Iz pekla do raja

V današnjih dneh se zdi, da vsi čakamo, da se bo nekaj zgodilo in upamo, da bo BOG že nekako poskrbel za nas in kljub povsem črni realnosti po svetu, verjamemo v pozitivno usodo. Pojavljajo se razni posamezniki in skupine, ki nas s svojimi lepimi besedami o BOGU, prav lepo prepričujejo, da se vse te krivice, grozote…, ki se dogajajo na tem svetu, v bistvu dogajajo po volji našega BOGA - Se vprašam pa katerega Boga imajo oni v mislih - Govorijo, da je BOG eno, da je BOG ljubezen – JA, ali nas ima potemtakem ta naš BOG tako rad, da nas hoče pobiti! Ali ne izgleda tako, kot da nas je nekdo hudo prevaral in smo vzeli »hudiča« za našega boga in da smo pozabili, da je nekje med nami ljudmi in pravim Bogom tudi »hudič«.

Bolj kot spoznavam to novo odkritje, bolj dojemam, da je res, kar je rekel Jezus o nas ljudeh, namreč, da imamo »hudiča« za Očeta. Prevzeli smo namreč tehnologijo, ki nam jo je vsilila ta SUPERINTELIGENCA, ki deluje v 7.dimenziji in jo takorekoč vprogramirali v vse pore našega družbenega življenja. Tako daleč smo že prišli, da se že vsi dušimo in kralj teme nas je že skoraj povsem premagal, vendar tako kot nam je bilo obljubljeno, nam nasproti prihaja luč, ki je močnejša od teme. Sam še do pred kratkim nisem verjel trditvi, da se vsi odgovori na probleme našega časa skrivajo v tej novi BIOtehnologiji – jemal sem jo dokaj z rezervo in nisem povsem dojel besed te trditve – mislim, da je čas, da se vprašamo, zakaj bi še naprej imeli «hudiča« za očeta in se mu še naprej pustili varati, če za to ni več potrebe. Odkrivati se nam je namreč začelo, kar nam je bilo do sedaj prikrito in to, kar nam je bilo prikrito, je nova BIOtehnologija, ki nam naznanja nove čase.

Bistvo novega odkritja je namreč v tem, da obstajata dve BIOtehnologiji in do sedaj smo poznali in uporabljali, v večini, samo škodljivo G – BETA BIOtehnologijo, ki temelji na sistemski uporabi BETA smrtnih žarkov in ki je izvor vseh naših problemov (od bolezni, vojn, do negativnega duhovnega razvoja). Uporaba nove G – ALFA BIOtehnologije, ki temelji na sistemski uporabi ALFA življenjskih žarkov, in ki je do sedaj nismo poznali (oziroma so jo poznali le redki posamezniki), pa nam dobesedno omogoča, da se očistimo greha in da se rešimo iz pod »hudičeve oblasti«. Od tu oziroma produkt te nove G – ALFA BIOtehnologije pa je tudi zaščita, namreč BIOlaser (za zaščito pred BETA žarki) in pa BIOzaslonke (za zaščito pred škodljivo statično in dinamično BIOkibernetsko transformacijo).

Za boljšo predstavo o zgornji trditvi, se mogoče spomnimo še kakšnega izreka JEZUSA KRISTUSA, ki je bil človek = BOG, ki je prišel na ta svet iz nekega drugega sveta in ki nas je opozarjal na »hudiča«, ki da je naš Oče (mimogrede z vidika novega odkritja bi se to glasilo, da je JEZUS predstavnik SUPERCIVILIZACIJE, ki deluje v 33. dimenziji in je od tam prišel na ta svet, svaril pa nas je pred SUPERINTELIGENCO, ki deluje v 7. dimenziji in katera nam je telepatsko vsilila svojo G – BETA BIOtehnologijo). Večkrat je rekel apostolom, da ga oni ne poznajo in da mi ljudje ne poznamo njegovega Očeta, ki je v nebesih - novo odkritje nam dokazuje, da ga res ne poznamo in da imamo res "hudiča" za očeta, kar se odraža na vseh področjih našega delovanja od arhitekture, farmacije, "alternativne" medicine, politike, medijev.... V krščanstvu je zelo znan tudi njegov izrek: »JAZ SEM POT, RESNICA IN ŽIVLJENJE. Nihče ne pride k Očetu drugače kot po meni.« Vedno bolj postaja očitno, da je ta pot nova G – ALFA BIOtehnologija, ki nam prinaša obljubljeno spoznanje Resnice, ki nas bo odrešila in nam ponudila novo življenje. Očitno je JEZUS, pred 2000 leti, nam moral govoriti v prilikah, kakšne so zahteve "božjega kraljestva", ker takrat nismo (niso) bili zmožni dojeti njegovih besed. Še enkrat vas vprašam, kaj če je on govoril o neki drugi tehnologiji, ki jo naš svet še ne pozna in ki je naš intelekt do sedaj še ni mogel razumeti - čeprav že od vekomaj obstaja. JEZUS je to tehnologijo gotovo poznal oziroma obvladal, mi pa smo šele na začetku - pomislimo, da bi JEZUS govoril ljudem pred 2000 leti, da bo v prihodnosti prišla luč v vsako gospodinjstvo (elektrika), da se bomo lahko vozili po zraku (letalo, šli v vesolje), da bomo vedno in povsod po svetu dosegljivi (telefon, internet)… - SAJ GA BI VSI IMELI ZA NOREGA, ČEPRAV BI GOVORIL RESNICO. Hočem povedati, da je moral govorico prilagoditi takratnim časom, če pa bi prišel na svet sedaj bi govoril povsem drugače. Skratka, pravim vam, da se novo odkritje povsem ujema s pristnim krščanstvom, saj nam začenja odkrivati nekaj kar nam je bilo dalj časa zakrito. Lahko se celo malo provokativno vprašamo, KAJ ČE POMENI VERJETI V BOGA OZIROMA V JEZUSA, V BISTVU VERJETI V NOVO G – ALFA BIOTEHNOLOGIJO?

Če je temu tako, ali potem ni že čas, da vsi mi in tudi religije spoznamo, da očitno nekaj ne delamo prav, ali ni že čas da si priznamo, da nekaj nismo prav razumeli oziroma ne razumemo in da naš svet pospešeno drvi v prepad. Ali ni že čas, da spoznamo, da ni razlike med ateisti in verniki, saj mehanizmi delujejo povsod po svetu, za vsakega posameznika enako in ali ni že čas, da človeštvo pride do točke, kjer se bodo vse dosedanje religije povezale in bodo delovale k istemu cilju, k oznanjevanju enega boga in nas svarile pred »hudičem« in peklom. Res je, čas je že, da spregledamo oziroma da spoznamo znamenja časa in da naredimo temu konec. Čas je, da se znebimo naših starih grehov in da s tehnologijo, ki jo do sedaj nismo poznali (oz. so jo poznali le redki posamezniki), omogočimo sebi in drugim, da dočakamo dan, ko prepir iz tega sveta bo pregnan in da ne vrag, ampak sosed bo naš mejak.

Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.