BK sanacija v Parizu (25. - 27. 4. 2015)

V intenzivnem uporabljanju biokibernetike v svojem življenju zadnjih 14 let, se je moje življenje obrnilo na glavo. V pozitivnem smislu, takšnem, ki si ga prej niti v sanjah nisem predstavljala. Človeške vrednote, etika, morala, razmišljanje, znanje, občutki vse se je spremenilo. Postala sem drug človek, boljši človek. Moji cilji niso več individualni, ampak mnogo širši. Zavedam se, da sem tukaj, da pomagam materi Zemlji vrniti zlato dobo. In to delam vsak dan z večdimenzionalnim čiščenjem, s svojimi mislimi in dejanji.

Na potovanju v Pariz je bila moja največja želja, da se aktivirajo življenjski žarki pod Eifflovim stolpom, cerkvijo Notre Dame in cerkvijo Sacre Couer. Te največje Pariške znamenitosti obišče vsako leto milijone ljudi. Tako se je tudi tako zgodilo. Na pravem mestu ob pravem času. Drugače moje potovanje ne bi imelo smisla.

Pariz - znamenitosti
Pariz - načrt

Ko sem se postavila točno v sredino Eifflovega stolpa, je S-ALFA že aktivirala laserski žarek. Vse dogajanje je spremljala moja prijateljica, ki je s SGBKD videla takole:

Risanke Home
(Slika je odlomek iz risanke Home, kjer je Eifflov stolp služil kot antena vesoljcem.)
Nad Eifflovim stolpom se je sprva razprostrla zlata kupola in usmerila zlat laserski žarek po sredini stolpa. Žarek je bil zelo tanek, vendar zelo dobro viden. Skozi postopek je žarek dobival na moči in se je vidno širil po celotni površini teritorija, kjer stolp stoji. Iz daljave so prihajale zlate strele in pomagale pri jačanju svetlobe na mestu dogajanja. Ob koncu postopka je bil stolp obdan z zlato enakomerno svetlobo, ki je na vse strani pršila zlate snežinkice (stolp zgleda kot zlata fontana, ki naokoli prši zlate pikice). Čutil se je tudi občutek umirjenosti.

Jaz sem bila seveda presrečna in nepopisen občutek sproščenosti je bil v meni. Naslednji dan sva se z možem povzpela na vrh stolpa.

Prijateljica je videla takole:

Čisto je bilo videti svetlo ... tudi vidva sta bila čisto v zaščiti ... svetloba se širi vodoravno nad mestom ...
Pariz - Eifflov stolp

Podala sem se proti cerkvi Notre Dame, kjer je bila ogromna čakalna vrsta za vstop, kakšno uro za čakat. Poiskala sem center cerkve, ki je zelo dolga. Postavila sem se točno pod stolp, samo tam na stropu cerkve pa je okrogla slika Marije z Jezusom. Tam je lociran žarek. Vse je šlo zelo gladko ...

Prijateljica je pogledala s SGBKD in videla:

Ob postopku sanacije cerkve Notre Dame, je stolp izjemno sodeloval pri samem sistemu in učinkovito zaustavljal temne madeže, ki so se poizkušali zbirati in blokirati postopek sanacije omenjene cerkve. Večkrat so se zamenjale barve in cerkev se je postopoma svetlila. Ob koncu sanacije je bila videti kot zlata žareča gmota, ki je aktivno povezana z Eifflom kot nekakšen svetel most. (Stolp in cerkev sta povezana in zgledata kot zlat ogenj.
Pariz - Notre Dame
Pariz - Notre Dame
Pariz - Notre Dame znotraj
Pariz - Notre Dame načrt

Zadnji dan sem obiskala cerkev Sacre Ceour, ki stoji na znamenitem hribu Montmartre. Ljudi se je trlo, poiskala sem vse tri kupole in se najprej postavila pod sredinsko največjo. Locirali smo 3 žarke, ki jih je nato aktivirala S-ALFA, pod vsako kupolo enega. Prijateljica je videla z vidika SGBKD takole:

Ob sanaciji zadnje cerkve Sacre Coeur sta zopet aktivno sodelovala stolp in sanirana cerkev Notre Dame, zato je postopek potekal dokaj hitro in učinkovito. Vidni so bili trije stebri, ki so se skozi postopek svetlili in po celotni cerkvi svetlili območje. Kupole so po celotnem področju svetlile zlate strelice in so se vklopile v že utečen sistem mreže, ki je vase požirala črne madeže. Večkrat med postopkom se je pojavil piskajoč zvok.

Pariz - Sacre Coeur
Pariz - Sacre Coeur znotraj
Pariz - Sacre Coeur znotraj
Pariz - Sacre Coeur znotraj

In zaključek:

Vse skupaj je videti je kot čistilna naprava, ki svetli celotno območje. Vsaka zase, povezano v eno močno celoto ...
Pogled iz Notre Dame proti Eifflovemu stolpu.
Pogled iz Notre Dame proti Eifflovemu stolpu.
Pogled iz Sacre Coeur proti Eifflovemu stolpu.
Pogled iz Sacre Coeur proti Eifflovemu stolpu.
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.