Prebolevanje viroze s pomočjo nove BIOtehnologije

Na četrtkov seminar g. Gorenca sem prišla z virozo - imela sem vročino, prehlad tako močan, da sem imela zatečen obraz, boleče sinuse, oči so me pekle, koža okrog nosu prav tako, zaradi vročine me je mrazilo.

Gospod Slavko je sprožil postopek za regeneracijo BIOsistemov na seminarju. Po koncu sem čutila, da se mi je telesna temperatura stabilizirala in me ni več mrazilo.

Naslednje jutro sem se zbudila z občutkom, da je bolezen - se pravi vnetje odšlo. Kot bi iz stanja bolezni, preklopila na stanje okrevanja. Ostalo mi je malo prehlada - kot sluz v sinusih, ki pa je bila brezbarvna, torej brez vnetja in od takrat tudi nisem več kihala. Dan prej sem na primer imela napade kihanja, ki so potem povzročili, da sem imela pekoče oči, zatečen obraz, itd.. Prav tako mi je zelo uplahnela oteklina na obrazu in okrog oči. Oči me niso več pekle. Cel dan sem bila tudi brez vročine in potem tudi naprej. Bila sem tudi "živahna", za razliko od dneva poprej, ko sem bila vročična in zelo utrujena ter sem pretežni del dneva preležala.

Zanimivo je tudi, da ko sem prišla po seminarju domov, sem se morala odkašljat in sicer iz pljuč - v času bolezni nisem nič kašljala, me je pa zdravnica opozorila, da se mi bo verjetno razvil kašelj, kot reakcija na viruse in bo trajal nekje teden, dva. No, po seminarju sem se odkašljala in sicer, kot bi se tisto, kar se je razvijalo v pljučih, nevtraliziralo in odlepilo in to z enim kašljem.

V naslednjih parih dneh sem še izločala sluz, verjetno zaradi prizadete sluznice v času viroze, vendar pa to ni bilo na način, kot ko si bolan, ampak telo enostavno izloči sluz - brez kakršnega koli vnetja sluznice nosu, grla in pljuč ter brez trudenja.

Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.