BK očiščenje in oplemenitenje olivnega olja in avtomobila

Seminar iz BIOkibernetike, četrtek, 16. 01. 2014 - na SPA (Statičen poligon ALFA, kjer so vsi ALFA žarki aktivirani za profesionalno uporabo), Ljubljana

BIOkibernetsko očiščenje in oplemenitenje:
OLIVNO OLJE + OSEBNI AVTOMOBIL


V zadnjem delu seminarja, okrog 19:40 ure, je oseba X sprožila postopke za vzdrževanje SPA itd., v mehanizem BIF VDP je vključila še večje količine olivnega olja ter hkrati še osebni avtomobil v katerem je olivno olje. S SGBKD na daljavo pogledam kaj se dogaja.

BIOkibernetska slika pred sproženimi postopki: olivno olje plus embalaža in osebni avtomobil so vidni v temnih barvah (črna, temno sivi odtenki). V opazovanem so vidne še črne pikice (BIOparaziti).

Ob 19:47 uri so vsi žarki na SPA najvišje možne jakosti L384, svetli, okrog obiskovalcev so zlati ovoji. Najmočnejši je ovoj okrog osebe X; je izredno močan, »jekleno zlat«.

Nad SPA so močne, zlate kupole, ki se nadaljujejo v neskončnost.

Sedaj se vidi zlata povezava, ki gre do avtomobila (nahaja se na lokaciji SPA), avtomobil je v zlatem ovoju. Olivno olje je v svojem zlatem - zaščitnem ovoju. V tem trenutku se navzdol posipa zlat prah ... BK se očiščujejo olivno olje z embalažo vred in avtomobil, vsi njegovi deli. Črnino (črne madeže in črne pikice) vleče navzgor, iz opazovanega se odstranjujejo škodljive BIOenergije in BIOparaziti ...

Ob 20:22 uri, ko je zadeva zaključena je olivno olje vidno v zlati barvi, je pa v nekaterih plastenkah zlata svetloba malo močnejša kot v drugih (olje je od dveh različnih proizvajalcev). Zlate barve je tudi embalaža v kateri je olivno olje, okrog vsake plastenke je vidna še tanjša plast zlate meglice. Avtomobil je viden v zlati barvi, vsi njegovi deli.

Več na www.ati-e-import.si!

Avtor: Oseba X3
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.