BIOparaziti

Kaj so BIOparaziti?

BIOparaziti so vsi napačno umrli (smrt v Beta žarku) BIOsistemi aktivne (ljudje) in pasivne inteligence (od virusov, bakterij, mikroorganizmov, rastlin do živali), ki se zbirajo v sedmi dimenziji, v peklu, v MP1, glej merilni list, nadzoruje in usmerja na vse žive BIOsisteme pa jih Superinteligenca G-BETA. BIOparaziti se zajedajo, infiltrirajo v vse žive BIOsisteme aktivne in pasivne inteligence, najprej v njihove vitalne dele telesa in psihe. Na napadenih lokacijah telesa potem medicina, sicer dosti kasneje, ugotovi nastanek bolezni. Bioparazite lahko odstranimo le z metodo BIOtransfer.

BIOparaziti posredno povzročajo vse probleme našega časa. Škodljivo delujejo na psiho in na vse celice za celično membrano, kjer so skriti vsi potrebni mehanizmi, potrebni za zdravo življenje in za telepatski dostop do višjih dimenzij.
Ko je BIOparazit odstranjen, ni vse takoj v redu, temveč še vedno ostane zgodovina, ki se je nabrala skozi leta našega življenja, in ki se čisti počasi. Zato je smiselno BK (BioKibernetsko) čiščenje z uporabo metode G-Alfa 1,2,3,4 ter projektov od AP01 do AP33 in BIOtransfer izvajati redno in sistematično, da si počasi pridobimo vrhunski BIOsistem, to je zdrav duh v zdravem telesu. Kje na poti do zdravega BIOsistema se trenutno nahajamo, ugotovimo z merilnim sistemom večdimenzionalnega prostora (VDP), ki natačno opredeljuje kaj je bolno (slabo) in kaj zdravo (dobro).


Kako nastanejo BIOparaziti in kako jih dobimo?

  1. BIOparazit se generira vedno, če je BIOsistem aktivne ali pasivne inteligence preminul v BETA smrtnem žarku.
  2. BIOparazite, ne vemo od kje in kdo so, vedno dobimo, če pogledamo kakršno koli fotografijo BETA generiranega BIOsistema, primemo knjigo ali kakršen koli predmet, ki BK ni prečiščen in oplemeniten.
  3. BIOparazite dobimo, če razmišljamo o ljudeh, ki so BK bolniki. To so bolan duh v zdravem ali že bolnem BIOsistemu.
  4. BIOparazite dobimo, če napačno živimo, napačno ukrepamo, če varamo sebe ali okolico, na katerem koli področju.
  5. Nabolj nevarni BIOparaziti so napačno umrli najbližji in daljni sorodniki, pa se na njih dostikrat spomnimo. Dovolj je že to, da se na njih spomnimo samo enkrat.
  6. BIOparazit deluje lahko na eno ali več oseb istočasno. Število oseb ni omejeno. Prav tako delujejo na živali, rastline, na viruse in bakterije in vse mikroorganizme.
  7. BIOparazite generiramo tudi sami. To so odmrle celice v telesu, če takrat ko celica odmre nismo v ALFA življenjskem žarku.
  8. Zelo nevarni so BIOparaziti napačno zaklanih živali. Vse so napačno ubite!!!

Zato je izjemno pomembno, da žival ubijemo, če jo že moramo, v ALFA življenjskem žarku. V tem primeru izvrši superinteligenca S-ALFA naravni, avtomatski BIOtransfer. Tudi v tem primeru meso še ni dobro za uporabo. Izvršiti moramo še čiščenje in oplemenitenje mesa. To je uporaba statične ali dinamične metode GA, BT, GA, AP01 do AP33 in BIOtransfer. Ko je enkrat izvršen BIOtransfer, potem deluje tak BIO vzorec kot ANGEL VARUH. Deluje le, če ga hočemo razumeti. Deluje zelo diskretno. BIOparazit pa deluje zelo vsiljivo, kar naprej nam generira slabe, morda tudi celo grešne misli. Več glej...

Merilni podatki za smrt v Alfa in smrt v Beta žarku se nahajajo tukaj.
Opis Alfa in Beta BIOtehnologije se nahaja tukaj.