Izlet v Sarajevo in BK sanacija Gazi Husrev-begove džamije

Med 13., 14. in 15. majem 2005 sem se udeležila izleta v Sarajevo predvsem z željo, da se BK sanira kakšna džamija.

Po 11. urni vožnji smo se najprej namestili v hotelu Bosnia v mestu Sarajevo. Sam hotel se nahaja v centru mesta, nekaj minut hoje do Baščaršije.

Urejanje BK zanke v Hotelu Bosnia, soba 604, petek 13.05.2005

Hotel Bosnia Ko sem prispela v hotelsko sobo, sem najprej z roko potipala predel postelje okoli glave, trebuha in nog. Povsod je bil enak stiskajoč občutek v roki. Za 15. minut sem se ulegla na posteljo. V parih minutah sem dobila zelo težke noge, vse me je stiskalo in trgalo po njih. Postalo mi je slabo čeprav nisem nič jedla, za trenutek sem celo zaspala. V polsnu so se mi začele prikazovati same čudne stvari, brez podobe, samo nekaj je stiskalo. Ko sem vstala, smo najprej izmerili velikost žarka, (Beta-smrtni žarek maksimalnega nivoja L384, velikosti 80 m), nato sem se postavila k nogam, kjer je bilo prosto za velikost žarka. Superinteligenca S-ALFA je sprožila postopek zapiranja BK zanke.

Pogledala sem poligon osebe X, močno je zasvetil, nekje iz sredine se je dvignil zlat steber do zlato modrega oblaka visoko na nebu, ki se je takrat prikazal.

Kjer sem stala, se je najprej iz zlato modrega oblaka, ki se je razširil do mesta, kjer sem se nahajala spustila zlata nitka, ki se je priklopila na mojo glavo nato se je ta nitka postopoma začela svetliti in debeliti. Stiskalo me je v glavi, na trenutke mi je postalo malo slabo in podirali so se mi kupčki. Postopoma so se 10 cm okoli mene začele trgati sive mrene, vso črnino pa je posrkala zlata nit, kasneje se je premer niti začel počasi širiti do končne širine žarka. Večkrat se mi je naježila koža. Nekajkrat se je vse stemnilo in nato zopet razsvetlilo. Barva žarka se je spreminjala od roza do zeleno modre. Vmes so večkrat švignile črne gmote, katere je žarek posrkal vase in so izginile po žarku navzgor proti zlato modremu oblaku, ki se je pojavil takoj na začetku sanacije.

Okoli postelje se je začela širiti bledo rumena svetloba, ki se je kasneje pričela prepletati z nežno zelenkasto barvo. Stena nastajajočega ALFA žarka se je pričela krepiti, gostiti. Koža se mi je včasih še naježila, v glavi je napetost popustila. Intervali stiskanja v glavi so bili še vedno prisotni.

Med samim postopkom so mi misli neprestano uhajale k razno raznim temam in problemom, bila sem zaspana, skratka težko sem bila zbrana. Ko sem se zavedala, da s takim početjem sam postopek samo otežujem sem se počasi zbrala in ves čas mislila na S-ALFA. Pomagalo je. Ko sem po zaključku prvega dela aktivacije pogledala poligon pri osebi X, je bil v zelo slabem stanju, nič več ni svetil, svetlobni sij je bil veliko slabši kot na začetku, edino povezava od osebe X do oblaka nad nami, je bila še močna. Skratka, poligon pri osebi X se je skoraj podrl.

Za kratek čas je bila aktivacija prekinjena, toliko, da sem se očistila po osnovni metodi G-ALFA 1,2,3,4, naredila osebni BIOtransfer na AP33 ter vse preklope nazaj, da sem pospravila za seboj. Nato sem poklicala osebo X, da izmeri ALFA žarek, le ta pa je bil nivoja B096.

V okolici, kar čez celo hotelsko sobo sem videla veliko črnine, med sabo so se ti črni oblaki kar klofutali, prerivali, bolj ko so bili blizu žarka so izginjali. Sam žarek se je začel svetliti in postajal je vedno bolj zlate barve. Pritisk v glavi je popolnoma izginil. Ko sva končala, je oseba X izmerila nivo ALFAžarka, sedaj bil je E0.

Na koncu je oseba X preklopila žarek na AP33 za BIOtransfer. V okolici žarka je ponovno začelo srkati velike in goste črne oblake. Sam žarek se je bolj in bolj svetlikal v zlato rumeni barvi.

Takoj za tem, sem si po osnovni metodi G-ALFA 1,2,3,4 očistila posteljnino in samo sebe.

Še isti dan sem imela v mislih sanacijo cerkve – džamije, glede na razpoložljivi prosti čas, a tisti dan žal neuspešno.

Naslednji dan sem se zbudila že okoli 05.30 zjutraj. Spala sem kar v redu, le po nogah me je vse trgalo in bolelo. Potem sem šla hitro na Alfa žarek in se očistila po osnovni metodi G-ALFA ter S-ALFA na AP02, AP04, AP05, AP06, AP07, AP08, AP09, AP10, AP12 in AP33 in potem vse preklope nazaj.

Najintenzivnejše dogajanje sem občutila na AP12. Ko sem zaključila, sem kolegico spremila na zajtrk, potem smo z avtobusom odšli v mesto Mostar. Tudi od tam nisem imela sreče, da bi sanirali kakšno cerkev, saj smo imeli zelo natrpan urnik.

Za zvečer sva se s kolegico zmenili, da se z ostalimi dobimo pri večerji. Pred tem sva šli na burek, da sva ga poizkusili, najedli se pa nisva. Takoj ko sva pojedli vsaka dva 15 cm dolga in 2 cm široka zavitka naju je začel boleti želodec, kot bi pojedli težko skalo. Ker ostalih iz našega avtobusa do 21.15 ni bilo sva se odločili, da greva nazaj v hotel in spat. Preden sva odšli, sem še enkrat pomislila, da bi aktivirali džamijo...

Sanacija Gazi Husrev-begove džamije, sobota 14.05.2005 okoli 21.30 ure

Gazi-Husrev-begova džamija Ni minilo 5 min, od tega ko sva odšli, je zmanjkalo elektrike v celem mestu Sarajevo. Kolegico je zagrabila panika in je hotela iti kar nazaj v hotel. Ker sem imela jasen cilj, sem jo močno prijela pod roko in rekla, da greva do džamije, pa naj bo karkoli že. Ko sva po temi prišli do džamije sem poklicala osebo X.

Oseba X je najprej izmerila velikost žarka, bil je več kot 400 m Beta-smrtni žarek max. škodljivega nivoja L384, nato pa je S-ALFA sprožila postopek saniranja džamije.

Ko sem pogledala k osebi X domov, se je njen poligon in oseba X v njem zasvetil iz male zlate lučke v vedno večjo kupolo. Nad njenim poligonom se je zasvetilo v zlato svetlo modri barvi, v obliki velikega oblaka ki je postajal vedno večji in počasi se je razprostrl nad mestom Sarajevo. Oseba X je bila s tem oblakom povezana z močno zlato, čvrsto povezavo. Njen poligon doma pa je bil kot žareč oblak, tudi ta je bil povezan z velikim zlato modrim oblakom nad nami.

Vodnjak Ta oblak je bilo videti zelo visoko. Pod njim so se trgale temno sive in črne mrene, kot bi se trgala črna koprena.

Kmalu za tem se je iz tega oblaka, ki je bil nad mestom spustilo več manjših in tanjših zlatih nitk. Videti je bilo, kot da te nitke iščejo neko lokacijo. Kmalu se je ena zlata nitka dotaknila moje glave, zažarela in se povečala, odebelila. Takoj za tem se je druga zlata nitka dotaknila sredine minareta in se nanj prilepila. Po tej zlati niti se je iz oblaka nad menoj spustila zlata krogla točno na sredino minareta in se razlila čez stožec na vrhu minareta. V tem trenutku je konica minareta nehala razlivati črnino v okolico. Sam vrh minareta je začel svetiti v zlati barvi, črnina okoli se je počasi začela trgati na večje kose. Okolica se je počasi začela svetliti. Samo cerkev so začele preplavljati različne svetle barve od modre, zelene, vijolične, zlate.

Med samo aktivacijo sem imela veliko lažji občutek, vse je šlo tako lahkotno, spokojno, veliko bolj, kot v hotelski sobi prejšni dan.

Poligon osebe X je ves čas enakomerno svetil, nad njim pa je bil tisti modrikasti oblak, ki je celotno dogajanje nadziral (S-Alfa, oz. 33. dimenzija).

Nauk tega je, da je potrebno vedno najprej poskrbeti za splošni blagor, šele nato za osebne stvari (hotelska soba v tem primeru), sicer so lahko posledice katastrofalne.

1. faza:

iz okolice minareta je posrkalo zelo veliko črnine, okolica se je počasi svetlila.

2. faza:

dogajalo se je predvsem v okolici džamije do obzidja, ki na razdalji dobrih 10 m obdaja samo džamijo,

3. faza:

ljudje, ki so se zadrževali v okolici džamije in v sami džamiji so se svetlili iz njih so prihajale črne silhuete. Hrup iz okolice se je umiril, vse je postalo bolj umirjeno.

BIOtransfer:

Iz širše okolice se je nabralo ogromno črnine, začelo je kar migetati in mrgoleti v širši okolici. Izgledalo je tako, kot da je vsa širša lokacija Sarajeva ena velika skleda in okoliški hribi njene stene. Črnino je srkalo iz vseh teh hribov. Občutil se je pritisk v glavi. Vsa ta črnina se je prerivala, srkalo jo je do same džamije, kot bi vklopili zelo močan sesalec. V velikih strnjenih gmotah je ta črnina izginila po zlatem stebru, ki se je naredil v sredini minareta. Tudi v sami bližnji okolici in v sami džamiji se je videlo, kako iz posameznih ljudi vleče črnino iz telesa in jo srka v zlat steber. Ljudje v okolici so postali še bolj mirni. Ko se je BIOtransfer zaključil je prišla nazaj tudi elektrika. Mene je nehal boleti želodec.

Proti koncu se je dogajanje obrnilo, po zlatem stebru so pričeli prihajati različni svetli oblački, ki so se razblinili v okolico. Širši predel okoli same džamije je postal zelo svetel.

Na koncu je oseba X še izmerila kaj je nastalo. Vzpostavil se je Alfa žarek in max. zdravilna transformacija L384.

Kot zanimivost:

Med samo sanacijo džamije me je sodelavka čakala, sedela je ob obzidju. Kasneje mi je povedala, da je je ves čas kar premetavalo, da ji je nek določen trenutek močno bilo srce in da jo je nehal boleti želodec (od najinega bureka).

V obe smeri vožnje je bil na našem avtobusu splošni mir. Nihče se ga ni napil, nihče ni nikogar motil, na splošno smo vsi več ali manj mirno spali.

Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.