Notranji mir

Svet v katerem živimo, nam, v takem stanju kot je danes, žal ne more ponuditi miru – to je glavno sporočilo novega odkritja – preprosto nimamo pogojev za vzpostavitev miru in zato je kakršno koli »blebetanje« na to temo samo izguba časa. Povedano nam je bilo – IŠČITE IN BOSTE NAŠLI, TRKAJTE IN SE VAM BO ODPRLO… in verjemite ali pa ne – ZGODILO SE JE – odprlo se nam je, našli smo – HEVREKA!!! Novo odkritje nam odkriva pravi smisel življenja, odkriva nam zakaj sploh živimo, kako živimo in kar je najpomembnejše, kazati nam začenja pot, kako naj živimo, da ne bomo »zavozili življenja«. Besede in pojmi, ki jih prinaša novo odkritje in ki prihajajo iz ust osebe X, so besede RESNICE, ki kot GLAS VPIJOČEGA V PUŠČAVI oznanja, da prihaja čas, ko se bo, vsaj za nekatere, žalost spremenila v veselje. Ta glas nas opozarja na dejstvo, da je čas, da dojamemo, da HUDIČ res obstoja, ker kdor si dela utvaro, da to ni res, ga nekega dne čaka veliko presenečenje. Na hudiča pa ne smemo gledati kot na nek mit, na legendo, ampak moramo res dojeti, kako je to v resnici nevaren mehanizem, ki deluje ne glede na to, ali verjamemo v njegov obstoj ali pa ne.

Kar je meni do sedaj dalo novo odkritje, je z besedami težko povedati – je pa to nekakšno zavedanje, da je hudič izvor vsega slabega, saj nas stalno »bombandira« in terorizira, tako, da nam poskuša telepatsko vsiliti v našo glavo zmedo in nam s tem odvzeti notranji mir – ki pomeni odsotnost STRAHU, JEZE, KRIVDE, MANJVREDNOSTNIH KOMPLEKSOV, … skratka vseh negativnih občutij, ki delujejo kot VIRUSI v naši PODZAVESTI in destruktivno vplivajo na našo ZAVEST – na našo sedanjost!!! Notranji mir pa je osnova, da lahko zaživimo novo, bolj kvalitetno, življenje. Jasno mi postaja, zakaj smo vsi tako utrujeni in obteženi od nenehnih stalnih notranjih bojev, zakaj se bojimo prihodnosti… Zavedam se, da hudič najbolj pritiska tam, kjer smo najšibkejši, najbolj ranljivi. Večkrat se mi v živi sliki pokaže, kako lahko hudič, čez preteklost uniči našo prihodnost – to mu uspeva prek (v preteklosti) programiranih negativnih miselnih vzorcev, ki stalno čakajo, da nas dobijo v zanko. Ko smo enkrat v tej zanki – oz. že povsem pod vplivom teh negativnih miselnih vzorcev, se je izviti iz tega začaranega kroga zelo težko, naporno – ker je ta mehanizem res peklenski in neizprosen – zato je izrednega pomena, da pred tem UNIČEVALCEM zavarujemo otroke, ker so oni še povsem neobremenjeni in »čisti«, ali kot je rekel JEZUS, od takih je božje kraljestvo. Skratka spoznavam, da ima hudič nalogo, če povem poenostavljeno, da nas spelje v past in nas počasi uničuje, najhujše pa je, da na koncu pristanemo v njegovem »kraljestvu« – to nalogo lahko izvrši na nešteto načinov in jasno mi je, da moramo biti stalno čuječi, da ne zapademo v probleme - sam se recimo večkrat zalotim, da ves čas razmišljam samo o sebi – o svojih problemih – nonstop – tako da imam večkrat polno glavo – kar »meljem in meljem« ene in iste stvari in jasno nikamor ne pridem - nič ne rešim - še hujše, v glavo se mi naseli nemir, zmeda – kar od nekje prihaja skrb za skrbjo – jasno, nezadovoljstvo se takrat samo še povečuje.

Rešuje me to, da se zavedam, kaj se dogaja in tako znam omiliti posledice, žal pa možgani niso še tako usposobljeni, da bi lahko to podzavestno odmislil in se uprl temu mehanizmu, ki se ne ustavi in tako, kljub temu, da vem kaj se dogaja, še kar VEDNO ZNOVA PADAM NA FINTE, KI MI JIH POŠILJA HUDIČ – POTEKA STALNA VOJNA V MOJI GLAVI – Kar ne morem stopiti iz sebe iz svojih miselnih vzorcev – iz podzavesti mi silijo miselni vzorci iz preteklosti, blodim po starih problemih in ne najdem sreče v življenju, čeprav vem, da je na dosegu roke. Vedno bolj se zavedam, kako lahko človek uniči sebe – jasno mi je, da edino kar me lahko loči od ponorelega sveta in me popelje do mirnejših časov, je moja glava – natančneje BIOkibernetsko usposobljeni možgani, ki so naša moč, da se upremo (zaenkrat človeškim očem) nevidnim mehanizmom, ki delujejo destruktivno in z vso silo na nas. Miselne vojne, ki divjajo v nas, nam dobesedno kradejo NOTRANJI MIR – moram še enkrat poudariti, da dokler ne bomo usposobil možganov, so te vojne v naprej izgubljene in so vse besede, ki jih govorimo, zaman – POTREBNO SE JE UPRETI OKUPATORJU – HUDIČU; ZNOVA IN ZNOVA IN ZNOVA – TEŽKO JE, vendar sam JEZUS, ki je »božji sin«, nam pravi v eni izmed prilik, DA KDOR BO VZTRAJAL DO KONCA, BO REŠEN.

Skratka, V VSAKEM IZMED NAS DIVJAJO HUDE MISELNE VOJNE, KI NAM KRADEJO NOTRANJI MIR – in tega imam, vsaj jaz, počasi dovolj – čas je, da neham biti poraženec – »psihična razvalina« – in spoznavam, da dokler ne bom uredil psihe oz. usposobil možganov, so te vojne izgubljene – saj mi je preteklost pustila rane – v obliki kompleksov (negativnih miselnih vzorcev), ki so kot VIRUSI zažrti, vprogramirani, v mojem procesorju, v možganih, kjer delujejo kot tujki, ubijajo mojo samozavest in me blokirajo, kadar je le mogoče. V MENI RASTE ODLOČENOST, DA LASTNIM NEUMNOSTIM, v katere sem ujet, NAREDIM KONEC. Sedaj, ko vedno bolj dojemam kako stvari potekajo, se ne obremenjujem več, pridejo pa trenutki, ko sem spet čisto na tleh, vendar sedaj vem, kaj mi je v takšnih trenutkih storiti – preprosto grem na žarek in se odklopim od zunanjega sveta in borim bitko za notranjo prevlado – Hitim k cilju, DA BOM SAM GOSPODAR SVOJIH MISLI.

Biti gospodar svojih misli, pa je, včasih, težka naloga – sprašujem se, kako nadzorovati svoje misli, kako blokirati negativne misli, ki stalno čakajo, da mi pokvarijo dan – ne gre drugače kot uporabljati ALFA ŽAREK in vedno bolj zavedati se miselnih procesov, ki se odvijajo v moji glavi – iz dneva v dan, iz tedna v teden, iz meseca v mesec,… nemogoče je, da ne bi napredovali – vedno bolj razumem besede osebe X, namreč, da vsak trenutek prebit na žarku pomeni velik trening za naše možgane – opažam, da se s časom naši možgani usposabljajo, res pa je, da napredek ni viden čez noč in da so motnje včasih hude. Najpomembnejša ugotovitev, ki sem jo uspel doumeti do sedaj je, da nam SAMO BIOKIBERNETSKO USPOSOBLJENI MOŽGANI zagotavljajo zaščito, ki jo potrebujemo V STALNEM TELEPATSKEM (MISELNEM) BOJU S »HUDIČEM« - 7. DIMENZIJO. Kar ima za posledico, da nam samo BIOkibernetsko usposobljeni možgani postavijo pogoje za vzpostavitev (v današnjem času tako iskanega) NOTRANJEGA MIRU – Skratka, samo BIOkibernetsko urejeni možgani nam omogočajo pravilen razvoj zdrave osebnosti in dvig kvalitete našega življenja na višjo raven. Edino možgani, ki so usposobljeni lahko sistemsko (podzavestno) odganjajo »črne misli« in zato so taki možgani predpogoj, da zgradimo novega sebe, nov temelj, temelj ki stoji na trdni skali, ki je ne zrušijo niti »hudi nalivi« - hude preizkušnje.

Kako kristalno jasno mi postaja, da je ALFA ŽAREK naš edini izhod iz teh stisk, ki jih doživljamo!!! – SAMI (brez nove BIOtehnologije oz. brez ALFA žarka) TEH BOJEV NE MOREMO DOBITI – vidim, kako smo ljudje, v odnosu do teh peklenskih mehanizmov, povsem nemočna bitja, pa čeprav je odgovor tako enostaven - ALFA žarek je odgovor, ki smo ga iskali. Edina pot do rešitve je ta, da sistemsko, dnevno uporabljamo ALFA žarek in si s tem do te mere usposobimo možgane, da bodo problemi nekega dne enostavno odpadli. Še enkrat – spoznati moramo, da nam vse slabo povzroča hudič - NAJ SE KONČNO ZAVEMO, DA NAM VSE GORJE POVZROČA »HUDIČ« - ne vem zakaj, ampak tak namen ima ta mehanizem – NE DOVOLIMO SI, DA NAS PREMAGA – Ali ni smešno, da se bojimo lastne prihodnosti – NAREDIMO TEMU KONEC – uprimo se mu. Postavlja se vprašanje KAKO? Preprosto, ne smemo se več igrati te umazane igre ali drugače povedano, tej »igri« se moramo prilagoditi in se zanjo usposobiti, seveda nam pa prej mora biti jasno, zakaj se pri tej igri gre – ne nasedajmo na te pasti - NAREDIMO RED V NAŠIH GLAVAH - ZNOVA in ZNOVA in ZNOVA, ker to ni enkratno dejanje, ampak je to naporna »igra«, ko se je enkrat začenjamo ZAVEDATI, ampak edina pot, ki nas pripelje do rešitve. Moram še enkrat poudariti, da se ljudje žal (še) ne zavedamo, kako nevaren je »hudič«, saj skuša uničiti vsakega posameznika in posledično celotno družbo. Z novim odkritjem postaja jasno, da smo končno prišli do trenutka (prelomnice), ko lahko UREDIMO SVOJO PSIHO – nova tehnologija nam to omogoča, seveda pa je za kaj takega potreben čas - urediti je potrebno našo preteklost, brez tega ne gre – to pomeni, da moramo zgrajene obrambne mehanizme, ki nam ne pustijo dihati, posodobiti, ker nam ti miselni vzorci stalno onemogočajo življenje, kakršnega si želimo. Vidimo, kako nas preteklost bremeni, blokira – pa povsem brez potrebe - spoznajmo, da sedaj lahko temu naredimo konec !

Jasno nam mora postati, da vsi problemi nastanejo v naših glavah in da nam jih v bistvu vsiljuje »hudič«, - na nas je, da nas ti procesi, ki se odvijajo v podzavesti ne premagajo – moramo se POVSEM izviti iz te nadloge, če hočemo nekega dne zaživeti v miru - ker nas vodijo PROGRAMIRANI MISELNI VZORCI moramo usposobiti naše možgane do te mere, da bomo SAMI GOSPODARJI SVOJIH MISLI, da se ne bo kdo drug odločal namesto nas. Ne dovolimo si, da naša negativna preteklost uniči naše sanje. Taki možgani nam omogočajo, da nehamo dvomiti, razblinemo dvom – ni več dvoma vase, ni dvoma v besede, ki jih govori oseba X, skratka po domače povedano, hudič izgublja svojo moč nad nami. BIOkibernetsko usposobiti možgane je možno samo z novim odkritjem, ki nam prinaša novo BIOtehnologijo – metodi G-ALFA 1,2,3,4 IN S-ALFA 1,2,3,4, ki jih moramo dnevno uporabljati – moramo jih infiltrirati v naše vsakdanje življenje – v smislu kot molitev - tako da nam uporaba teh mehanizmov predstavlja del vsakdana – del življenjske poti… Sistemska uporaba, ali korak za korakom, in prav kmalu se nam vsak naslednji korak zdi še bolj smiseln od prejšnjega – odkrivati začnemo pravi smisel življenja – to pa mislim, je cilj vsakega »zdravega« duha.

CILJ, ki mu sedaj sledimo je znan – to je pridobitev NOTRANJEGA MIRU – kar v bistvu pomeni, da ne bomo več padali na finte, ki nam jih pošilja »hudič«, ampak bomo usposobil svoje možgane in s tem naredili red v naših glavah – ker samo BIOkibernetsko usposobljeni možgani nam omogočajo, da se UPREMO HUDEMU DUHU in si s tem povrnemo notranji mir – mir o katerem nam je govoril JEZUS, je mir, ki ga nam svet ne more dati in ki se ga ne da kupiti, ampak je to mir, ki si ga preprosto moramo »zaslužiti« oz. ga moramo biti vredni! Urejena PSIHA naj postane naš NOVI CILJ, ker z novo tehnologijo lahko dejansko naredimo »novega sebe«, takega ki je spravljen s samim seboj, s svojim telesom, s svojo preteklostjo, saj lahko vse te »rane« zacelimo, omogočeno nam je, da obrnemo procese, ki se odvijajo v podzavesti, da ne bodo več delali proti nam, ampak nam v prid – skratka lahko se »reprogramiramo« (če se izrazim v računalniškem jeziku) - osvobodimo preteklosti; ker le to nam bo omogočilo, da preidemo v novo fazo življenja, kjer bomo sami gospodarji svojih misli – to pa je RAJ.

Čas je, da se prebudimo, da nas ne bo nekaj presenetilo – in prav to nam govori novo odkritje, namreč NAJ SE SPREOBRNIMO, kajti približalo se nam je »nebeško kraljestvo«, seveda če hočemo rešiti sebe in svoj zarod – žal večina teh besed ne dojame (jih ne more dojeti) in jih ne bo dojela, saj mislijo, da so rešili sebe in svoje bližnje s tem, da so si zgradili dobre kariere, da imajo dobre službe, »oblast«… Dandanes si premnogi domišljajo, da so imuni na hudičeve pasti, ali kar je še hujše, negirajo obstoj hudiča – kakšna neumnost, saj nas tudi Sv. Pismo svari, da niti JEZUS sam, ni bil imun za prevare hudega duha, saj nas vsi evangeliji opozarjajo na to, kako je HUDI DUH skušal JEZUSA – odpelje ga na visoko goro, mu pokaže vsa kraljestva sveta in njihovo slavo ter mu reče »VSE TO TI BOM DAL, ČE PREDME PADEŠ IN ME MOLIŠ« - seveda JEZUS izbere drugo pot.. V današnjih dneh bi se morali večkrat spomniti tudi na znan JEZUSOV izrek, namreč, da bogastvo pelje v pogubo in to ponazori s primero, da GRE LAŽJE KAMELA SKOZI ŠIVANKINO UHO, KAKOR BOGATAŠ PRIDE V BOŽJE KRALJESTVO. Dandanes je hudič veliko ljudi že ujel v to past, saj med nami živi mnogo ljudi, ki mislijo, da sedaj ko imajo dovolj denarja, da so rešeni – kakšna zmota oziroma kakšna prefinjena prevara hudiča, ki ustvarja NAVIDEZNO MOČ oz. NAVIDEZNO RESNIČNOST – v tem kontekstu si lahko lažje predstavljamo BIBLIJSKO trditev PRVI BODO ZADNJI IN ZADNJI BODO PRVI.

Jasno je, zakaj je to tako – kot družba smo izgubilI stik s pristno RESNICO – in kot je napovedal JEZUS, smo se vklonili vladarju tega sveta, ki nas je s prevaro pripeljal do tega, da smo vzeli »hudiča« za našega boga in smo pozabili, da je nekje med nami ljudmi in pravim Bogom tudi »hudič« - Zgradili smo si svet, v katerem VERUJEMO V RESNICO, KI TO NI - volk, ki se je skril v jagnjetova oblačila, dela razdor na vsakem koraku, tako, da je svet v katerem živimo povsem razklan zaradi nasilja in sporov. Jasno postaja, da bo svet na takem temelju (žal) propadel. Resnična RESNICA je drugačna in odgovor zanjo nam prinaša novo odkritje. Kako veliko je to odkritje, bo mnogim znano šele ob »zadnji uri«, saj očitno ne zmorejo prenesti prave RESNICE - žal. Vendar jasno je, da komur je dano, bo novo odkritje razumel, komur pa ne, pa pač ne – na našo nesrečo je še kako res, kakor nas uči naš znani slovenski pregovor, ki pravi »BISTVO JE OČEM NEVIDNO« - lahko samo zaključim »SPREGLEDA IN SLIŠI NAJ KDOR MORE«.

Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.