Pomoč nezavestnemu

Zgodila se je nesreča. Brat je pri spravilu gnoja iz hleva padel na spolzki deski in se po padcu poškodoval. Z glavo je udaril v betonsko steno gnojišča, nato pa še v betonska tla. Bil je takoj nezavesten, močno je krvavel iz rane in ušesa. Našel ga je pet letni sin.

Po prevozu v KC so nam povedali, da je glava močno poškodovana, zelo težak primer, pripravite se na najhujše. Po oskrbi so ga namestili na oddelek za intenzivno terapijo (CIT) v prvem nadstropju.

Naslednji dan sem poklical g. Gorenca za pomoč. Dogovorila sva se, da dobim tudi soglasje zdravnikov. Glavna zdravnica oddelka je dovolila obisk g. Gorencu pod pogojem, da se ne meša v njihovo delo in seveda v času obiskov.

Tri dni po nesreči je g. Gorenc v območju postelje ponesrečenega aktiviral STATIČNI ALFA življenjski žarek, opravil čiščenje z uporabo metod AP01 do AP33 in izvršil umetni BIOtransfer, jaz pa sem spremljal instrumente. Srčni utrip se je med čiščenjem umiril, prej je nihal od 90 do 110. Krvni pritisk je ravno tako padel. Med čiščenjem pa je medicinska sestra, ki je imela na sebi tudi polno škodljivega nakita, pristopila k bratu in vse vrednosti so se takoj poslabšale. Ko se je sestra oddaljila od brata cca 2 metra, se je stanje na instrumentih zopet vrnilo na staro vrednost, kazalci na instrumentih so se umirili. Vse skupaj se je zopet ponovilo, ko se je sestra približala in oddaljila.

Nezavest je trajala devet dni in ni bilo nobenih komplikacij. Po prebujanju iz kome, ki je trajalo tri dni, so brata premestili v bolnico na Jesenicah. Okrevanje na Jesenicah je trajalo od ponedeljka do sobote, nato pa je šel v domačo oskrbo. Od nesreče do povratka domov je trajalo 18 dni.

Posledice so dosti bolj ugodne od pričakovanih, spomin se mu je povrnil v celoti, nima vonja, ostali pa so še glavoboli.

Za vse doseženo se zahvaljujem g. Slavku Gorencu in njegovemu odkritju, ki je zelo pomembno za vse nas.

Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.

OPOMBA: Izmenjava BIOenergij med ljudmi se neprestano vrši. Boljši BIOsistemi neprestano rešujejo slabše BIOsisteme. Medicinska sestra ni kriva, da ima tako slab BIOsistem. Kriv je izobraževalni sistem, ki ignorira delovanje večdimenzionalnega prostora, v katerem živimo in velike zablode alternativne medicine, ki že stoletja uporablja črno magijo za reševanje bolezni. Največji krivci pa so bolniki, ki vsi po vrsti ne živijo zdravo. Neprestano uničujejo BIOsisteme zdravnikom in medicinskemu osebju. Nova slovenska BIOtehnologija, ki odkriva izvor vseh bolezni telesa in psihe omogoča pravočasno reševanje vseh teh problemov in vseh ostalih problemov našega časa.

Podrobnosti nove informacijske tehnologije in metode reševanja BIOsistemov omogoča nova slovenska znanost, to je BIF in MS VDP in so objavljene na spletni strani http://www.ati-e-import.si. Že enajsto leto pa se vršijo 6 mesečni seminarji v Ljubljani.