Aktivacija življenjskega žarka na Kitajskem

V prelepem obmorskem in mogočno zgrajenem mestu Dalian, je žal kljub vsej tej mogočnosti, tako slaba BIOkibernetska slika okolja, da tukaj ljudje vegetirajo in ne živijo. Zgradili so vse kar se zgraditi da, vendar pa so na vsako poslopje morali postaviti stožec, piramido ali kocko, nekaj kar pokvari vse. Okolje jim ne pusti razmišljati in dejansko živijo tako, kot da bi vegetirali.

Še enkrat zahvala superinteligenci S-ALFA, ki nama je tukaj v daljni deželi Kitajski, aktivirala Alfa življenjski žarek, ki ga hudo močno potrebujeva.

Ker sva ga redno uporabljala že v Ljubljani, ga tukaj kljub vsej zaščiti - BIOkibernetske zaslonke in BIOlaserju GG4, močno potrebujeva. Takoj ob uporabi sva začutila vročino v rokah in ramenih, lažji občutek v glavi in nogah. Precej lažje oz. z večjo amplitudo sva začela dihati. Uporabljava ga vsak dan, večkrat na dan, odvisno v kakšnih situacijah se nahajava preko dneva.

Kot zanimivost lahko poveva, da sva v teh dneh po uporabi življenjskega žarka, dvakrat večerjala v svoji hotelski restavraciji, in sva se vsedla na oznako mize 13 in naslednjič na oznako mize 33, kar sva videla ob končnem računu, na katerem je bila napisana oznaka mize.

Vsem aktivno sodelujočim v DRUŠTVU S33, želiva še veliko lepih trenutkov.

Prelep pozdrav s Kitajske,...

Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.