Zdravila in prehransko dopolnilo Supradyn

Seminar iz BIOkibernetike, 23. januar 2014

Očiščena in oplemenitena zdravila in prehransko dopolnilo Supradyn

Oseba X je sprožila postopke za vzdrževanje poligona itd., v postopke BIF VDP je vključila tudi zdravila in prehransko dopolnilo Supradyn.

S SGBKD na daljavo pogledam, kaj se dogaja v dvorani, kjer poteka seminar. Ura je 19:53, vsi Alfa življenjski žarki so najvišje možne jakosti L384, nad poligonom so vidne zlate kupole, Superinteligenca S-ALFA je zelo blizu. Obiskovalci imajo okrog BIOsistemov zlate ovoje in zlate povezave navzgor. Okrog osebe X je izredno močna zlata zaščita.

Ob 19:57 uri se vidi, da imajo zdravila in prehransko dopolnilo Supradyn okrog zlate ovoje. Počasi se iz njih dviguje črnina (črni madeži in črne pikice), ki jo vleče navzgor. Zdaj se vidi, da se različne barve hitro izmenjujejo in prečiščujejo oba proizvoda.

Kasneje ponovno pogledam osebo X, ki je v močnem zlatem ovoju, okrog črnina, ki jo je nekaj trenutkov zatem potegnilo navzgor, vsaj večji del, zatem pa počasi še preostalo. Njegova hrbtenica je močno zlata, na enem predelu je videti ogromno žareče zlatih pikic.

Okrog 20:15 ure poligon prepreda ogromno zlatih niti. Poligon je viden v zelo zlati svetlobi.

Ko je zadeva zaključena, okrog osebe X ni videti več črnine, se pa vidi, da želi priti zraven. Prav tako je pri obiskovalcih, a zaenkrat so okrog njih še zlati zaščitni ovoji, ki delujejo kot zaščita pred Superinteligenco G-BETA.

Zdravila in prehransko dopolnilo Supradyn po uporabi nove BIOtehnologije

Vidi se, da sta proizvoda očiščena škodljivih BIOenergij in BIOparazitov ter oplemenitena. Vendar je med njima vidna velika razlika, predvsem glede vpisa zdravilnih BIOenergij.

ZDRAVILA so vidna v izredno močni in gosti zlati svetlobi, v njej pa je ogromno žareče zlatih pikic (ALFA in P). Ta močna zlata svetloba je zelo »aktivna« in nekako seva navzven, širi se od zdravil tudi navzven.

Pri SUPRADYN-u je BIOkibernetska slika mnogo slabša kot pri zdravilih. Izdelek je viden v bolj svetlo zlati svetlobi, v njej pa ni videti žareče zlatih pikic. Struktura zlate svetlobe je bolj redka, ni tako zgoščena kot pri zdravilih. Vpis zdravilnih BIOenergij je torej bolj blag, kar dosti tistega kar se je vpisalo v zdravila pri Supradyn-u manjka (enostavno ni vpisa določenih BIOenergij). Svetlo zlata svetloba v Supradyn-u ni tako aktivna in izgleda, kot da je v stanju mirovanja, kot da spi. Izdelek Supradyn od sebe nič ne oddaja, ni tistega pozitivnega sevanja, ki je viden pri zdravilih.

Vpliv (delovanje) obeh izdelkov na telo

Ko vnesemo taka ZDRAVILA v telo, se od njih po telesu razprši močna zlata svetloba. Ta zlata svetloba v kateri so žareče zlate pikice se skoncentrira v tistih predelih v telesu, kjer so določene težave, kjer je to najbolj potrebno (npr.: bolezen oz. poškodba tkiva). Ima tudi močan zdravilni učinek na samo prebavno pot. In na podlagi določenih izkušenj lahko zapišem, da žareče zlate pikice še kar nekaj časa ostanejo v telesu in obnavljajo prizadete predele. Kako dolgo, pa je odvisno od večih dejavnikov.

Pri prehranskem dopolnilu SUPRADYN je razlika v delovanju na BIOsistem v primerjavi z zdravili ogromna. Ta snov v telesu resda ne povzroča dodatne škode (kot snov, ki ni očiščena in oplemenitena z novo BIOtehnologijo), nima pa nobenega zdravilnega učinka na telo, nekoliko pozitiven (ugoden) edino na prebavno pot.

V kolikor vas zanima več v povezavi z zgoraj zapisanim: www.ati-e-import.si.

Avtor: Oseba X3
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.