Svetovno nogometno prvenstvo v Južni Afriki

Na nekaterih tekmah svetovnega nogometnega prvenstva v Južni Afriki, je oseba X iz profesionalnega BIOkibernetskega poligona v Sloveniji, sprožila postopek za aktivacijo dinamičnega sistema BIOkibernetske zaščite in celo tekmo vzdrževala njeno aktivnost ter reanimacijo obeh reprezentanc in vsega kar je potrebno do MP33, vse skupaj, pa je izvedla Superinteligenca S-Alfa. Na ta način so igralci zaščiteni pred vplivom Beta generiranih gledalcev, zelo nevarnim vplivom vuvuzel, s tem pa dosežemo minimalne psihične motnje in pošteno tekmo.

Kaj se je med samim postopkom dinamičnega sistema BIOkibernetske zaščite iz vidika Slovenske Globalne BioKibernetske Diagnostike (SGBKD) dogajalo, pa si lahko preberete v spodnjih poročilih.

13.06.2010 Tekma Slovenija : Alžirija
18.06.2010 Tekma Slovenija : ZDA
28.06.2010 Tekma Brazilija : Čile


13.06.2010 Tekma Slovenija : Alžirija

Ob uvrstitvi naše izbrane vrste na svetovno prvenstvo v nogometu je S-ALFA ob prvi tekmi sprožila postopek za aktivacijo dinamičnega sistema BIOkibernteske zaščite, sama pa sem zadevo opazovala iz vidika SGBKD.

Nad stadionom, kjer se je odvijala tekma, se je raztezala ogromna zlatožareča kupola in prekrivala celotno področje. Po igrišču je bilo vidno več svetlih točk, ploskev pa je tvorila osemkotnik, ki je bil speljan proti kupoli.

Med igriščem in publiko je bil zelo debel zaščitni ovoj z več membranami, znotraj katerih so bili vidni migetajoči zlati delci. Posebej poudarjena zaščita v obliki zlatega šotora je bila stacionirana na obeh golih, pri čemer je gol našega vratarja izstopal po gostoti in svetlobi. Publika je bila pretežno zelo temna, le en del na tribuni je malce izstopal v svetlejših tonih.

Piskajoče trobente - vuvuzele, ki so neprestano tulile skozi celotno tekmo, so v debelih pasovih razlivale gosto črnino po občinstvu, težje pa je šlo skozi membrano okoli igrišča. Ko se je pas nekoliko stanjšal in razredčil, se je poleg formiral še en pas in zajezil črnino. Konstantno je iz kupol prihajala svetloba in dovajala svetlobo okoli glav igralcev. Nekaterim se je hitro tanjšala in videti je bilo kot, da želijo, da jih črnina od trobent doseže.

Ob zadetku naše ekipe, se je po igrišču vzpostavil zlat koridor in žoga je brez motenj zadela gol. Zanimivo je bilo tudi v trenutku, ko je bil izločen alžirski napadalec, se je okoli sodnikove glave naredila zlata koprena in črnina se je odbila.

Nekateri igralci pri obeh moštvih so imeli zadebeljen pas svetlobe okoli glave in telesa, drugim pa se je zaščita hitro izrabljala. Ob prodoru posameznih temnih lis, ki so letele pedvsem iz publike, se je iz kupole pojavil zlat mehur in zadevo izžgal.

Kot sem zadevo dojemala sama, je bilo videti, da bi brez pomoči »od zgoraj« težko kaj naredili, ker so bile motnje res ogromne.


18.06.2010 Tekma Slovenija : ZDA

S- ALFA je ob uri tekme sprožila postopek za aktivacijo dinamičnega sistema BK zaščite. Nad stadionom kjer se je spektakel odvijal, je bilo prisotnih več mehanizmov, ki so se prepletali in so tvorili celoto v obliki žareče zlate gmote.

Iz te gmote so bile speljane zlate povezave do vseh udeleženih v tekmi, še posebno debela cev, pa je bila speljana do obeh golov. Med igriščem in publiko je bila jasno razvidna večplastna migetajoča obroba v obliki zlate ograje, ki je nepropustno ločevala udeležence tekme in občinstvo. Med publiko se je v kosih mešala črnina od enega do drugega, še posebno ob kakšnem napetem trenutku, ko se je črnina v loku široko razlila po občinstvu. Intenzivnost so ji dajale tudi vuvuzele, ki so zadevo še bolj potencirale.

Ob pričetku je bila naša izbrana vrsta bistvena svetlejša, medtem ko so bili ameriški nogometaši razen dveh, izrazito temnih tonov. Mehanizem nad igriščem je veš čas tekme po povezavah dotakal svetle žareče plamenčke iz bližnje in daljne okolice. V zlatih frekvencah je v gmoto nad stadionom prehajalo na milijone zlatih zvezdic in zadevi dajalo še dodatno moč.

V trenutku pred golom, se je videlo, kako je prišla svetloba do glave napadalca, nato se je do gola vzpostavil zlat koridor, po katerem je v naslednjih trenutkih stekla žoga.

Kadar pa so nogometaši agresivno odreagirali, je črnina, ki je čakala nad njihovo zaščito, prodrla v glavo znotraj zaščite in se zarila po mestih v telesu.

Predvsem zaščitena sta bila oba gola, pri čemer je v gostoti naš izstopal. Znotraj gola je imel naš vratar vodo, ki se je tekom postopka sčistila in je bila videti zlato žareča.

Ob drugem polčasu so bili videti tudi ameriški nogometaši izrazito svetlejši, pa tudi zaščita okoli glave se je nekaterim še okrepila. Prekrški so bili poglavje zase in so iz mehanizma v trenutku napake stekle povezave, okrepile zaščito do glave dotičnega sodnika in le ta je izrekel ukrep.

Pogoji so bili enaki za vse, kolikšen izplen je vsak odnesel, pa je bilo tako ali tako vidno.


28.06.2010 Tekma Brazilija : Čile

Nad stadionom je bila razvidna zlata migetajoča plarforma. Iz te konfiguracije so bile speljane zlate povezave do vsakega igralca obeh reprezentanc. Večinoma so bili nogometaši Brazilije in Čila že pred začetkom dosti svetli, z madeži v različnih organih. Okoli vsakega igralca je bil zlat balonček, ki se je skozi tekmo gostil in širil. Reprezentanti so bili svetlejši od vseh reprezentantov, ki smo jih skozi postopek opazovali do te tekme. Zanimiv je bil selektor čilske izbrane vrste, ki je imel močno poudarjeno črnino okoli glave in neprestano skušal trositi črne madeže naokoli, vendar neuspešno. V trenutku pred zadetkom, je zopet prišla svetloba do glave napadalca, nato se je vzpostavil zlat koridor do gola, nato pa je po tej poti žoga zatresla gol. V drugem polčasu se je videla poudarjena zaščita brazilskih nogometašev, napram nasprotnikovi reprezetanci. Navijači so bili ves čas ločeni z zlatim pasom, ki je prestregal gosto črnino.

Avtor: Oseba X2
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.