BK sanacija cerkve Marija Magdalena v vasi Reber pri Žužemberku

Cerkev Marija MagdalenaDne 8. oktobra 2005 ob 13:25, je v vasici Reber nad Žužemberkom, S-ALFA BK sanirala cerkev sv. Marije Magdalene. Izmerjena BK transformacija pred sanacijo je bila max. škodljiva L384. Občutek je bil neprijeten, tesnoben. Opazila sem, da ptice nič ne pojejo in žvrgolijo. Ljudje v okolici so bili prepirljivi, glasni, nek fant čisto ob cerkvi je poslušal zelo glasno glasbo.

Dostop pod zvonik štiri strane piramide na kateri je osem strana kupola je možen.

Cerkev Marija Magdalena Takoj, ko se je sprožil postopek sanacije cerkve, sem pod svojimi nogami zagledala 6 cm snop zlate barve, ki se je postopoma pričel širiti v premer alfa žarka 84 cm. Opazila sem manjšo jato ptic, ki je odletela iz bližnjega drevesa. Temno iz okolice je močno pritisnilo proti sami cerkvi. Takrat je pristopil tudi mlad fantič, ki je pred tem poslušal neko glasno glasbo v neposredni bližini. Opazila sem, da neprestano strmi vame. Bilo je malo moteče.

Počasi se je okolica cerkve pričela svetleti, prelivati so se pričele različne svetle barve, zelena, modra, roza, oranžna, rumena. Po dobrih 5-8 min so se ptice vrnile in pričele tako lepo peti žvrgoleti in čivkati, da jih je bilo veselje poslušati. Petje je trajalo dobre pol ure, toliko, kot sanacija cerkve.

Cerkev Marija MagdalenaPo kakšnih 20 minutah, so se prebudile temne gmote v okolici (med 2. svetovno vojno je bilo tu pobitih veliko ljudi). Bilo je zelo temno, v večini nedefiniranih in razpackanih oblik. Vse pa je bilo kot gost črn dim, v katerem so se prikazovale različne prikazni in spake.

Fant, ki je bil skoraj ves čas sanacije pred cerkvijo, je takrat stal čisto nasproti mene. Iz njega so se valile grozne temne podobe, kot duhovi. Vse črno je potovalo po zvoniku navzgor po žarku. V bližnji hiši (cca. 10 m od cerkve) se je slišalo glasno prepiranje med dvema osebama. Prepir se je končal, ko se je končalo potovanje črnih prispodob (BIOtransfer v D33). Takrat se je pričel v okolico pršiti zlati sij. Vse je postajalo svetlo in umirjeno.

Ko se je sanacija končala, sem povprašala fantiča kako se počuti, če mu je kaj lažje.

Povedal je, da mu je lažje in da se počuti v redu, kot da bi mu nekaj padlo iz ramen stran. Tudi fantov obraz je bil sedaj popolnoma drugačen, manj zategnjen in bolj jasen, nežen. Tudi njegov pogled je postal bolj jasen, oči pa bolj odprte.

Tudi sama sem se počutila veliko bolje.

Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.