BK sanacija bivalnega prostora

V ponedeljek, 04.10.2004 ob 17.30 uri sem bila povabljena, da sodelujem oziroma opazujem BIOkibernetsko sanacijo bivalnega prostora s stališča Slovenske Globalne BioKibernetske Diagnostike (SGBKD).

Na poti do bloka je oseba X izmerila BIOkibernetsko transformacijo, ki je bila maksimalno škodljiva (L384). Tudi sama sem pogledala in bilo je čisto črno, po celem telesu pa me je stiskalo.

V stanovanju sta bili dve stožčasti luči in na steni pokonci postavljena afriška sulica s špico na vrhu. Pogledala sem kako se globalno vidi lokacija, kjer je bila postavljena sulica, bilo je črno. Lastnik stanovanja se je z roko približal lokaciji na cca 20 cm, črnina je po njegovi roki prehajala v njegovo telo. Nato je oseba X sulico odmaknila in lastnik je ponovil postopek. Tokrat po njegovi roki ni šla nobena črnina.

Nato smo odšli v spalnico, do postelje. Nad posteljo sta bili zopet dve luči v obliki stožca. Celo področje je bilo prelito v črni barvi. Občutek, ko sem se približevala spalnici pa je bil zelo utesnjen kot da bi me stiskalo v preši. Sami postelji sem se težko približala, nekaj me je kar odbijalo stran.

Ob postelji je oseba X izmerila velikost smrtnega žarka. Opazovala sem, kako se to vidi s pomočjo SGBKD. Od glave osebe X se je vzpostavil zlat kabel gor, do svetlo modrega oblaka (S-Alfa, 33 dimenzija), ki se je pojavil nad nami, v okolici pa je migetalo. Ko je oseba X meritev velikosti žarka končala, je migetanje prenehalo, izginila je povezava (zlat kabel).

Kmalu za tem je S-ALFA sprožila postopek zapiranja smrtnega žarka. Zopet se je zasvetilo celotno telo osebe X, iz glave gor se je vzpostavil zlat kabel do svetlo modrega oblaka nad nami. Okoliško črnino je razbilo, ni bila več tako gmotna in kompaktna kot na začetku. Za trenutke se je zasvetilo okoli osebe X, vmes pa je črnina pritiskala iz vseh strani, kot bi hotela pogoltniti tisto malo svetlo točko, osebo X in vse okoli. Mene je začelo stiskati v sencah, malo mi je postalo slabo. Tudi lastnik stanovanja je občutil pritisk v sencah in želel je kar pobegniti.

Po nekaj minutah se je počasi stabiliziralo, črnina se je odmaknila stran, področje pa je postalo rahlo svetlejše sive barve. V okolici je nastal vrtinec različnih svetlih barv, ki so se prepletale med seboj, vmes pa odnašale črnino, ki je ostala v prostoru.

V drugi fazi je tam, kjer je stala oseba X na tleh nastala vijolična kupola, ki se je vedno bolj širila in dvigovala. Zajela je področje celotne spalnice, malo pa se je širila tudi v sosednje prostore. Nato so se barve spreminjale, od svetlo modre, do zeleno rumenkaste.

V tretji fazi so se začeli pojavljati oblački enakih barv, kot so se videle v drugi fazi. Ti oblački so področje napolnili in »obzidali«.

Področje na postelji, ki je namenjeno glavi je začelo zelo močno zlato svetiti, tam se je naredil kot nekakšen oklep pred zunanjo okolico. Kasneje se je enako ponovilo še na predelu trebuha in po celi postelji.

Po aktivaciji življenjskega žarka in gledanju z vidika SGBKD, smo se še vsi očistili po osnovni metodi G-Alfa 1,2,3,4.

Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.