Multipla skleroza

Sem 25 letno dekle in imam bolezen, ki se imenuje Multipla skleroza. Bolezen so mi odkrili leta 2001 na UKC v Ljubljani. Zdravniki so mi rekli, da mi ne morajo nič pomagati in da bo potrebno počakati, da se bo videlo v kakšni obliki se bo bolezen nadaljevala. S tem odgovorom pa se nisem morala sprijazniti, saj si vsak človek v tistem trenutku hoče pomagati po najboljših močeh.

Prebrala in preučila sem veliko knjig in se o sami bolezni poizkusila čim boljše seznaniti. Že prej sem vedela za novo BIOtehnologijo in metodo zdravljenja G Alfa 1,2,3,4 in jo uporabljala, sedaj pa sem vso stvar vzela še bolj resno in sem si ji maksimalno tudi posvetila.

Moram reči, da so mi vsi znaki bolezni v roku 14-tih dni popolnoma izginili. Značilni znaki te bolezni so pri vsakem posamezniku drugačni. Sama sem imela v levih in desnih okončinah mravljince, ki so bili prisotni 24 ur. Kot sem že prej omenila so mi s pomočjo uporabe metode G Alfa 1,2,3,4 znaki bolezni popolnoma izginili. Po metodi G Alfa 1,2,3,4 sem se čistila na življenjskem žarku vsaj 5x na dan, poleg tega sem si kupila osem kotne piramide za čiščenje in vzdrževanje Alfa življenjskih žarkov ter potrebne BIOšablone. Življenjske žarke vzdržujem redno vsak dan.

Naj omenim, da sem se obrnila tudi na gospoda Slavka Gorenca, ki mi je stvar pojasnil ter naredil BIOkibernetsko analizo 1128 BIOparametrov. Analiza je bila narejena 27.11.2001 in podatki so bili zelo slabi. Obiskovala sem tudi prvi seminar iz BIOKibernetike, ki se je odvijal na OŠ Milana Šuštaršiča v Ljubljani.

Poleg intenzivne uporabe metode G Alfa 1,2,3,4 sem spremenila tudi prehrano. Moje počutje je bilo vedno boljše. Kar pa se je potrdilo tudi z naslednjo analizo, ki je bila opravljena dne 5.4.2002. Meritve so pokazale zelo velik napredek in podatki so bili dosti boljši.

Občutki pri samem čiščenju na življenjskem žarku po metodi G Alfa 1,2,3,4 so bili naslednji. Na vseh štirih sektorjih življenjskega žarka je bilo prisotno mravljinčenje in sicer v drugačni obliki kakor pa pri čiščenju življenjskega žarka. Z vsakim čiščenjem se je stanje izboljševalo in okončine so postale vedno boljše in vsi moteči dejavniki, ki so me spremljali 24 ur so se zmanjševali in na koncu čisto izginili. Izginila mi je otrplost v rokah v katere sem dobivala nazaj svojo moč, noge pa so me začele bolj ubogati in nehale klecati in tako sem ponovno lahko začela normalno hoditi.

Lahko pa se pohvalim s svojim trenutnim počutjem in povem, da mi bolezen ne napreduje oziroma je v mirujočem stanju.

Lep pozdrav, ...

Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.