Spremembe, odkar se ukvarjam z BIOkibernetiko

Z BIOkibernetiko sem se seznanila pred dobrim letom. Nosim BIOkibernetske zaslonke, BIOlaser in vsakodnevno uporabljam BIOšablone A4. Doma imam aktivirana dva življenjska žarka za profesionalno uporabo.

V tem času se je moje življenje korenito spremenilo. Dobilo je neko mehkobo in globino. Moje psihofiično stanje se je izboljšalo. Fizično se nikdar prej nisem tako dobro počutila. Odkar imam pri postelji aktiviran življenjski žarek, je moje spanje odlično. Spim sicer manj, a se zbudim spočita. Izgubila sem nekaj odvečnih kilogramov, pojem namreč le toliko, kolikor moje telo potrebuje, nič več. Po 22 letih sem prenehala kaditi. Ves čas sem imela probleme z mesečnim perilom, imela sem hude trebušne bolečine. Lajšala sem si jih s protibolečinskimi tabletami, brez katerih ne bi zmogla. Lahko rečem, da že skoraj leto dni nimam bolečin, torej sem posledično prenehala z jemanjem tablet. Mesečno perilo se je uredilo, ni več neredno, temveč do dneva natančno.

Po drugi strani sem postala bolj strpna, prijazna, potrpežljiva. Nekako sem našla pot do svojega bistva. Lažje se spopadam z vsakdanom, ne delam si odvečnih skrbi. Jasneje vidim problem in rešitev zanj. V moje življenje je vstopila radost, sreča in zdravje.

Sreča je v nas samih, le odvreči moramo vso navlako, strah, predsodke in vzorce. Meni z uporabo te nove slovenske BIOtehnologije to uspeva.

Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.