Moja opazovanja in spremembe, odkar uporabljam novo slovensko BIOtehnologijo G-ALFA

Kot nežno in občutljivo bitje, ki se sprehaja okoli in čuti ter zaznava marsikaj, je v zadnjem letu dobilo veliko odgovorov.

Vse kar mi je, kot notranji in skoraj vedno učinkoviti čut, dajalo občutke in me vodilo, je dobilo svoj odgovor. Našla sem ga v času uporabe slovenske BIOkibernetske metode uporabe ALFA žarka. Zdaj vem in si znam odgovoriti zakaj sem se vedno, ko sem vstopila v nek prostor z očmi sprehodila po njem in s svojo notranjostjo, našla sedež ravno na tej mizi in ne na nobeni drugi, zdaj vem zakaj se z nekaterimi ljudmi pa čeprav so bili zelo prijazni, nisem mogla prav dolgo pogovarjati - od njih sem postala utrujena, zdaj vem zakaj lažje in bolje ter umirjeno opravljam svoje delo in se hitreje regeneriram, zdaj vem zakaj sem nekega jutra sama od sebe snela ves nakit, zdaj vem kaj mi je moj dolgoletni notranji čut želel sporočiti. Vse to si znam zdaj tudi razložiti. Dobro se zavedam, zakaj si nikoli nisem izbrala česa drugega, kot le tisto kar sem čutila da je pravo, zdaj to vem.

Mogoče imam to srečo, ki mi jo je podarila mati narava, da imam kar dobro dedno zasnovo in sem se celo življenje ukvarjala s športom, imam pa tudi to srečo, ki mi je podarila možnost spoznati metodo ALFA žarka in njegovo uporabo. Počutim se čisto, lahko, kaj pomeni bolečina v glavi ne vem več, vse kar me je kdaj koli v življenju bolelo in je minilo, nato se je skozi uporabo metode ALFA žarka, nežno vrnilo nazaj, in čez nekaj časa izginilo. Telo se je pozdravilo.

Že kot otrok sem veliko stvari lahko predvidevala, in bila jezna, ker me je nekdo ali nekaj od tega odvrnilo, zdaj vem in stojim za svojimi občutki, ki so se do konca izoblikovali z uporabo ALFA žarka. Vesela sem, ker vem kaj čutim in zakaj tako močno zaznavam okolico in ljudi, ki mi sporočajo tako pozitivne, kot tudi negativne impulze. Imam to srečo, da lahko izbiram pozitivne stvari in ljudi in se negativnih skušam izogniti, če pa me doletijo se z njimi znam spopasti.

HVALA Slavku Gorenc, počutim se čista, lahka in oprana, pokazal mi je kako življenju odpreti tretja vrata, prva odpreš, ko se rodiš, druga odpreš otrokom, tretja pa odpreš za kvalitetno življenje, vendar ko jih enkrat odpreš jih ne zapiraš več. Ta vrata imajo le obok skozi katerega se lahko sprehodi kdorkoli, SPREHODITE SE ŠE VI.

(naslov avtorice je spravljen v uredništvu)