BIOtransfer umrlega in njegov vpliv pred in po njem

Pred kratkim, je v prometni nesreči tragično preminil direktor velikega podjetja, v katerem sem zaposlena. V trenutku ko sem izvedela za dogodek, sem začutila v območju srca in glave pritisk, kot nekakšen oklep. Čutila sem nekakšno potuhnjeno žalost, pa čeprav dotičnega nisem osebno poznala.

S strani SGBKD sem zadevo samo malce ošvrknila in videti je bilo kot gost temen madež, ki se je napajal iz temnih pik v območju in se gostil. Več se nisem hotela poglabljati, ker sem imela občutek, da hoče madež prodreti čez svetlo obrobo okoli mojega fizičnega telesa. Tudi ponoči sem se večkrat prebudila in nehote mislila na preminulo osebo. Prav tako so otroci nemirno spali in najmlajša hči se je nekajkrat z jokom prebudila. Nikakor se nisem uspela otresti neprijetnega občutka. Sama sem bila razdražljiva in brez volje.

V službi smo imeli prvi delovni dan sliko preminulega direktorja in pa žalno knjigo. Prvih nekaj ur se je pritisk stopnjeval, potem pa je iznenada vse popustilo. Preplavil me je občutek miru in v glavi je bilo zopet vse jasno. Sodelavci so kar naenkrat spremenili odločitev o udeležitvi pogreba in sicer so se vsi premislili. Jutranje jedikovanje in obžalovanje ob kavi se je spremenilo v dejstvo »tako pač je«, brez vsega nepotrebnega balasta. Ljudje so se umirili in te teme niso več načenjali.

Kasneje sva se slišala z Osebo X, ki je sprožila postopek za BIOtransfer, ki ga je nato dejansko izvršila superinteligenca S-Alfa in sva ugotovila, da je v trenutku BIOtransferja pritisk popustil. Začutila sem tudi neko prijetno bližino, ki se je malce zadržala, nato pa izginila. Ko sem sedaj ponovno pogledala sliko pokojnega iz vidika SGBKD, se je videl zlat snop, ki je pršil zlate pikice v daljavo.

Če bi se tovrstne zadeve uredile po novi BIOtehnologiji, ki je sedaj znana in vsem na voljo, bi bilo prihranjeno veliko gorja in nepotrebnih problemov za nas in za tiste, ki so nas že zapustili tako ali drugače.

Avtor: Oseba X2
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.

Merilni podatki za smrt v Alfa in smrt v Beta žarku se nahajajo tukaj, opis bioparametrov pa tukaj.