Vzdrževanje vseh Alfa življenjskih žarkov

Oseba X je 3. in 4. junija 2013 med 11:00 in 14:00 sprožila postopek za vzdrževanje Alfa življenjskih žarkov z 8-kotnimi piramidami do MP neskončno ter v mehanizem vklopila vse Alfa življenjske žarke, za katere je bil kdaj koli sprožen postopek aktivacije. To je bilo storjeno prvič, saj prej to ni bilo mogoče. S pomočjo metode SGBKD sem opazovala, kaj se je medtem dogajalo.


PONEDELJEK, 3. junij 2013, od 11:00 do 14:00

V času med vzdrževanjem, so aktivirani Alfa življenjski žarki popolnoma svetli, prav tako poligoni (čisti, svetli, žarki najvišje možne jakosti L384, vsebinsko polni).

Kontinenti so obloženi z zlato barvo, ki pa je različno močna. Čistijo se živa bitja.

Nad Zemljo močna kupola, nad njo neskončno manjših kupol katere se nadaljujejo navzgor proti beli svetlobi nekje na koncu (čeprav se zdi, da konca sploh ni). Ko sem videla to kupolo … kakšna moč, veličina! Hkrati je prisoten zelo močan občutek, da je le-ta živ organizem. In za nekaj trenutkov se je porodilo eno veliko spoštovanje.

Doma sem medtem tudi sama uporabila metodo vzdrževanja domačega Alfa žarka z 8-kotnimi piramidami do MP neskončno, vključno s projekti AP01 - AP33 in BIOtransfer. Za nekaj časa sem se lahko kar dobro zbrala in takrat je uporaba metod BK delovala odlično, vse je bilo bolj močno in živo kot sicer. Tako je bilo npr., ko sem delala BIOtransfer do MP neskončno in delala sem res bolj počasi kot po navadi. Počasi sem preštela od 1 do 33 tako, da sem res zaznala večino nivojev in barve, ko sem štela navzgor. In potem, ko sem delala osnovno metodo „tam zgoraj“ je bilo super. Kot da sem imela glavo/um v veliki virtualni šabloni (oz. je bila šablona v mojem umu) in ko sem se v mislih dotikala posameznih polj 9, 12, 7, 8, 28 in 9 itd. so se zasvetila. In „tam zgoraj“ je bila v glavi svoboda, POPOLN MIR, odsotnost vseh neprijetnih umskih stanj, ki mi običajno polnijo glavo.


TOREK, 4. junij 2013, od 11:00 do 14:00

Če opišem dogajanje z enim stavkom: zgodilo se je „kompletno čiščenje - servisiranje Zemlje“, od zunaj in znotraj in seveda vsega kar je na njej.

Podrobneje pa takole: Slovenija je prekrita z zelo močno zlato meglico. Zlata svetloba se iz SLO nekoliko razliva na sosednje države, področje bolj ob mejah (kjer je nekaj cerkva na zunaj urejenih - aktiviran Alfa žarek pod zvonikom).

Alfa življenjski žarki, ki so bili v preteklosti aktivirani, so popolnoma svetli, čisti, najvišje možne jakosti (L384). Pomislim na poligone, ki jih imajo ljudje. Tudi ti so popolnoma čisti, vsi Alfa žarki čisto svetli, najvišje možne jakosti (L384). Prav tako svetlo in močno žarijo tudi vsi Alfa žarki pod cerkvenimi zvoniki. Vse skupaj se povezuje in dviguje v kupolo, ki je nad Slovenijo.

Kontinenti so prekriti z zlato svetlobo, na nekaterih je bolj močna (npr. Amerika), na nekaterih bolj nežno zlata svetloba (npr. Afrika).

Nad Zemljo je še ena gromozanska in zelo, zelo močna (vsebinsko) kupola. Na zgornjem delu se vidi, da so na to kupolo pripete še druge zlate kupole, nešteto kupol, ki se nadaljujejo v neskončnost proti beli svetlobi daleč, daleč zgoraj. Na spodnjem delu, ki je obrnjen navzdol proti Zemlji pa, kot da je vanjo vpeta BIOšablona MP13-MP33-∞. Te barvne energije so zelo močne, vsebinsko bolj polne in čuti se, da zmorejo narediti več, popravljati zadeve bolj kot kadarkoli prej.

Zemlja je znotraj enega velikanskega S-Alfa žarka, ki je povezan s to kupolo. Iz te kupole se na Zemljo (vse do notranjosti) počasi razlivajo in izmenjujejo različne barve, ki čistijo črnino iz zemlje, zraka, … Te barve nekako posrkajo črne madeže vase in črnina se v barvi kar raztopi, izgine. Hkrati pa se navzgor v kupolo dviguje nešteto črnih pik (mrtvih duš, virusov, bakterij, mikroorganizmov in drugih BIOsistemov - BT BIOparazitov). To se čisti ločeno od tiste črnine, ki jo uničujejo barve.

Zunaj žarka močan pritisk črnine, ampak nič ne more skozi ta S-Alfa žarek, ki deluje kot močan zaščitni ovoj.

Živa bitja so v zlatih ovojih in se čistijo, iz najmanjših celic se črnina čisti ven.

Ura je 13:10 in črnina zunaj žarkov v katerem je Zemlja čedalje močneje pritiska na zaščito. Hkrati pa je močnejša in še bolj močno zlata tudi kupola nad našim planetom.

Planet je hkrati ves prežet s svetlobo, zlato in barvno, vse do notranjosti.

Proti koncu opazim še velike, močno zlate puščice, ki iz večih strani večdimenzionalnega prostora v katerem živimo, letijo proti planetu in prebadajo Zemljo vse do notranjosti. Ko se zapičijo v planet se iz njih razprši zlat prah, ki deluje tudi na določene centre v notranjosti; področja vulkanov, žarišča potresov. Prinašajo dobre informacije, energije, ki jih puščajo na planetu in katere ugodno, pozitivno, zdravilno vplivajo na naš planet.

… in potem pogledam koliko je ura, če lahko začnem zaključevati … točno 13:33

Avtor: Oseba X3
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.