Moja pot do G-Alfa BIOtehnologije

K pisanju tega članka me je napeljala misel, da bi mogoče drugim preprečil, da ne nasedejo na čeri, ki so skrite pod pojmom ALTERNATIVNA MEDICINA, kjer zaenkrat vlada kaos; drugi razlog pa je v tem, ker imamo v Sloveniji človeka s pomočjo katerega lahko počasi vzpostavimo red na tem področju in se s tem zaščitimo pred »zlom« ki tu deluje z vso močjo.

Ko sedaj gledam nazaj na svojo pot, vidim, da se posameznik resno začne ukvarjati z mejnim področjem znanega šele takrat, ko doživi nek šok oziroma pretres, ki ga vrže iz ustaljenih tirnic življenja in ga tako rekoč prisili v raziskovanje oziroma iskanje resnice – prej pa se posamezniku stvari v zvezi s to temo zdijo le delno pomembne ali celo nepomembne, nevedoč, da se ravno tu (lahko) skriva bistvo vsega – tako »dobrega« kot »zlega«.

Šok za vsakega posameznika je gotovo dejstvo, da začuti, da mu začne slabeti zdravje in tudi sam sem nekega prelomnega dne začutil, da se z mojim organizmom (BIOsistemom) dogaja nekaj, kar se ne bi smelo dogajati. Misli v moji glavi so kar naenkrat postale »črne« in so se na neopisljiv način in izredno nasilno začele »zaletavati« v mojo glavo in mi povzročile neverjeten nemir, ki ni opisljiv z besedami. Najbolj čudno pri tem mi je bilo to, da sem vedel, da te misli niso bile moje, ampak so mi bile tako rekoč vsiljene. Ker so me vsi ti »napadi« tudi zelo izčrpavali, sem posledično začel iskati pomoč.

Najprej je bila to URADNA MEDICINA, ki pa ni našla vzroka za moje slabo počutje. Spoznal sem, da očitno ta medicina, kljub ogromnemu znanju, nekaj ne ve in da pri vsej vrhunski tehnologiji, ki jo premore, tu preprosto nekaj manjka.

Tako sem bil pravzaprav prisiljen (tako kot veliko ljudi) v ALTERNATIVNO MEDICINO. Kar pa sem tu doživel, lahko opišem z eno samo besedo – KAOS. Občutil sem, da imajo nekateri posamezniki nekakšno »moč«, ki pa učinkuje samo določen čas, nato pa se ti ta moč čez čas zahrbtno vrne in sicer tako, da se počutiš celo slabše in posledično spet rabiš pomoč. Skratka, uporaba te »kvazi medicine« te lahko (oziroma te skoraj zagotovo) pripelje v stanje odvisnosti, ki v ničemur ne rešuje nastale problematike, ampak jo s prefinjeno prevaro celo poslabša.

Prav zato mislim in verjamem, da je prišel čas, ko je potrebno tej »znanosti« razkrinkati vsemogoče prevare in ji določiti kaj je »prav« in kaj »narobe«. Sedaj imamo namreč tehnologijo (ki to omogoča) in človeka (ki je pripravljen s pomočjo svojega odkritja to dokazati) tu - v realnosti. Sedaj je odgovornost prenesena na nas – bomo dovolj zgodaj prisluhnili?

Če nadaljujem zgodbo o svoji poti, lahko rečem, da so bili to trenutki, ko sem v iskanju rešitve že počasi obupaval, lahko rečem, da me je »gor« držala samo še vera, taka vera, da obstoja svet o katerem govori KRŠČANSKA FILOZOFIJA, o kateri pa v realnem svetu – roko na srce - ni veliko sledi.

Na tej točki pa sem »trčil« ob že omenjeno novo BIOtehnologijo. Če sem pošten, moram priznati, da me je prvi stik z gospodom Gorencem bolj zbegal kot ne, vendar pa sem ob prebiranju njegove knjige BIOKIBERNETIKA I. del in vsebine na internetu dojel, da je to, TO KAR SEM ISKAL. Ko sem se zaščitil z zaslonkami in BIOlaserjem sem takoj začutil spremembo, zato sem si doma pri postelji kmalu uredil prvo ZBKZ (no, uredila mi jo je superinteligenca S-Alfa s pomočjo g. Gorenca), ki jo redno uporabljam večkrat na dan. Razlika je opazna tudi pri spanju, namreč ko se zjutraj zbudim, čutim, da se moje telo počasi regenerira. To jaz ne znam znanstveno dokazati in tudi opisati ne, lahko rečem le, da si to ne domišljam in pozivam vse dvomljivce, da naj (preden se začnejo temu posmehovati) to tehnologijo vsaj v grobem spoznajo in jo šele potem začnejo napadati – jo kritizirati in se ji posmehovati.

Če zaključim, naj povem, da mi je pri novi BIOtehnologiji najbolj všeč to, kar najlepše ponazori pregovor: POMAGAJ SI SAM IN BOG TI BO POMAGAL; in to očitno dobesedno – seveda z uporabo G–ALFA BIOtehnologije!

Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.