Okrevanje po operaciji

V mesecu novembru leta 2003, sem bila na operaciji zaradi kile. Po zadnjem pogovoru z bivšo pacientko Kliničnega centra (tudi sama je zdravstvena delavka), ki je bila istočasno operirana in zaradi enake diagnoze (le da je imela ona kilo od rojstva), ugotavljam, da je BK poligon neprecenljive vrednosti za kvalitetno življenje, sploh pa pri okrevanju. Ko sva se pogovarjale je minilo od najine operacije 5 mesecev.

Po primerjavi njenega in mojega sedanjega stanja je med nama kar velika razlika. Kakor pravi je njeno mesto operacije (brazgotina) še vedno mravljinčasto in delno neobčutljivo na dotik. Po operaciji je brazgotino mazala z mazilom za brazgotine. Skratka ni zadovoljna z okrevanjem.

Kaj pa se je dogajalo z mano: po manj kot treh tednih bolniške sem šla v službo. Po operaciji, ko sem bila doma na BIOkibernetsko urejenem področju (za osebno zaščito uporabljam BIOzaslonke in BIOlaser) sem se kmalu počutila sposobno, da zaključim z bolniško in grem v službo. Po priporočilu zdravnika, naj ne pretiravam sem ostala še nekaj časa doma. Toda njegove besede naj ne pretiravam sem dobro razumela šele ko sem prišla v službo (zdravnik ima povratne informacije pacientov, ki živijo in delajo na BIOkibernetsko neurejenem področju).

Ne opravljam fizičnega dela, toda moje počutje se je bistveno razlikovalo od počutja doma.V službi delovno področje ni BIOkibernetsko urejeno in začeli so se problemi: bila sem zelo utrujena, pojavljala se je vrtoglavica, brazgotina me je ponovno bolela. Po prihodu iz službe domov se je počutje popolnoma spremenilo. Bolečine so izginile, prav tako utrujenost. In tako se je ponavljalo kar nekaj časa.

Potem sem ugotovila, da je brazgotina vedno manj odebeljena, dotik, pritisk nanjo ni bil več zoprn (kot da trebuh ni moj). Za nego nisem uporabljalo nikakršnega mazila ali česa drugega. Uporabljala pa sem metodo G ALFA 1,2,3,4. Pred nekaj dnevi sem že popolnoma sama posadila in posejala gredice (vrt je kar velik), torej tudi fizično delo ni problem. Pri delu sem uživala, saj sem delala brez strahu, telo ni protestiralo z bolečino, da ne smem narediti tega ali onega.

Z BIOkibernetiko se ukvarjam približno dve leti. Po vseh izkušnjah, ki sem jih pridobila z uporabo te enkratne BIOtehnologije, lahko trdim, da se je moje življenje bistveno spremenilo.

Lep pozdrav, ...

Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.