Poročilo v zvezi s Parkinsonovo boleznijo

Gospa stara 76 let, je leta 1991 začela opažati tresenje rok in težave pri gibanju. Specialističnemu pregledu se je izmikala, ker se je bala izvedeti resnico o svoji bolezni. Leta 1993 je bila prvič na takšnem pregledu po spletu nesrečnega dogodka. Pozimi je padla na ledu in si zlomila dvanajsto prsno vretence. Pri padcu se je zelo ustrašila in od tistega trenutka so se ji pričele roke izrazito tresti.

Takrat jo je na hčerino željo pregledal specialist in ji predpisal zdravila za Parkinsonovo bolezen. Zaradi zloma prsnega vretenca je bila hospitalizirana, kasneje pa tudi poslana v toplice, na okrevanje. V bolnišnici je bilo stanje tako hudo, da se ni mogla samostojno hraniti, sčasoma pa se je zaradi velike želje po samostojnosti naučila uporabljati neubogljive roke pri tej osnovni dejavnosti.

Tehnika hranjenja je bila tako spremenjena, da ni želela, da jo pri tem opravilu sploh kdo vidi. Začela se je pojavljati okorelost leve polovice telesa. Spretnost gibov je postajala že precej motena v rokah in nogah (samo hranjenje zelo oteženo, opravljanje osnovnih gospodinjskih del vedno bolj mučno, pisanje in ročna dela so postala zanjo nedosegljiva), pojavile so se motnje v ravnotežju, predvsem v predklonu je kar padla na glavo (posledično je zato ostajala doma, opustila delo na vrtu), pričela je pozabljati (na pregledu ugotovljena rahla psihična upočasnelost), drža je postala rahlo sključena, noge vedno bolj boleče, govorica motena (težko je povedala stavek do konca), preko dneva se je zelo hitro utrudila in je morala večkrat čez dan počivati.

Prav tako sta se jo začeli lotevati huda depresija in črnogledost. Prav ta izrazita psihična sprememba v kratkem času (gospo videvam redno na šest tednov) me je ojunačila, da sem jo povprašala, kaj se z njo dogaja in če je bilo v zadnjem času kaj novega, nenavadnega. NOVOST je bil zlat KRIŽEC, obesek, ki ga je našla na cesti in ji je bil tako všeč, da si ga je dala okrog vratu in ga ob večerih prijemala v roke, ter se pogovarjala z "Bogom".

Gospo sem seznanila s škodljivostjo BK neatestiranega nakita, s slovensko metodo G ALFA 1,2,3,4 in BIOkibernetskimi zaščitnimi sredstvi. Novembra 2002 je pričela nositi zaščitni BIOlaser MK1, po novem letu se je dodatno BK zaščitila z dvema BK zaščitnima zaslonkama na sencih, sredi marca 2003 pa je pričela redno dvakrat dnevno uporabljati metodo G ALFA 1,2,3,4 in sočasno spati na BK urejeni postelji.

Potem pa se je ZAČELO !!!

Začetek ni bil prav nič lep. Vsi stari grehi so prišli na plan! Pojavljati so se pričeli različni hudi infekti, predvsem pljučni, z rahlim časovnim zamikom za tem, ko je pričela nositi zaščitni BIOlaser. Suh kašelj je bil neznosen, razbolele so bile mišice prsnega koša, trebušne mišice s trebušno prepono vred, pritisk na organe v mali medenici pa je bil skoraj nevzdržen. Glavobol, ki je bil tudi sicer pogosto prisoten, se je še dodatno okrepil.

Takrat je začela redno 24 ur dnevno nositi BK zaščitne BIOzaslonke. Glavobol je po nekaj minutah popustil in sčasoma popolnoma izginil. V šestih tednih je občutila tudi izboljšanje ravnotežja. Ko je šla k zdravniku, je zaslonke odstranila, ker ni želela razlagati, kaj nosi na sencih. Že eno samo dopoldne brez zaščite pred negativno BK transformacijo iz okolice (te je na vsakem koraku na pretek) je bilo dovolj, da se je glavobol vrnil in da je postala hoja manj zanesljiva. Takoj ko se je vrnila domov in nadela zaščito, so omenjene težave ponovno izginile.

Po pet dnevni uporabi metode G ALFA 1,2,3,4 dvakrat dnevno na zdravilnem žarku zaprte BK zanke, je dokončno zbolela in obležala v postelji. Štiri dni je ležala, apetita ni imela, samo pila je, vstala je le toliko, da je šla na malo potrebo (na blato vse dni ni šla) iz ust ji je smrdelo, kot da bi imela v ustih blato, vse skupaj pa je spremljala vročina (38,7), kašelj in bljuvanje ogromnih količin sluzi.

Peti dan je nastopila strašna potreba po iztrebljanju. Praznjenje črevesja je bilo neverjetno izdatno. Kašelj je v trenutku ponehal. Takoj za tem je začutila strahovito potrebo po vodi, iz ust ji je prenehalo smrdeti. Vstala je iz postelje, kot da se ni nič zgodilo. Že za Veliko noč je generalno pospravila stanovanje, kar zadnjih nekaj let sploh ni več zmogla. Sicer ni delala brez velikega truda in napora, vendar prejšnja leta tega ni zmogla niti z veliko željo in naporom.

Po šestih tednih so se pričele umirjati bolečine v spodnjem delu trebuha. Veselje je bilo spet klepetati z gospo, iz katere je kar vel optimizem in radost do življenja!

Po štirinajstih mesecih redne uporabe metode G ALFA 1,2,3,4, uporabe BK zaščitnih sredstev in odstranitvijo nakita, lahko naštejem spremembe, ki so vse po vrsti pozitivne in so gospe povrnile človeka dostojno življenje: po dolgih letih je ponovno lahko napisala dve strani dolgo pismo prijateljici v tujino in se neizmerno radostila njenega odgovora in veselja, da je še živa; pletenje nogavic ni več nedosegljiv cilj, vedno bolj pogosto mi pokaže tudi kako šiviljsko mojstrovino (je šivilja, vendar že leta ni mogla šivati); ko gre na žarek, začuti, kako ji gre toplota po nogah in kako ji gre nekaj dobrohotnega in optimističnega v telo.

Utrujenost jo mine, dobi moč za delo, po kosilu se še uleže k počitku, vendar čez dan nič več ne spi, zjutraj ob petih je že popolnoma spočita in na splošno potrebuje manj spanca; noge je ne bolijo več, ko se je prej že bala nepokretnosti; na žarku dela dihalne vaje in vaje gibljivosti. Nič več ne kašlja in sklepi so vse bolj gibljivi; spet gre sama na mestni avtobus in na drug konec mesta h hčerki na obisk; v roke si spet upa prijeti dojenčka brez skrbi, da bi ji padel na tla, horizontalno gibanje roke se je zelo izboljšalo, navpično gibanje je še oteženo.

Zdravnikom ne omenja Slovenske BIOtehnologije in uporabe metode G ALFA 1,2,3,4, ker se ne želi izpostavljati. Zanjo je pomembno, da kljubuje težki bolezni in da se bolje počuti. Izboljšanje zdravja opažajo najbližji sorodniki, zdravnica se čudi njeni nenavadni umirjenosti, specialist pa je na njeno vprašanje, če opazi kako izboljšanje, odgovoril, da pri tej bolezni ni pričakovati izboljšanja, da pa se ne bi čudil, če bi bilo njeno trenutno stanje slabše, kot dejansko je.

Ob zadnjem obisku je potožila, da se ji je ravnotežje spet nekoliko poslabšalo in da jo je bolela glava. Analizirali sva možne vzroke za poslabšanje. Na puloverju je nosila okrasno sponko škodljive oblike in na zdravniški pregled je šla brez zaščitnih zaslonk. Kadar zjutraj ne uporabi metode G ALFA 1,2,3,4, čez dan čuti povečanje utrujenosti, kar pa ponovno izgine, kakor hitro to metodo spet uporabi. Glavobol je popolnoma izginil pri uporabi tretje zaščitne zaslonke na sredini čela.

Za vzdrževanje stanja bo morala dosledno uporabljati BK zaščitna sredstva in vsaj dvakrat dnevno izvajati metodo G ALFA 1,2,3,4. Vendar še ni izkoristila vseh možnosti, ki jih nudi nova BIOtehnologija. Nadaljnje možnosti so še dodatna BK sanacija bivališča, z izdelavo BK poligona s triintridesetimi zaprtimi BK zankami, naučiti in redno uporabljati tudi metodo S ALFA 1,2,3,4 za lastno BK čiščenje in čiščenje hrane, pijače, zdravil, predmetov, oblačil. Nadvse pomemben je tudi BIOtransfer.

PA ŠE TO V RAZMISLEK

Parkinsonova bolezen je neozdravljiva bolezen, ki napreduje vedno samo na slabše, brez možnih izboljšav, le da je razvoj simptomov značilnih za to bolezen različno hiter. Ta bolezen nikoli ne naredi koraka nazaj, le obstane lahko za krajši ali daljši čas. Takšno je medicinsko stališče do te okrutne bolezni.

En sam primer ne more biti znanstven dokaz, tako kot tudi ena sama lastovica ne prinese pomladi. Z opisom tega primera želim seznaniti ljudi s Parkinsonovo boleznijo, da sami preizkusijo slovensko metodo G ALFA 1,2,3,4 in podelijo lastne izkušnje z ljudmi z enakimi težavami.

Znanstven pristop bo možen ob sodelovanju z medicinsko stroko in usposobljenimi BIOkibernetiki, ki obvladajo BK meritve in globalno BK diagnostiko. Uporabiti bo treba vse obstoječe medicinske fizikalne meritve, izdelati verjetno tudi nove, kar pa seveda zahteva veliko dela, časa, denarja, pripravljenosti do sodelovanja...

Bodimo realni. Osnovna metoda G ALFA 1,2,3,4 je finančno in praktično dosegljiva vsakomur, ki to želi, neodvisno od drugih ljudi. Samo lotiti se je treba in vztrajati, čeprav je začetek lahko zelo težak, kar pa se da razbrati iz omenjenega primera.

Tekst pripravila, ...

Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.