Hokej - Olimpijske igre Soči 2014

Olimpijske igre Soči 2014
HOKEJ - tekma SLO : ZDA - 16. februar 2014

S SGBKD sem spremljala dogajanje med tekmo.

Tik pred tekmo je okrog selektorja SLO reprezentance videti zlat ovoj, njegova glava je zaščitena z močnejšo zlato svetlobo.

Okrog hokejistov SLO so vidni zlati ovoji, z močnejšo zlato svetlobo je zaščitena glava vsakega posebej. Vidijo se še tanke zlate niti, ki potekajo iz glave posameznika visoko navzgor do Superinteligence S-ALFA. Po teh povezavah jim le-ta neprestano pošilja pozitivne informacije glede igre.

Hokejisti SLO imajo močneje zaščitene BIOsisteme kot hokejisti nasprotne ekipe.

Pomislim, zakaj je temu tako. In vidi se, da je močnejša zaščita naših igralcev nekako vezana na našo državo Slovenijo - v povezavi s tem se vidi še dodatna skupinska - ekipna zaščita, iz nje pa poteka zlata povezava do Slovenije. Pri reprezentanci ZDA tega ni videti. [Ali je možno, da je pri moštvu SLO zaradi razvoja nove znanosti ... v Sloveniji?]

Drugače pa imajo hokejisti ZDA prav tako okrog BIOsistemov zlate ovoje in zlate povezave navzgor.

Pogledam oba gola, ki sta zlata. Zlate barve je drsališče itd. Nad igriščem je zlata zaščita, ki ščiti pred dodatnim vplivom Superinteligence G-BETA. Onemogočen je dostop črnine (vpliv okolice) do igralcev.

Ob 14:36 se vidi, da se je začela spuščati navzdol Superinteligenca S-ALFA. Spušča se bližje naši reprezentanci. Zdaj se je ustavila nekje zgoraj in »čaka«.

Nekaj minut kasneje opazim veliko manjših zlatih plasti, ki se spuščajo od zgoraj navzdol. Dogajanje nadzira S-ALFA. Do vsakega našega igralca se je spustila taka zlata plast, ki je okrog njihovih BIOsistemov dodala še več zlate svetlobe. Te plasti so se nekako naravnale na »osebnost« vsakega posebej.

Ob začetku zadnje tretjine je razločno videti dodatno zlato plast ob vsakem SLO igralcu. Nad vsako tako posamezno plastjo (torej vsakim igralcem) pa so vidne zlate kupole, ki se nadaljujejo v neskončnost. Ob vsem tem se vidi, da je Superinteligenca S-ALFA neposredno prisotna s svojim delovanjem.

SLO selektor je še vedno zaščiten z močno zlato svetlobo, glava najbolj močno.

Ob 15:14 je videti, da se na igrišču izrisujejo zlate poti, ki vodijo do gola ... V katero smer se bo akcija odvila, pa je odvisno od trenutnega stanja BIOsistema posameznega igralca, od zmožnosti zaznavanja informacij, ki jih pošilja Superinteligenca S-ALFA.

* Za lažje razumevanje dodajam še komentar:

Zlate poti pomenijo optimalno pot igralcev, da se doseže gol. Te poti generira S-ALFA in jih telepatsko SPOROČA IGRALCEM. Žal pa tega večina igralcev ne razume. Bolj razumejo optimalne poti tisti igralci, ki imajo boljši BIOsistem. Optimalnih poti je na igrišču lahko več.

Več o novi slovenski znanosti - G-ALFA BIOtehnologiji na www.ati-e-import.si!

Avtor: Oseba X3
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.