Porod s carskim rezom

Superinteligenca S-ALFA je na lokaciji poroda (v Ljubljanski porodnišnici), aktivirala Alfa življenjski žarek.

Pod določenimi pogoji sem s SGBKD opazovala rojstvo otroka.

 

Nekaj ur pred porodom je nad področjem porodnišnice, nekje visoko zgoraj, v vodoravni legi, vidna nekakšna mreža iz zlatih cevi. Videti je, kot da je na nekaj pripravljena, in čaka …

Nosečnica je že v porodnišnici, kjer potekajo priprave na porod. Do nje prihaja črnina – vidi se nekaj črnih povezav (ljudje premišljujejo o njej), vendar temna energija ne more v njeno telo, ker je okrog nje viden zlat ovoj, ki deluje kot zaščita.

Porodnico pokličejo v operacijsko sobo in zelo kmalu zatem zopet opazim zlato mrežo, zgoraj, nad operacijsko sobo. Sedaj je zelo izrazito vidna. Nekaj kratkih trenutkov jo opazujem, potem se le-ta spusti navzdol (kot bi se dvigalo spustilo iz višjega v nižje nadstropje) in se locira visoko nad operacijsko mizo, na kateri leži porodnica. Obmiruje. Nato se od te mreže loči en steber (oz. cev, premer približno 5-10 cm), se privzdigne malo navzgor, nato pa se počasi postavi v navpični položaj skozi sredino operacijske mize in poteka neskončno navzgor in neskončno navzdol. Sprožen je torej postopek za aktivacijo Alfa življenjskega žarka in ta steber predstavlja center le-tega. Malo obmiruje, potem se počasi razširi na premer nekaj metrov. In zdaj so vsi znotraj tega Alfa žarka, tako porodnica kot medicinsko osebje.

Vse se dogaja zelo umirjeno.

Okrog porodnice in otroka se naredita močno zlata ovoja. Prav tako se zlati ovoji naredijo okrog medicinskega osebja, vsakega posebej.

Vse kar dobiva porodnica v telo – vidi se tekočina, ki ji teče v žilo na roki in tudi narkoza – je zlate barve.

Sedaj je veliko zlate barve na področju trebuha, otrok še vedno v maternici in je tudi zlate barve. Porodnica ima poudarjeno močno zlato barvo v najbolj pomembnih delih telesa: glava, srce, pljuča, krvni obtok, živčevje.

Tudi v glavah dveh oseb medicinskega osebja je vidna zelo močna zlata barva, to sta porodničar - kirurg in anestezist. Okrog ostalega medicinskega osebja je bolj nežno zlata svetloba, vidna pa je tudi v glavah in v ostalih delih telesa. Posebno močno zlate barve so roke do zapestja. Vidijo se še zlate niti, ki iz glave vsakega posebej potekajo visoko navzgor, v kupolo, ki je povezana z Alfa življenjskim žarkom.

V tem trenutku je vse dobro pripravljeno za rojstvo otroka.

Veliko črnine (Beta Inteligenca) močno pritiska na Alfa žarek in ostale zaščitne ovoje. Želi prodreti v glave medicinskega osebja a ne more, ker so zlati zaščitni ovoji okrog njih močni.

IN ZDAJ ZAGLEDAM … po Alfa življenjskem žarku se počasi spuščata navzdol dva zelo majhna, bolj okrogla oblačka, eden je DUŠA, ki se bo utelesila, drugi pa jo spremlja in nadzira dogajanje, to pa je Superinteligenca S-ALFA. Slednji je malo večji in tudi za spoznanje malo višje nad dušo in zelo močno belo-zlat. Spustita se do neke točke, blizu telesa porodnice in se ustavita. Mali oblaček – DUŠA je svetlo zlate barve, v sebi pa nosi nekaj zelo močno zlatih madežev / nekakšnih večjih in manjših pik. Zaznam, da predstavljajo pomembna življenjska spoznanja iz „preteklosti“.

Otrok je v tem trenutku še v trebuhu, posteljica zlate barve, popkovnica močno zlate barve.

Sedaj vzamejo otroka iz maternice. Prerezali so popkovnico in točno v tem trenutku je vstopila DUŠA v telo otroka - malo kasneje majhen center v glavi močno žari. Spremljevalni oblaček še malo postoji – dobro se čuti, da skrbno preverja situacijo, potem pa se začne počasi vračati proti beli svetlobi v daljavi.

Otrok je zdaj ločen od mame in je še vedno v močni zlati svetlobi / zaščiti in pri njem so najbolj zlato poudarjena pljuča in glava.

Porodnica v močni zlati svetlobi. Mesto, kjer je bil narejen rez je zlate barve. Zdaj še „urejajo zadeve“ v trebuhu, kjer je še vedno veliko zlate svetlobe … Posteljico vzamejo iz maternice ... Tudi nit s katero šivajo rano je zlata, med obema deloma pa je vidna zlata barva, ki spaja obe strani skupaj.

Vse se čisti v različnih barvah.

Porodnico odpeljejo iz operacijske sobe v drug prostor in vidi se dinamični Alfa življenjski žarek (zlat ovoj), ki jo spremlja naprej. Tudi dojenček je še zmeraj v zlatem ovoju.

Vzpostavila se je srčno – čustvena povezava med mamo in otrokom - iz predela srca mame gre tanjša zlata cev v predel srca otroka.

V operacijski sobi se zelo lepo vidi aktiviran statični Alfa življenjski žarek, ki seveda ostaja na tej lokaciji. Je zelo svetel, center Alfa žarka je zelo močno zlat.

 

Porod s carskim rezom je potekal brez zapletov. Od trenutka, ko so porodnico poklicali v operacijsko sobo pa do rojstva otroka je minilo približno 25 – 30 minut. Kasneje je oče sporočil, da sta mamica in dojenček dobro.

Avtor: Oseba X3
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.