Odstranitev žolčnika

OPERACIJA ODSTRANITVE ŽOLČNIKA

Kraj: Bolnica Trbovlje (žarek je aktiviran v operacijski sobi, na intenzivni negi, v sobi 5 (pri oknu) in 8 (pri vratih) na kirurškem oddelku.

23. 1. 2014 operacija odstranitev žolčnika in s tem 6 velikih kamnov, velikih od 1 cm do 1,2 cm.

Za operacijo sem se odločila, ker sem dobila informacijo, da žolčni kamni telesu škodujejo. Verjetno so se kamni že kako desetletje lepo nabirali in oblikovali. Potem pa je mesec in pol pred operacijo sledil prvi napad, ki je bil glede na prebrano literaturo in prebrane izkušnje drugih oseb v milejši obliki, vseeno pa je bila bolečina ob tem dovolj huda, da sem se zavedala, da je nekaj narobe in da je čas za ukrepanje. V zadnjih štirih letih sem uživala hrano, ki je bila BK prečiščena, zdravilna 3,2 % (hrana kupljena v trgovini). Sem pa občutno preveč jedla (predvsem sladke razvade), saj sem se zredila za 20 kg.

Seveda sem se v času zavedanja odločila, da telo potrebuje manj hrane in predvsem hrano boljše kakovosti. Pokazalo se je, da ko sem uživala hrano, ki je bila pridelana na BK poligonu Alfa življenjskih žarkov, katera je imela max. bioparametre (vpisana bioparametra alfa in P; takrat je postala aktivno BIOzdravilo in s tem zdravilnost 100 %), do napada žolčnih kamnov nikoli ni prišlo. Zelo mi je pomagala tudi voda, ki je prav tako imela enake parametre. V času do operacije sem se držala stroge diete, oz. sem jedla v večini hrano max. bioparametrov (tudi kislo repo, solato, blitvo, ki ni ravno priporočljiva hrana).

PRIHOD V BOLNICO

22. 1. 2014 ob 18:40 prihod v bolnico. Oseba X je vnaprej sprožila postopek za aktivacijo Alfa žarkov (pri sprejemu, v sobi, operacijski in sobi za intenzivno nego).

Pred vhodom v bolnico me je zaobjel žarek, ki me je takoj zaščitil. Ob 19:15 sem bila sprejeta, ves čas sem bila zelo mirna.

Isti večer so v sobo pripeljali 20 letno dekle, ki je bila po operaciji slepiča v dobri uri popolnoma pri sebi in je super okrevala.

Sama vso noč sicer nisem prespala, sem pa čutila, da ko sem uporabljala BIOtehnologijo (si aktivirala dinamični življenjski žarek ter štela od 1 do 133 in nazaj, zmolila Oče naš, …), sem bila ves čas v žarku maksimalnega nivoja L384 in tudi sama čutila delovanje na polno. Npr. ob 22h, pa ob 2:10, … (sama sem videla črno podlago in milijon zlatih pikic, ki hočejo na hitro zapolnit to črnino).

23. 1. 2014 ob 7:19 mi je oseba X sporočila, da je sprožila postopek za vzdrževanje Alfa življenjskih žarkov, ker sem ji sporočila, da bom ob 7:30 že na vrsti za operacijo. Ob 7:50 so me odpeljali anestezisti in celotno dogajanje je bilo o.k. Kasneje sem izvedela, da je Super inteligenca S-Alfa prevzela nadzor nad dogajanjem in da je celotno osebje zaščitila, pri meni popolnoma izničila vpliv narkoze in poskrbela, da so vsi sodelujoči operacijo opravili brez napak.

Po operaciji sem se za trenutek zbudila ob 10:30. Nato pa spala, vmes se bežno spomnim, da me je zeblo, oz. obe nogi sta se mi tresli. Okoli 14:00 sem se zbudila. Bila sem na intenzivnem oddelku.

Malo pred 18. uro so mi sporočili, da mi gre čudovito in da me bodo premestili v sobo. Premestili so me v drugo sobo kot prej, … in ob 18:17 sem osebi X sporočila, da so me dali v sobo brez Alfa življenjskega žarka. Oseba X je zvečer okoli 21:30 – 22:00 sprožila postopek za aktivacijo Alfa žarka.

24. 1. 2014

Ob 8:45 sem čutila močno delovanje, ob 11:25 tudi … videla sem različne barve, tudi veliko vijolične barve. Oseba X je ta dan sporočila, da je ob 12:39 končala z vzdrževanjem Alfa žarkov.

Ob 13:30 sem videla ogromno rdeče barve.

Ta dan sem prosila osebo, ki z vidika SGBKD odlično vidi večdimenzionalni prostor, če me lahko pogleda.

Ob 18:48 sem sprejela sporočilo osebe, ki mi je napisala, da sem v zlaten snopu, okoli predela operacije imam posebno zaščito. Rekla je, da me zelo čuvajo (Superinteligenca S-Alfa) in da se nimam česa bati.

Zvečer sem od 19:30-20:30 brala literaturo, za katero je bil narejen BIOtransfer in je vsebinsko, z vidika BIOkibernetike zato tudi zdravilna.

ODHOD DOMOV

25. 1. 2014

Zdravniki so bili zelo zadovoljni z mojim okrevanjem in osebi X sem sporočila, da odhajam domov. Mislim, da je oseba X vzdrževala že okoli 9:30. Moj odhod domov je bil ob 10:45. Vožnja je potekala o.k., bilo je sicer drugače kot v bolnici. Čutila sem, da žarek ni več tako močan, oz. max. nivoja L384. Tudi sama sem bila manj fokusirana samo nase.

Ob 11:45 prihod domov. Pojavile so se bolečine, kar naenkrat sem težje hodila oz. sploh ne, večino dneva sem ležala, tudi, ko sem si naredila zaščito in štela (od 1 do 133 in nazaj) … je bilo popolnoma drugače. Bolečina pa je rasla in rasla.

Ob 14:07 me je z vidika SGBKD pogledala oseba, ki vidi VDP in mi poročala, da sem še vedno v svetlem ovoju – do mene je vstopala ena debela vodoravno povezava (vpliv najbližjih), ki je bila temnejša od mene. Povezava je do mene prišla, ker sem sama dopustila ta vpliv. Zapisala je, naj si delam zaščito in se ne obremenjujem preveč.

… To popoldne sem pojedla tudi tri tablete proti bolečinam …

Zvečer pa me je ob 21:02 rešila oseba X, ki mi je tudi doma sprožila postopek za aktivacijo Alfa žarka, saj je bilo po njenem posredovanju popolnoma drugače. Že okoli 21:30 sem čutila, da sta odeja zgoraj in jogi spodaj »oživela« (občutek je bil, kot bi se vanj vpisala BIOparametra alfa in P), napetost v trebuhu je izginila, rame me niso več bolele in potem je šlo vse samo še na bolje.

26. 1. 2014

Tablet proti bolečinam nisem potrebovala, lahko sem tudi že jedla.

Ob 21:56 mi je oseba X sporoči, da je delala revitalizacijo 1h 55 minut … tudi po koncu sem čutila, kot da je jakost žarka ostala na maksimumu.

31. 1. 2014 so mi pobrali šive. Rane si mažem z olivnim oljem, ki je bilo pridelano na BK poligonu in ima max. BIOparametre 100% in je BIOaktivno zdravilo. Na štirih mestih se vidi, da je bil poseg opravljen, vendar je videti, da bo hitro postalo nevidno.

Vse naslednje dni sem imela pomoč osebe X, ki me trikrat na dan vključi v mehanizem vzdrževanja – sproži postopek reanimacije mojega biosistema.

Po operaciji priporočajo dieto. Sama sem si hitro opomogla in lahko jem svežo zelenjavo, ki je pridelana na BK poligonu, tudi kislo repo, blitvo. V bistvu lahko jem praktično vso hrano, ki jo seveda BIOkibernetsko prečistim. Ni več bolečin in napadov kot so bili pred operacijo.

Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.