Alpsko smučanje, smučarski poleti

S pomočjo uporabe metode SGBKD, sem malo pogledala BK dogajanje na več tekmah.

5. december 2014, ženski smuk, Lake Louise

5. decembra 2014 je bila na sporedu tekma za svetovni pokal v ženskem smuku, ob 20.30 uri v Lake Louis-u.

Naslednje jutro sem pogledala posnetek 2. vožnje slovenske smučarke T. Maze in ameriške smučarke L. Vonn.

Ob vožnji slovenske smučarke je videti, da je celotna smučarska proga v svetlo zlati barvi. Nad progo je videti BK zaščito, kot takšen tunel zlate barve. Pred našo tekmovalko se, ko smuča, izrisuje še dodatna zlata pot-smučina in smučarka smuča točno po tej izrisani zlati smučini, ki predstavlja idealno odpeljano vožnjo.

Tekmovalka je ovita v močan zlat ovoj, glava je ovita z zelo močno zlato barvo, živčni sistem je zlat in iz glave poteka zlata nit, zlata povezava navzgor do S-Alfa, ki se vidi kot zlat oblak nad tekmovalko. Ta zlat oblak S-Alfa tekmovalko med smučanjem spremlja, v bistvu jo prav dobesedno vodi navzdol po progi. Izgleda, kot da drži roko nad to njeno vožnjo.

Opaziti je, da je BK dogajanje povezano z razvojem nove znanosti v Sloveniji in na različnih dogodkih, na različnih primerih, lahko vidimo kako BIOtehnologija S-Alfa deluje v praksi.

Kot drugo pa pogledam še posnetek smukaške vožnje ameriške smučarke L. Vonn. Tudi okoli njenega BIOsistema je videti močan zlat ovoj, z zlato barvo ima močno zaščiteno glavo. Vidi se pa še močan, močno zlat ovoj, prav jekleno zlat v predelu noge, kjer je imela športnica poškodbo. S-Alfa je videti visoko zgoraj, navzdol se pretaka zlata svetloba – informacije, ki potujejo preko možganov in naprej preko živčnega sistema po telesu. Smučarska proga, po kateri smuča, je videti v svetlo zlati barvi, takšna kot je bila videti že prej, pri opazovanju vožnje slovenske smučarke.


6. december 2014, smučarski poleti ženske, Lillehammer

Na kratko sem pogledala posnetek smučarskih poletov iz Lillehammer-ja, ko je potekala ženska tekma svetovnega pokala.

Naša tekmovalka, ki sem jo na hitro pogledala, je bila med poletom videti v zlatem ovoju, predvsem glava je bila posebno močno zaščitena z zlato barvo. Iz glave je videti zlato nit, ki poteka navzgor, nad njo pa zlat oblak S-Alfa, ki jo spremlja in v bistvu vodi.

Na koncu je zasedla prvo mesto in zanimivo je, da je bila, po poročanju medijev, to tudi prva zmaga v zgodovini slovenskih ženskih poletov. Še trener je na koncu pokomentiral, da ne more verjeti, da je zmagala naša športnica.


6. december 2014, ženski smuk za SP, Lake Louise

S SGBKD pogledam ameriško tekmovalko L.V. Okoli BIOsistema ima močan zlat ovoj. Posebno močno je z zlato barvo zaščitena njena glava. Na nogi, v predelu poškodbe, pa je tudi sedaj videti zelo močan zlat ovoj, zlata barva je videti posebno močna.

Celotna smučarka proga je vidna v svetlo zlati barvi, hkrati pa je dodatno vidna še močno zlata smučina, torej od starta do cilja.


7. december 2014, ženski superveleslalom, Lake Louis

Celotna smučarska proga, od starta do cilja, je videti svetlo zlate barve. Čez celotno progo je viden zlat tunel, kot BK zaščita. Hkrati je vidna še izrisana smučina, ki pa je bolj močno, poudarjeno zlate barve, poteka od starta do cilja in le-ta predstavlja idealno odpeljano vožnjo. Vidi pa se, da tekmovalke ne smučajo točno po tej zlati smučini, ampak kar precej mimo nje, jo kar zgrešijo. Tudi ni videti, da bi bila S-Alfa direktno povezana s posamezno tekmovalko, pri tistih katere sem pogledala.


17. december 2014, smučarski poleti

Pogledam enega slovenskega skakalca, ki ravno tekmuje in je videti, da ima okoli svojega BIOsistema zlat ovoj in zlato povezavo navzgor.

Ob opazovanju ostalih tekmovalcev skakalcev je videti, da ima vsak glavo ovito z močno zlato barvo, močnejšo, kot je ovoj okoli BIOsistema vsakega. Pri vseh je videti tudi zlate niti, ki potekajo iz glave navzgor.

Skakalnica oz. celotna skakalna pot je videti zlate barve.

V drugi seriji je videti, da imajo skakalci okoli BIOsistemov zlate ovoje. Pogledam enega izmed naših, ki ima okoli BIOsistema še dodatne zlate plasti.

Ob 19.54 uri pomislim še enkrat na vse skakalce skupaj in vsi imajo zlate zaščite okoli BIOsistemov in zlate niti iz glave navzgor. Za razliko od tujih pa imajo naši močnejšo zlato zaščito in v tej drugi seriji so vidne okoli njihovih BIOsistemov še dodatne zlate plasti. Vsak ima še zlato povezavo navzgor.


18. december 2014, ženski veleslalom

Na kratko sem pogledala 2. vožnjo slovenske smučarke.

Ko ob 10.00 uri pogledam našo športnico T.M., je okoli njenega BIOsistema videti močan zlat ovoj, z zlato barvo je močno zaščitena glava. Možgani so v povezavi z živčnim sistemom videti v močni zlati barvi. Iz glave gre zlata nit, zlata povezava navzgor do zlato-belega oblaka, kot se vidi S-Alfa.

Celotna smučarska proga je videti zlate barve.

Ob 10.20 uri pomislim še na ostale tekmovalke, kako izgledajo med posamezno vožnjo. Vse imajo okoli BIOsistemov zlate ovoje in še posebej močno, z zlato barvo zaščitene glave. Čeprav je pri naši SLO smučarki videti, da delujoči BK mehanizem deluje drugače oz. je nekako drugače »vpeta« vanj, se nekaj več, še nekaj drugega dogaja kot pri ostalih tekmovalkah. Vidi se, da je S-Alfa neposredno prisotna in vodi-spremlja tekmovalko med vožnjo.

Ta dodatna BK zaščita-BK delovanje in posledično odličen rezultat, je vezan na našo državo oz. razvoj BIOtehnologije S-Alfa, ker se vidi, da od nje poteka še ena zlata povezava do Slovenije oziroma od prizorišča dogodka do naše države.

Avtor: Oseba X3
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.