Norice

Rada bi vam posredovala svoj izkušnjo o tem, kako ukvarjanje z BIOkibernetiko olajša potek bolezni oziroma omili bolezenske simptome.

Doma imam ob postelji življenski žarek, moja 12-letna hči pa ga ima na postelji. Redno uporabljam BIOšablone A4. Z njimi vzdržujem življenjski žarek in prečistim vso hrano.

Ko je moja hči dobila po koži izpuščaje, sva odšli zdravniku. Ugotovil je, da ima norice. Glede na njeno starost me je zdravnik opozoril, da potek bolezni ne bo lahek. Dobila naj bi visoko vročino, ko se mehurčki predrejo in nastanejo kraste, naj bi jo močno srbelo in peklo. Predpisal ji je neko zdravilo, ki naj bi omililo bolečine.

Po prihodu domov sem hči po čelu namazala z olivnim oljem, ki ga je g. Gorenc pridelal sam in ima zdravilne učinke. Še isti večer je dobila vročino, a ni presegla 38 stopinj. Vročino je imela še naslednji večer in potem nič več.

Hčero sem čistila z BIOšablonami dva do trikrat dnevno. Sama pač noče, čeprav čuti, da se nekaj dogaja takrat, ko to počnem.

Moram povedati, da je spala tudi po 12 ur skupaj in se večino dneva zadrževala na žarku. To sem razumela kot težnjo po zdravljenju. Njeno splošno počutje je bilo dobro.

Presenetljivo pa je, da jo izpuščaji sploh niso srbeli! Tako da ji zdravila po nekaj dnevih sploh nisem več dajala. Seveda sem ga prej prečistila.

Potek bolezni je bil bistveno drugačen od napovedi zdravnika. Vse je minilo v lažji in blažji obliki.

Na kontrolnem pregledu se je še sam zdravnik začudil, da skoraj ni imela vročine, da je bilo njeno počutje dobro, izpuščaji niso bili tako številni in zelo lepo so se celili. Najbolj pa je bil presenečen nad dejstvom, da ni imela nobene srbečice.

Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.