Čiščenje masivnega lesa v delavnici

V delavnici sem začel z novim projektom, ki je vključeval material masivne bukve. Ko sem začel material obdelovati, sem po 20 minutah dela postal zelo živčen. Takoj pomislim, ko mi je g. Slavko Gorenc enkrat rekel, da moram ves material (glino, les), preden ga začnem obdelovati, prečistiti po projektih GA, BT, GA, AP01 do AP33, GA, BT, GA.

Izvedba BIOtransfera: že samo po dokončanju prvega BIOtransfera je napetost v lesu popustila. To se je čutilo po celi delavnici. Po končanem celotnem postopku sem lahko naprej delal brez problemov in nisem bil niti malo živčen.

Nauk: vse kar pride v hišo, igrače, hardware, hrano, oblačila, zdravila, ... je potrebno pred uporabo prečistiti, da nam ne dela škode iz vidika prenosa škodljivih BIOenergij vsebine predmetov. Druga, dosti bolj pomembna stvar pa je oblika predmetov, pri kateri material ni pomemben. Predmeti morajo biti oblikovani tako, da njihova oblika transformira (seva) zdravilne BIOenergije. Da to lahko ugotovimo, pa je potrebno uporabiti merilno tehnologijo večdimenzionalnega prostora.

Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.