BK sanacija cerkve Svetište kraljice mira v Međugorju

Od doma sem imela možnost s SGBKD opazovati BIOkibernetsko sanacijo cerkve v Međugorju 10.06.2005.

19:30

Pred sanacijo sem pogledala kakšno je stanje z vidika Slovenske globalne BioKibernetske diagnostike (SGBKD) v Međugorju in kako je pri osebi X doma. V Međugorju je bilo vse črno. Črnina je migetala in se stegovala kot nekakšne lovke v okolico. Nato sem pogledala osebo X, odeta je bila v zelo gost in močan zlat ovoj. Čez trenutek se je iz glave osebe X vzpostavila močna zlata povezava z manjšim oblakom, ki se je prikazala nad njenim poligonom.

V okolici Međugorja je začelo migetati. Celoten poligon pri osebi X se je močno zasvetil in naredila se je kot nekakšna kupola, ki ima en pecelj, ki potuje gor do zeleno modrega oblaka, ki je postajal vedno večji in bolj glomazen.

19:35

Ob cerkvi sem videla eno svetlo osebo. Do te osebe se je iz oblaka spustil debelejši zlat steber in se ji priklopil na glavo, kasneje je osebo ta kanal zaobjel. Tudi doma iz ALFA žarka od koder sem gledala, se je naredila povezava do mene in enako še do druge osebe, ki je ravno tako opazovala dogajanje iz svojega doma.

Ob osebi pri cerkvi se je pojavil zlat steber, na začetku kot ena nitka, ki pa se je zelo hitro debelil. Ko je prišlo debeljenje do določene širine, je iz zvonika močno zažarelo. V okolici cerkve se je razletela črnina, kot bi eksplodiralo. Kasneje je to črnino počasi srkalo po tistem zlatem stebru, ki se je prej vzpostavil. Nato so se pričele prelivati še različne svetle barve po tem stebru, od svetlo roza, nežno vijolične, zelenkaste, modre,... te barve je začelo pršiti v okolico cerkve in zelo na široko. Sama okolica je postajala vedno bolj žareča in svetla.

Nato se je v zelo kratkem času ponovno zbudila črnina, kar migetati je začelo v okolici in nastal je manjši nemir. Cerkev se je zelo močno zasvetila, (kot bi prižgal luč). Vso črnino, ki se je nabirala je pričelo srkati po zlatem stebru. Ko je glavnina črnine odpotovala po stebru v tisti velik oblak visoko na nebu, so se po stebru pričele spuščati še različne svetle zvezdice, manj ko je bilo še črnine okoli, več je bilo tistih žarečih zvezdic.

19:40

Cerkev je zelo svetla, zlato rumene barve, v okolici ni temnih lis. Okoli cerkve zelo široko žari.

Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.