Ciste v maternici

Mama je dve leti nazaj hodila na zdravniške preglede, zaradi odkritja cist, ki so bile razpredene po celotni maternici. Zdravniki so menili, da bi bilo najbolje, če bi opravila operativni poseg. Prijavila se je v čakalno vrsto za operacijo.

Kmalu za tem, je začela nositi zaščitni BIOlaser BC2. Ob vsakem obisku pri meni doma, se je na Alfa življenjskem žarku očistila po metodi G-Alfa 1,2,3,4.

Čez čas sva poklicali osebo X, da BIOkibernetsko uredi ležišče tudi pri mami doma. Na mestu kjer mama leži, je bil pred sanacijo 4,24m Beta smrtni žarek, najvišjega nivoja L384.

Ko je oseba X sprožila postopek za izklop Beta smrtnega žarka, je Superinteligenca S-Alfa, na tistem mestu aktivirala Alfa življenjski žarek BIOkibernetskega nivoja E0. Med postopkom sanacije, sem prav v predelu rodil tudi sama čutila močno zbadanje in vročino.

Po preklopu Beta smrtnega žarka v Alfa zdravilni žarek, je imela mama hude reakcije, saj se je začela faza regeneracije. Na nek način je bil to tudi šok za njeno telo, saj sedaj ni več spala v škodljivi BIOklimi maksimalnega nivoja L384, temveč v zdravilni BIOklimi. To pomeni, da je pričela zgubljati škodljive BIOenergije, ki delujejo kot mamilo, ponovno pa so se ji začeli vračati občutki.

Več dni je slabo oz. sploh ni spala. Imela je glavobole in močne bolečine v predelu rodil. S časoma občutki niso bili več tako intenzivni, vendar je pogosto čutila neko dogajanje po celem telesu. Po aktivaciji Alfa življenjskega žarka, se je na njem tudi sama večkrat očistila škodljivih BIOenergij.

Čez dobro leto je prišla na vrsto za operativni poseg. Zdravniki so ji hoteli razložiti potek operacije in ugotoviti, koliko je zadeva napredovala. Po temeljitem pregledu so ugotovili, da ima mama čisto maternico brez ene same ciste. Pojasnili so ji, da je zadeva izginila sama od sebe, razloga pa niso vedeli povedati.

Mama še vedno uporablja metodo G-Alfa 1,2,3,4 in mi večkrat pove, da ji to pomaga pri boljšem počutju.

Lep pozdrav, ...

Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.

Opis Alfa in Beta BIOtehnologije se nahaja tukaj.