Svetovno prvenstvo v smučanju, Schladming 2013, Tina Maze in padec Lindsey Vonn iz vidika SGBKD

Datum: 5.2.2013

Iz vidika SGBKD, sem spremljala tekmo ženskega superveleslaloma na svetovnem prvenstvu v Schladmingu.

Tekmovalke so bile več ali manj obdane z svetlo obrobo različne gostote. Iz leve in desne strani ob progi je na tekmovalke pritiskala črna, gosta gmota. Obroba okoli tekmovalk je preprečevala vdor črnine.

Ob nastopu naše smučarke Tine Maze, je bila povezava s svetlo gmoto ojačena in svetlejša kot sicer. Zaščita okoli Tine je bila gosta, svetla in širša kot pri ostalih tekmovalkah. Tina Maze sama je bil precej temna, le okoli glave je imela svetlo obrobo in zlato povezavo navzgor v svetlo gmoto. Poleg nje je bil razviden zlat krog, ki je zadevo spremljal. Tega pri ostalih tekmovalkah ni bilo zaslediti.

Ob nastopu Lindsey Vonn je bilo ravno tako zaslediti zlato obrobo, ki je bila malce redkejša, ona sama je bila precej svetlejša kot Mazejeva. Že od začetka nastopa je bila razvidna poševna črnina, ki je pritiskala na svetlobo okoli nje, v trenutku padca, pa je kot torpedo vanjo od zgoraj navpično prodrla črna gosta kepa.

Ob samem reševanju, se je črnina kopičila okoli nje in poškodovane noge, svetloba pa jo je samodejno sproti topila.

Tina Maze je na tekmi zmagala.

Avtor: Oseba X2
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.

Komentar:

  1. Če je BETA črni žarek navpično, deluje BETA neposredno na osebo.
  2. Če je BETA črni žarek pod kotom, deluje nekdo nekje od daleč.
  3. Če je BETA črni žarek vodoravno, deluje črna magija od najbližjih BETA generiranih BIOsistemov, seveda preko BETA inteligence, ki to izvrši. V tem primeru so to gledalci ali posebne ekipe, ki so neprestano na delu. Lahko je celo samo ena sama oseba, ki želi narediti škodo.

Več o samem tekmovanju si lahko preberete tukaj.