Vzdrževanje življenjskih žarkov in opazovanje reakcij ljudi

Živim v več stanovanjski hiši, v kateri se dostikrat sliši dogajanje tudi iz sosednjih stanovanj. Tako je bilo tudi danes popoldne, ko so imeli spodnjem stanovanju neke obiske in ker so bili precej glasni, se jih je slišalo tudi v naše stanovanje.

Kmalu zatem, ko so bili obiski končani, se je triletna punčka začela jokati in z jokom izsiljevati, pri tem pa je bila zelo glasna. Ker joka kar ni hotelo biti konec, mi kapne v glavo, da bi bilo dobro očistiti oz. vzdrževati življenjske žarke z 8-kotnimi piramidami in da se bo morda potem nehala jokati, pa tudi od zadnjega vzdrževanja tisti dan, je minilo že precej časa.

Bilo je prav zanimivo opazovati (poslušati) reakcije punčke med čiščenjem. Po prvem krogu vzdrževanja v D13, je bilo joka eno malenkost manj, po četrem še malo manj, po sedmem pa je prenehala. Kadarkoli se je oglasil njen oče in ji rekel naj se neha jokati, da se joka čisto brez veze, takoj se je začela jokati še bolj močno in uporniško. Med čiščenjem, sem precej napenjal možgane in imel v mislih tudi spodnje stanovanje. V devetem krogu mi je koncentracija malenkostno popustila in takoj se je s svojim jokom zopet oglasila punčka. Zopet sem bolj napel možgane in jok je prenehal. Tako je bilo do konca dvanajstega kroga, ko se je ponovno oglasila s svojim jokom v zaključni fazi čiščenja.

Sam pri sebi sem si mislil, to so morali biti pa hudi obiski, da se je po koncu čiščenja zopet začela jokat. Ponavadi, ko sem kdaj drugič vzdrževal življenjske žarke in je bila podobna situacija, se je namreč vedno v hiši vse lepo umirilo.

Potem pa sem se spomnil, da je potrebno po čiščenju sprožit še postopek za BIOtransfer, katerega v zadnjem tednu večkrat naredim. Preklopil sem na AP33, močno napel možgane, pomislil sem tudi na spodnje stanovanje oz. osebe v njem, nato preklopil na AP12, AP10, AP03, očistil še sebe ter joka in stoka ni bilo slišati več, kot bi jih odrezal!

Iz te zgodbice, sem se tudi sam naučil, da rešitev za vse naše probleme obstaja v večdimenzionalnem prostoru, v katerem tudi sami živimo, z uporabo nove slovenske BIOtehnologije, ki je izredno preprosta in enostavna za uporabo.

Vsako pregovarjanje in slaba volja je popolnoma odveč, saj za vsem tem stoji Beta superinteligenca in pa BIOparaziti sedme dimenzije, ki nas heca na vsakem koraku, mi pa zaradi naše nevednosti vseskozi nasedamo na njene zelo prefinjene finte.

Lep pozdrav, ...

Zapisano december 2004

Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.