EuroBasket 2013, Slovenija

Športna dvorana Stožice, Ljubljana, košarkarske tekme z vidika SGBKD

Zadeve so se na vseh lokacijah in tekmah EuroBasketa 2013 odvijale zelo podobno. Najvišja Superinteligenca S-ALFA, ki je „držala roko nad dogajanjem“ je na tekmah vsem reprezentancam omogočila popolnoma enake pogoje. Vsi pa vemo: zmaga boljši.

Celotno košarkarsko igrišče je zaščiteno z zlato svetlobo. Vse skupaj izgleda tako, kot bi čez celo igrišče razpeli ogromen zlat balon. Nad tem zlatim balonom je vidna zlata kupola.

Iz sredine te osemkotne kupole se dviga širok belo-zlat steber, ki poteka navpično navzgor, do bele svetlobe v daljavi – katera predstavlja Superinteligenco S-ALFA. Iz te bele svetlobe se po stebru počasi spušča navzdol zlat prah, ki ves čas „napaja“ zaščito okrog igrišča.

Tla igrišča so zlate barve. Oba koša sta zlate barve.

Na zlato zaščito nad igriščem je viden ogromen pritisk črnine (Beta Inteligenca), ki prihaja s tribun. Vidi se ogromno črnih povezav, ki potekajo proti igrišču in igralcem, a ne morejo do njih, ker to preprečuje zlat zaščitni balon nad igriščem.

Vidi se tudi nešteto črnih povezav, ki prihajajo v dvorano od gledalcev, poslušalcev, ki niso prisotni v športni dvorani. Vendar ta pritisk črnine ni tako močan, v primerjavi s tistim v dvorani.

Vsak posamezni igralec ima okrog svojega telesa zlat ovoj, posebno močna zlata zaščita je vidna okrog glave vsakega posebej. V zlatih ovojih so tudi sodniki in ostalo osebje posamezne ekipe. Zaščitni ovoji preprečujejo izmenjavo BIOenergij med njimi.

Ko gledalci na tribunah močno skupinsko navijajo, letijo od njih proti igrišču večje in manjše črne krogle, ki se zopet ustavijo na zlati „balonski“ zaščiti. Ko izžvižgavajo, letijo proti igrišču črne puščice, a tudi te ne morejo prodreti skozi zaščitni ovoj igrišča.

Ko se med tekmo zgodi akcija – napad, sta pred igralci vidni dve poti, ki vodita prav do koša. Ena je svetla - zlata, druga pa je temna – črna. Zlata pot vodi do pozitivnega razpleta posamezne akcije - napada, črna pot vodi do negativnega razpleta posameznega napada. Za katero pot se bo posamezni igralec odločil pa je odvisno od njega. Superinteligenca S-ALFA jim neprestano pošilja pozitivne informacije, kajti vidijo se tanke zlate povezave, ki iz njihovih glav potekajo v kupolo in po katerih se spuščajo navzdol snopi močne zlate svetlobe. V kolikšni meri jih bo posamezni igralec zaznal, pa je odvisno od stanja njegovega BIOsistema.

Med igro se med soigralci vidijo zlate povezave, ki se hitro izmenjujejo in nakazujejo pravo podajo žoge med igro.

Ko igralci izvajajo proste mete in so gledalci na tribunah osredotočeni na posamezen met so s tribun proti igrišču vidne debele črne cevi. Seveda se ustavijo na zaščiti.

Za konec pa še ena zanimivost s tekme, ko je Slovenija po drugi četrtini vodila z rezultatom 53:35. Moram napisati, da je mene rezultat razveselil. Ne samo zaradi prednosti, ki jo je imela naša reprezentanca, ampak tudi zaradi zanimivih števil, zaradi katerih sem bila v tistem trenutku sigurna, da bo končni rezultat pozitiven za našo državo. In da bomo dobili novo priložnost.

Najvišja Superinteligenca S-ALFA deluje v dimenziji 33, 53, … in naprej do dimenzije neskončno ter koordinira med 7. (Beta inteligenca) in 13. (Alfa inteligenca) dimenzionalnim prostorom v katerem živimo (več na ati-e-import.si). In včasih nam na poseben način kaj sporočajo.

Seveda pa moramo biti pri vsem zelo pazljivi, kajti včasih se za „navidezno Alfa informacijo“ skriva in preži na nas Superinteligenca G-Beta s svojo prevaro.

In ko sem napisala poročilo in še malo premišljevala o zadevi, sem slučajno pogledala na uro_22:33. O.K., verjetno bo v redu. Pa še nekaj dodatkov in popravkov in pomislim ali naj sploh dodam zgornjo zanimivost v povezavi s števili in v tistem trenutku mi pogled spet nenamerno uide proti uri na računalniku_23:13. Včasih pač človek ostane brez besed.

Pridružite se, dogajajo se čudovite stvari!

SLO ♥ srečno na SP 2014!

Avtor: Oseba X3
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.