BK vpliv komentatorjev na tekmovalke smučarske tekme na Sljemenu

Na Sljemenu nad Zagrebom je bila 3.1.2012 smučarska tekma v slalomu. Zanimalo me je, kako se s pomočjo Slovenske Globalne BioKibernetske Diagnostike (SGBKD) vidi vpliv komentatorjev in navijačev na tekmovalke.

Smučarke so bile različno barvno strukturirane. Komentatorja sta ves čas po prizorišču smučanja spuščala črno meglo, še posebej ženska. Megla se različno lepila na že temne predele znotraj tekmovalk.

Videti je bilo tudi sproščanje črnine iz publike pri cilju. Pri vsakem vzklikanju so se na tekmovalke lepile črne saje. Nekatere so bolj, druge manj uspešno blokirale črnino.

Črnina je bila videti kot zaviralka pri tekočem smučanju. Temen lok iz okolice je bil speljan do glave tekmovalke in nato naprej v telo in noge.

Tina Maze je bila obdana z nežno svetlo meglico, pri samem smučanju pa je bilo zanimivo to, da se je od svetle gmote zgoraj, pred njo risala zlata pot, po kateri je zatem odvozila Mazejeva. Črnino, ki vztrajno skušala priti do glave, je prav iz te kupole odbijal zlat »meč«. Podobno je bilo pri tekmovalki, ki je osvojila zlato medaljo.

Avtor: Oseba X2
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.