Iskanje po strani

Prispevki uporabnikov

Nasveti, zanimivosti

Nova znanost

Vabilo

 

Žarek za zdravljenje

Tako kot po celem mestu, so tudi na avtobusnem postajališčuAlfa žarek 01 Krimska, na progi št. 1, Ljubljanskega mestnega potniškega prometa, postavili nov nadstrešek, ki je BIOkibernetsko neustrezen (škodljive oblike), saj povzroča razlivanje škodljivih BIOenergij v okolico.

Alfa žarek 02Na lokaciji približno 2 metra proti severu, kjer je pot proti študentskim domovom, je superinteligenca S-ALFA sprožila postopek za zaprtje 4,24 metra velikega BETA smrtnega žarka. Sedaj je na tem mestu ALFA življenjski žarek premera 0,84 metra. Center ALFA življenjskega žarka je označen z zlato barvo (krogec s križcem, ki prikazuje smeri neba) in se ga lahko uporabi po novi slovenski metodi G-Alfa 1,2,3,4 za zdravljenje telesa in psihe.

ALFA življenjski žarek je javno dostopen in ga lahko uporabi vsak Zemljan po postopku G-Alfa 1,2,3,4. Predvsem priporočamo študentom, ki so v neposredni bližini v študentskem domu, da izkoristijo mini zdravilni gaj, ki ga imajo pred vrati, preden gredo na fakulteto,... in čakajo na avtobus, ter ko pridejo nazaj. Za več informacij nam lahko pišete in za manjšo ali večjo skupino lahko pripravimo kratek brezplačen seminar.

Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.