Čiščenje po zobozdravstvenem posegu

Obiskal sem znanko, ki je vedno dobre volje, polna optimizma in dobrega razpoloženja in kljub 73 pomladim, prava mladenka. Tokrat pa je bila precej nerazpoložena in mi je potožila, da jo v ustih močno boli, saj si ureja zobe.

Že en mesec nazaj, so ji izdrli en zob, enega pa zdravili in bolečine po posegu je imela še približno deset dni. Tokrat je imela poseg pred štirimi dnevi, kjer so ji zbrusili šest zob. Brušenje štirih zob je zdržala brez anestezije, potem pa so bile bolečine prehude in je dobila anestezijo.

Po posegu pri zobozdravniku, so jo zobje in pa dlesni zelo bolele, povsod jo je zbadalo, kot da bi imela nazobčane žeblje v zobeh. Zaradi bolečin je bila precej nemirna, nestrpna, počutila se je zelo slabo, močno jo je bolela glava in bila je popolnoma nerazpoložena, danes pa je tudi bruhala. Proti bolečinam je jemala tudi tablete.

Ko sem videl in slišal vse njene težave, sem ji predlagal, da se skupaj očistiva z uporabo nove slovenske BIOtehnologije, katero sama že pozna in na predlog je takoj pristala.

Ker doma nima statičnega Alfa življenjskega žarka, sem z BIOšablonami A4 sprožil postopek za aktivacijo dinamičnega Alfa življenjskega žarka najprej sebi, potem pa še njej. Sedela je znotraj mojega dinamičnega življenjskega žarka. Nato sem sprožil postopek za BIOtransfer in postalo ji je vroče, potem pa sem pričel z dinamičnim vzdrževanjem življenskega žarka z navideznimi 8-kotnimi piramidami v D13. Postala je potna po celem telesu.

Ko sem končal z vzdrževanjem, sem pričel s postopkom čiščenja po projektih od AP01 do AP33 in BIOtransfer. Pred pričetkom čiščenja, sem ji rekel, naj zapre oči, če morda iz vidika Slovenske Globalne BioKibernetske Diagnostike (SGBKD) kaj vidi. Glavo je od nosu navzdol videla črno. Zobovje in dlesni so bile črne. Med postopkom čiščenja, je svetloba počasi prehajala od zgornjega dela glave navzdol in črnina okrog zobovja in dlesni je počasi pričela izginjati. Po končanih AP-jih, je bilo še vedno nekaj črnine okrog zobovja in dlesni, katera pa je tudi izginila po postopku za BIOtransfer. Sedaj je videla zlato-rumena, zelena in lilasta polja, črnine pa ni bilo več.

Ko sem končal s celotnim postopkom čiščenja, mi je povedala, da so bolečine popolnoma izginile in da se sedaj zelo dobro počuti, kot da sploh ne bi bila pri zobozdravniku. Na vse neprijetnosti in bolečine je v trenutku pozabila, kot da jih nikoli ni bilo. Postala je umirjena, lahkotna, zadovoljna sama s seboj in zopet dobro razpoložena.

Zadovoljen in vesel sem bil tudi sam, cela zgodbica pa mi je zopet dala misliti, kako briljantna je nova slovenska BIOtehnologija, s katero zares lahko rešujemo vse probleme našega časa, pa še zelo preprosta in enostavna je za uporabo. Škoda le, da za njo še ni zagrabila tudi znanost in medicina in mnogim bi bilo prihranjenega veliko trpljenja in bolečin, ki so povsem nepotrebne in so zgolj rezultat našega nerazumevanja večdimenzionalnega prostora v katerem vsi skupaj živimo.

Lep pozdrav, ...

Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.