SP v košarki, Dominikanska republika - Slovenija

6. september 2014

Tekmo sem opazovala iz vidika SGBKD.

Ob 19.53 uri sem pogledala prizorišče tekme. Nad športnim igriščem je vidna zlata balonska zaščita, na to zlato zaščito je ogromen pritisk črnine. Zgoraj, nad to balonsko zaščito, so zlate kupole do neskončnosti. Iz teh kupol se zdaj navzdol posipa zlat prah, ki napaja – krepi ta zlat balonski ovoj, ki je okoli igrišča.

Tla igrišča so zlate barve, zlata sta oba koša, ki sta ovita še v zlato meglico.

Košarkarji obeh ekip so oviti v zlate ovoje in okoli naših, slovenskih, so vidni malo močnejši zlati ovoji, kot pri nasprotnikih. Prav tako imajo okoli BIOsistemov zlate ovoje tudi ostali člani posamezne ekipe. Naša SLO ekipa ima še dodatno – skupinsko zlato zaščito in zlato povezavo do Slovenije. Pri nasprotni ekipi tega ni videti.

Igralci imajo okrog glave še močno zlate ovoje. Trener je v močno zlatem ovoju, še najbolj močno je z zlato barvo zaščitena glava.

Pogledam še sodnike, ki so v zlatih ovojih.

Začela se je tekma. Košarkarska žoga je videti zlata. Med igralci se po igrišču izrisujejo zlate poti, prav tako so med njimi vidne tudi zlate povezave ter povezave od igralcev do obeh košev, v obliki zlatih lokov. Hkrati pa so vidne tudi izrisane temne poti oz. povezave.

Igralci so z zlatimi povezavami povezani s kupolo. Videti je, da deluje BK mehanizem in iz njihovih BIOsistemov se počasi odstranjuje črnina navzgor. Predvsem je videti, da tudi tista, ki nekako sproti »nastaja« - morda so vzrok za to kakšne neprimerne misli, občutki, ki so povezani s tekmo. In ta črnina znotraj potem igralce tudi moti.

Na koncu prve četrtine sem opazovala, ko sta bila izvedena dva prosta meta. Pri prvem in drugem, je bilo videti zlato pot – zlat lok od igralca do koša. Med izvajanjem prostega meta sem gledala igralca in imel je močno zlato povezavo iz kupole navzdol, do glave in naprej po roki do žoge, in nato se je le-ta povezala z zlatim lokom, ki gre do koša.

Med prvim odmorom je videti, da se BIOsistemi igralcev BK čistijo, najbolj močno poteka čiščenje v glavah, kjer je znotraj vidna večbarvna spirala in BK očiščuje črnino znotraj.

V drugi četrtini se vidi, da se po zlatih ovojih, ki so okoli igralcev, BK čisti črnina navzgor. Videti je, da si nekateri »pridelajo« malo več črnine, pri drugih je te črnine spet malo manj.

Ob 20.36 uri so se spustile navzdol do igralcev zlate plasti, ki so bolj močno zlate in zlata barva se iz teh zlatih plasti preliva v njihove BIOsisteme, kjer BK deluje in očiščuje črnino.

Konec je prvega polčasa in sledi drugi odmor. V tem času je videti delovanje BK mehanizma na BIOsisteme košarkarjev, kjer se znotraj izmenjujejo različne svetle barve, ki očiščujejo črnino. Močno se v BK pogledu čistijo glave vseh.

Iz dodatnih zlatih plasti gredo zlate niti v BIOsisteme in takoj delujejo na neko črnino, jo potegnejo ven iz BIOsistemov, v zlat ovoj, ki je okoli njih, kjer se potem dviguje navzgor v kupole.

Začela se je tretja četrtina tekme. Zlate plasti, ki so vidne okoli športnikov, zelo dobro delujejo, ustvarjajo zelo močno BK zaščito - zdi se, da naši košarkarji igrajo z neko lahkotnostjo. Nekaj se je precej spremenilo in tista črnina tako hitro izginja, da ne more povzročati dodatne škode – jih ne moti več, negativno vpliva nanje. Izgleda, kot bi bili bolj »vpeti v igro« (bolj zbrani, osredotočeni), na začetku tega ni bilo videti, če gledam iz vidika SGBKD.

Ko naši zadenejo koš, je ob tem videti , da se v predelu prsnega koša pojavi zlata svetloba, ki se malo povrtinči.

Konec je tretje četrtine in sledi zadnja pavza.

Kadar se npr. trenerji jezijo na igralce, se to dejanje vidi kot črno in ta črnina deluje negativno na BIOsistem osebe, ki se jezi (oz. komunicira na neprimeren način), prenaša jo pa še na tiste na katere se jezi. Kadar so vmes zlati, BK zaščitni ovoji in deluje BK mehanizem, se to lahko sproti sčisti, drugače pa sebi in drugim s tem povzročamo škodo, gledano iz BK vidika.

Zlata balonska zaščita, ki je okoli igrišča, se še dodatno zlato krepi. Še vedno se vidijo tudi zlate plasti okoli igralcev. Tako kot že prej, tudi sedaj deluje BK mehanizem in vleče črnino ven iz BIOsistemov košarkarjev, ta pa se potem dviguje navzgor proti kupoli.

Avtor: Oseba X3
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.