.

Oseba 12

Splošno počutje v redu, brez utrujenosti ali boleče roke.

Oseba 13

Cepljena proti oslovskemu kašlju, splošno počutje v redu, rahla bolečina na mestu vboda ob premiku roke.

Oseba 14

Nobene reakcije, razen bi lahko rekla, občutek umirjenosti bolj kot pred cepljenjem in pa pri čiščenju z 8-kotnimi piramidami sem imela občutek, kot da imam zamrznjene možgane. Zdravnica je bila obdana z zlato membrano, prav tako mesto vboda videti kot zlata vata... Cepivo zlato, z delčki iskric v vsebini.

Oseba 15

Po cepljenju sem nekaj časa čutila malo napetosti v glavi in zgornji del hrbtenice, kar sem že pred cepljenjem in po enem dnevu je vse skupaj izginilo.

Oseba 16

Počutje po cepljenju je bilo dobro in ni bilo nobenih posledic.

Oseba 17

Počutje po cepljenju je bilo dobro in ni bilo nobenih posledic.

Oseba 18

Ob namestitvi na stol v trenutku cepljenja čutil zelo močno delovanje sistema S-Alfa. Podobno lebdenju. Vbod igle, ki je sledil po nekaj besedah z zdravnico je bil skoraj nesluten. Naslednjega dne (11.2.2022) rahla bolečina v mišici ob dotiku mesta cepljenja na rami. Naslednjega dne (11.2.2022) nekoliko povečana utrujenost v popoldanskem času, ki je pa lahko bila tudi posledica konca napornega delovnega tedna.

Oseba 19

Vbod igle je bil skoraj nesluten. Naslednjega dne (11.2.2022) rahla bolečina v mišici ob dotiku mesta cepljenja na rami. Naslednjega dne (11.2.2022) rahlo povečana telesna temperatura in bolj izrazita utrujenost tekom celega dneva. Normalizacija stanja dne 12.2.2022..

Oseba 20

Vbod igle je bil skoraj nesluten. Nikakršnih posebnih zaznavanj ali reakcij.

Oseba 21

Jaz se po včerajšnjem cepljenju dobro počutim. Malo me boli rama.

Oseba 22

Po fizično napornem dnevu ga malo kuha.

Oseba 23

Po cepljenju nisem imela drugih težav oz. reakcije razen bolečine (ne prehude) na mestu cepljenja.

Oseba 24

Imel je vročino.

Oseba 25

Včeraj sem bila cepljena s prečiščenim cepivom. Občutek ob cepljenju je bil drugačen, kot pri prvih dveh, ko cepivo ni bilo prečiščeno (po prvem me je bolela glava, po drugem je bilo v redu.). Bolj intenzivno. Bolj sem se zavedala, da gre nekaj v telo. Danes me malo boli roka, drugače pa sem v redu.

Oseba 26

Cepljenje: zaenkrat ni nobenih stranskih učinkov, še utrujena nisem. Ukvarjam se z vprašanjem, kako ohraniti včerajšnjo "spucanost".

Oseba 27

Sicer še ni 24 ur, ampak vseeno pošiljam par opažanj. Čez dan pred cepljenjem me je nekoliko tiščalo (zadaj desno spodaj na hrbtu, ko se rebra končajo), ampak po prihodu v čakalnico je pritisk popustil.

Vbod je bil neboleč, nobenih težav na vožnji domov, le zvečer nisem mogel zaspati, ker enostavno nisem bil utrujen in zaspan. Spal sem "kot ubit" do jutra. Leva rama malo boli, če dvignem roke, sicer nič... splošno počutje je seveda zelo dobro, kot je vedno po čiščenju možganov.

Oseba 28

19:50 - 20:05: cepljenje

20:05-20:25 hoja proti parkiranemu avtu. Čutil ničesar.

20:25-21:22 vožnja iz Ljubljane proti domu.

Prvih 15 minut vožnje nisem čutil ničesar.

Začela boleti rahlo rama, kjer sem dobil cepivo (leva rama). Rahle bolečine v levi in desni bezgavki pod brado. Pomislim na svojo kri, svetloba v črnini.

Med vožnjo delam virtualni GA-1234 na sektorjih 9, 12, 7, 8, 28 v virtualni šabloni se pojavi zlata plošča 8. Primer: pomislim na sektor 9, tam se pojavi zlata šablona, pomislim na sektor 12, pojavi se zlata šablona in tako naprej po sektorjih.

21:27 skelenje v levi rami kjer je vbod.

Glava nič posebnega, pomislim na svojo kri, svetloba. Pomislim na svoje telo, bele pike.

Noge ovite v meglico, svetla ramena. V grlu rahlo ščemi.

21:45 Grem spat.

11.2.2022

3:00 zjutraj zbudim, rahle bolečine v bezgavkah.

5:30 Pomislim na žile, malenkost svetlobe, bolečine v rami, kjer je vbod, bezgavke pod brado normalno.

7:00-12:00 bolečine v zadnjem delu ustne votline, težko gledam, utrujenost, bolečine v rokah, vratu. Imam občutek, kot da imam zelo blago gripo.

12:00-15:00 utrujenost, zelo blage bolečine v rokah, občasno pekoče oči.

15:00-19:00 utrujenost v nogah.

21:45 zelo blage bolečine v komolcih, trd vrat, čuden občutek v glavi, na mestu vboda se še čuti na otip bolečina.

12.2.2022

19:40 rahle bolečine v ozadju ustne votline (v predelu žrela).

13.2.2022

7:50 rahel občutek v levi in desni bezgavki, omotica v glavi.

Od dneva 13.2.2022 nisem zaznal ničesar v mojem telesu neobičajnega.

Oseba 29

Reakcija po cepljenju je bilo dobro, počutje in občutek, da se je svetloba lepo porazdelila po mojem telesu... Bi priporočal posameznikom, da poizkusijo "ta nov način cepljenja" in preverijo odziv svojega BIOsistema nanj...

Oseba 30

Po tretjem odmerku ni imela težav, le rahlo jo je bolela rama dva dni. Imela pa je občutek lahkotnosti.